Důkaz, kdo skutečně vládl v České republice posledních 15 let!

 

Neuvěřitelná drzost státních zástupců, kteří léta vydírají volené orgány a dokonce sejmuli pučem vládu České republiky na důkazech, které si vymysleli, vykonstruovali a provedli státní zástupci z Olomouce, a Šlachta byl vykonavatelem!

Naše lilium - loajální Šlachta a Ištvan!
Naše lilium - loajální Šlachta a Ištvan!

 

Dnes dokonce bude Ištvan prověřovat vládu a nadřízené orgány, volené lidem!

Jak za komunistů: místní stranická organizace dělníků si předvolávala generálního ředitele na kobereček.

Vrchní státní zastupitelství v Olomouci začalo prověřovat, zda za chystanou reorganizací policie není tři roky starý plán na odstranění ředitele Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) Roberta Šlachty. Podle náměstka olomouckého vrchního žalobce Pavla Komára získali žalobci informace ve dvou případech, kterými se zabývají. Příští týden si pozvou lidi z policejního prezidia k podání vysvětlení. „Za odvoláním pana Šlachty může být snaha některých osob získat citlivá data z probíhajících kauz,“ řekl Komár.

Vzpomínáme, Šlachto a Ištvane!

Při zátahu našla policie až 150 milionů a desítky kilogramů zlata

14. června 2013  11:12, 

 

 
Policisté při zásahu na politiky a lobbisty zajistili až 150 milionů korun v hotovosti a několik desítek kilogramů zlata. Šéf protimafiánského útvaru Robert Šlachta řekl, že jeho lidé provedli 31 domovních prohlídek.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policie-pri-zatahu-jsme-nasli-150-milionu-a-desitky-kilogramu-zlata-p9w-/krimi.aspx?c=A130614_111235_krimi_jav

A opět v akci Komár za zády s Ištvanem - olomoucké komando!

„Předmětem těchto telefonátů byly nepříliš konkretizované náznaky ohledně reorganizace celorepublikových útvarů a možné kriminalizace zodpovědných osob. Služební záznamy obsahují obavu, že šlo o nátlak s cílem změnit rozhodování obou generálů ve věci připravované reorganizace,“ uvedl Chovanec.

Ministr o záznamech informoval nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana. „Pokud by mělo jít o účelové chování státního zastupitelství s cílem ovlivnit nezávislé rozhodování jiné instituce, pak jde o naprosto skandální záležitost,“ dodal Chovanec.

Šéf olomouckých vrchních žalobců Ivo Ištvan obavy ministra označil za liché. S Tuhým a Laubem si domlouvali termín podání vysvětlení. Nejvyšší státní zástupce se nechce ke krokům svých kolegů vyjadřovat, protože spadají do jejich kompetencí.

Těžko  říct, co za tím vězí. Pokud se ale vymete největší špína, tak jedině dobře. Mimochodem, kde jsou ty zločiny Kubiceho, za které měl jít do tepláků? Vypařily se jak zlato a miliony Ištvana? (A hledá se i Schapiro...)

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 5 měsíci

Jedině Bohuslav Sobotka má dost odhodlání, inteligenci a mravní kredit, aby tu useknul chapadla hydře, kterou si osedlala americká ambasáda.

Už je naprosto jasné, proč je vedena hysterická kampaň proti Bohuslavu Sobotkovi, je to boj hydry v závěrečné smrtelné křeči. První chapadlo, Šlachta, už odpadlo a brzy půjdou i další.

Je třeba vyčistit ten augiášův chlív zkorumpovaných policistů a státních zástupců.

Jak se Babiš zmítá v protichůdných mediálních prohlášeních jasně ukazuje, že je to jedinec s narušenou vnitní integritou.
Jen ať takto dál pokračuje a je možné, že do příštích voleb už ani nepůjde, kdo by také volil policejního donašeče, jak jsme se dnes dověděli v OVM.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...