Krym a Rusko: kdyby Putin nevrátil Krym Rusku, prohrál by ruskou zem!

 

 

Krym ruský byl, je a bude!
Krym ruský byl, je a bude!

Krym patří Rusku a není o tom pochyb. Historikové, kteří nejsou předpojatí a dávají vše do souvislostí, mají na to stejný názor. Ale důvod, proč Rusko bez Krymu nemůže existovat, je jiný.

 

Když přepadl Hitler Sovětský svaz, Rusové se ubránili, ale za cenu strašných ztrát a šílených útrap. Pokud dnes chce Obama z Moskvy udělat Hirošimu a Nagasaki, jedinou možností vlády Ruska, jak ochránit obyvatele před americkou agresí, bylo nastavení obranného štíhu - tudíž strategická poloha antiraketového systému.

A kdo je agresor a vrah stejně jako v Libyi, Iráku či Sýrii a dnes chce totéž udělat s Evropou, je z poslední mapky jednoznačně jasné!

Podívejte se nejdříve na první mapku, která ukazuje, kde jsou "americké mírové rakety". Už z prvního pohledu vidíme, jak se USA údajně zoufale "brání" ruské agresi. Na toto spojení jako na humanitární bombardování či mírové teroristy bychom měli pohlížet mozkem, nikoliv fanatickým obdivem k USA. A že se zrovinka USA brání v Evropě? Někteří tvrdí, že prý americké základny ochrání Evropu. Možná západní, to studie připouští, ale pás od Estonska po Bulharsko určitě ne. Ta rychlost je obrovská.

Z východu nic nepřiletí! Strategie je jasná. Obranná!
Z východu nic nepřiletí! Strategie je jasná. Obranná!

Ten, kdo tvrdí, že útočí Rusko a nikoliv USA, možná teprve z mapek pochopí strategii USA, jak vojensky rozvrátit a rozparcelovat ruskou zem a rozdělit si její bohatství!

 

Mnozí se ptají, jak může zachránit maličký Krym velkou ruskou zemi

Je do očí bijící, kdo je útočník a kdo obránce, kdo agresor a kdo opevněný, bránící se.

Kruhová obrana Moskvy a diagnostika na opěrných bodech znemožní raketám překonat hranici Ruska. Pukud by Rusko ztratilo Krym, Moskva by byla nechráněna z jihozápadu a zpustosena radioaktivitou. Takže onen pomyslný trojúhelník - Kaliningradská oblast, Krym a moskevská část přecházející v obdélník - by raketám měl zabránit průniku.

Hnědé značení ukazuje, kde nyní Američané provokují Rusko a kde jsou hlášeny střety. A opět start letadel kolem svého území je psáno jako ruská provokace, zatímco nalétávání na ruskou hranici je prý zoufalá ostražitost USA...

Agresor a vrah bude kopat do dveří domu a vy budete nařčeni, že mu sprostě nadáváte? Vážně si Pentagon myslí, že lidé v Evropě jsou dementní?

 

Možná se zeptáte, proč je první mapka jako pomyslný trojúhelník. Jednoduchá odpověď: omyl se musí jednoznačně vyloučit a takto vznikne "pomyslný" trojrozměrný obraz, takže se lépe vyhodnotí, co je to za střelu a jak ji, a především pod jakým úhlem, zlikvidovat.

 

Jasný trojůhelník, kterýchrání sever, západ a jih od přepadení USA (NATO)
Jasný trojúhelník, který chrání sever, západ a jih od přepadení USA (NATO)

I z tohoto pohledu je tedy jasné, proč Rusko nezajímají další oblasti, jako například střed a západ Ukrajiny, ale bezpodmínečně nutně potřebovalo Krym a propojit logisticky pomyslný trojúhelník.

My kolem Pařátu dnes nejsme klasičtí přátelé Ruska. V okamžiku kdy by začala být pravda, že by se z Ruska stal agresor, okamžitě bychom byli na straně NATO. My, malé státy, avšak ve velkém počtu, musíme být kyvadlem, aby ani jedna velmoc nemohla zneužít své dočasné převahy. A Rusko velmocí je, i když dnes "jenom" vojenskou a z prachu se zvedá valice těžko.

 

Další obrázek, který pochopí i ti, co nikdy na vojně nebyli, včetně žen. Zde už je naprosto jasný důvod, proč osobně velel Putin akci "Krym", aby strategickou základnu neztratil. To je tak do očí bijící, že jenom největší gauner oznámí, že toto je útočná formace! Co dělal Jan Žižka z Trocnova? Nic se nezměnilo, pouze technika se zlepšila.

 

Pro úplnost: zkuste pohledem zapasovat americké základny NATO do "údajné útočné" ruské formace. Jenom hlupák uvěří propagandě, že Rusko útočí a americké NATO se brání!

Co řekl Stoltenberg? Posílení NATO není provokace proti Rusku. Je to ale přiměřeně "obranné" opatření. Neboli Putin drze říká, že zem a nerostné bohatství Ruska patří Rusům a nikoliv vojsku USA pod hlavičkou NATO! A my Rusy přesvědčíme, i kdyby všechny jaderné zbraně pozabíjely obyvatele celé Evropy a části Ruska!

 

 

 A poslední - učebnicový důkaz!

Už je jasné, na co potřebovalo Rusko Krym?
Vážně nám budou poroučet zvrácení generálové
amerického NATO
a rozhodovat o našich životech?

Může se pak někdo divit, když američtí generálové včetně našeho Petra Pavla lidi rozzuří do běla, pokud vidí občané americkou "obrannou formaci" před sebou jak na dlani? Vážně jsme se nepoučili Hitlerem, kdy "dobrovolně" vstoupil na naše území stejně jako vojska USA pod hlavičkou NATO? Vážně začneme protestovat, až když polovina našich dětí a vnoučat zemře na radioaktivní záření?

Psali jsme


Proč vede Obama (USA) lokajskou EU do války s Putinem (Ruskem)?


Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Juraj Slabý
před 4 měsíci

Aj keď Krym voľakedy patril Rusku Ukrajina ho dostala ako dar a dar sa nazad nežiada násím, na to sú iné spôsoby právne upravené

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...