Patří Šabatová do Bohnic, nebo konečně do kriminálu? (Soutěž zabte si svoji vychovatelku se rozbíhá)

 

Může nám jít o život, píší zoufalí pracovníci polepšovny prezidentovi. Ředitelka sice otevřela okna dokořán, ale má strach, tak násilníky a mladistvé gaunery raději pouští domu. Dětská anarchie pod Šabatovou začíná! Vstříc západní pseudosvobodě!

 

Kde jsou ale práva slušných lidí?
Kde jsou ale práva slušných lidí?
 
Vychovatelé mají i strach. Delikventi, kteří za sebou mají často i kriminální minulost, dostali od Šabatové a ministryně školství svobodu.
"Devět let tu dělám vychovatelku a to, co se tady nyní děje, jsem ještě nikdy nezažila." zoufá si vychovatelka Hofmanová. Ústav je určený pro chlapce ve věku od dvanácti do osmnácti let, kteří mají nařízenou ústavní a ochrannou výchovu, a to nejen pro záškoláctví a užívání omamných látek, ale i pro páchání trestné činnosti majetkového, násilného a sexuálního charakteru. Mnozí mají za sebou například loupežná přepadení dětí i starých lidí či krádeže!!
 
 

Starosta Chrastavy se rozzuřil nad rozhodnutím ředitelky, která pustila domů jednoho delikventa, co jej policisté chytili na útěku a přivezli v poutech zpět. „Ten chlapec byl agresivní, slovně napadal i záchranáře, dokonce je prý závislý na pervitinu. A paní ředitelka si ho klidně pustí, aniž by o tom informovala vedení města či městskou policii,“ zlobí se Canov. Cpinová tvrdí, že chlapci dovolila jít domů, protože nechtěla, aby znovu utekl, píše Mf Dnes!

Podle policejní mluvčí Balákové jsou útěky chovanců z ústavu na denním pořádku. „Po chlapcích vyhlašujeme celostátní pátrání, máme už zkušenosti. Když je najdeme, vrátíme je do ústavu a oni většinou za pár dní zase utečou! A šílená Šabatová tleská ručičkama, jak jsou ti nezbedové na pervitinu vynalézaví. To je naše budoucnost, asi se jí radostí honí hlavou.

 

„Chování členů komise ombudsmana je hrozné, v její inspekční zprávě jsou lži. Navíc oni nám vyčítají, že chlapcům nedovolujeme chodit každý den na vycházku, ale kde je to v zákoně napsané, jak často mají vycházky být? Kde je stanoveno, jakým způsobem má probíhat kontakt s rodinou? Musí opravdu jezdit domů, do závadového prostředí, z něhož přišli? Není lepší, pokud rodina a přátelé přijedou na návštěvu za ním?“ ptá se.

Starosta: Chovanci mají volnost pohybu po městě

Rozhořčená je i zástupkyně ředitelky pro výchovu Kamila Lacmanová, která v ústavu pracuje jedenáct let. „Všichni zaměstnanci nesouhlasíme s tím, co se tady děje. A nejenom nám se to nelíbí, stovky lidí už podepsaly petici,“ říká. Ministerstvu vzkázal, že pokud nová pravidla umožní, že chovanci se budou moci prakticky volně pohybovat po městě, tak nechce, aby ústav v Chrastavě dál byl.

 

Okamžitě odvolejte ředitelku výchovného ústavu, žádá starosta Chrastavy. Michael Canov apeluje na ministryni školství, prezidenta republiky i premiéra. Podle něj dočasná šéfka ústavu Soňa Cpinová svými kroky ohrožuje životy i zdraví občanů města a sousedních obcí.

Tyto zoufalé výkřiky se nesou napříč všemi médii. Jenomže zatímco společnost má strach a hrůzu, co dalšího zvráceného zase přinese naše úžasné napojení na Evropskou unii, Šabatová si křepčí na svobodě a směje se ubohým, zoufalým lidem do očí a už zase vymýšlí další zrůdnosti. Ona je přece nepotrestatelná. Stejně tak jako Dienstbier. Vždyť za nimi stojí Bůh - sám velký Schapiro. A my občané jsme pouhé stádo, které má mlčet a poslouchat. Nic víc!

Vážně je ale normální, aby byli zvrácení lidé jako Šabatová, Dienstbier či předtím šílená "Džamila" ve svých funkcích a nikdo je nedokázal zastavit? Tuhle anarchii jsme v roce 1989 vážně chtěli?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

AntiOpus
před 5 měsíci

Trole zalez!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...