Sobotko, zavřete s korektností ústa: Poláci a ne my jsou jak sarančata!

.

 

Saranče
Saranče

 

Je hnus, jak se korektně vyjadřuje předseda vlády Sobotka s Hamáčkem. Prý se Velká Británie brání příchodu pracovníků z nových zemí bývalého sovětského bloku!

 

Nelžete!

Čísla jsou jasná: do Velké Británie se přestěhovala sarančata z Polska v řádu legálního milionu a dalšího nelegálního milionu, od nás 40 000. Vážně jsou tato čísla souměřitelná? A co tam dělá ten druhý milion Poláků, který neplatí daně a dělá na černo? Proto také Cameron a další politici, proto také každé jednání se týkalo Polska, zatímco o nás nikdy nepadlo ani slovo. Tak proč stupidní korektní mluvou kavárenských povalečů mystifikujete naše spoluobčany? I Nigel Farage mnohokrát v Bruselu obracel řeč na Polku Szykovou, aby našla způsob, jak toto obrovské stádo kšeftařů zarazit. A Poláci si vždy brali na pomoc USA a integraci do NATO včetně toho, že si postaví raketové základny a za to chtějí obrovské dotace a přístup lidí a zboží na každý trh. A zatímco oficiální kruhy v Británii to akceptovaly, občané Británie těmto sarančatům řekli: dost!

V roce 2013 tam žilo oficiálně půl milionu Poláků, nelegálně dalších půl milionu, dnes je tam legálně milion a nelegálně další milion. Ten nárůst sarančat z Polska je hrůzný. Takže Sobotko, nelžete nebo nemystifikujte občany korektností, a předložte fakta! Lze to z dokumentů a žádosti Britů všude najít!

 

A ač prounijní fanatik Václava Havla Žantovský - co vlastně řekl?

Když předseda UKIP (euroskeptické Strany nezávislosti Velké Británie – UKIP) Nigel Farage říká, lidé z Evropské unie představují větší problém pro Británii než přistěhovalci z Pákistánu nebo z Afriky, o tom ve vší úctě pochybuji.

Kritici imigrace říkají: "Je tady moc Poláků, Maďarů, jiných Východoevropanů". Setkal jste se někdy s tím, že do tohoto balíku jsou zahrnováni i Češi?

Čechů je tam podstatně méně. Nejenom proto, že je nás méně než Poláků, ale je jich tam i proporcionálně méně. Podle údajů, které jsem viděl, žije ve Spojeném království i více Slováků než Čechů. (I u nás, doplňme.) Takže Češi nepřijdou příliš často na přetřes.

Navíc mnozí z nich jsou kvalifikovaní lidé, kteří nemají problém najít zaměstnání, nepřijíždějí s velkými rodinami a jsou relativně úspěšní. Důvodů pro nějaké obavy z nich je v Británii málo.

Nenastal konečně čas nelhat a nekrást, pane Sobotko?

.

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

.
před 4 měsíci

Tupečku, pochopil jste, o čem je řeč?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...