Tři miliony Poláků, Bulharů, Ukrajinců a Turků s bankéři podepsalo petici proti Brexitu!

 

Je otázkou, zde je Velká Británie banánovou republikou, kdy ti, co prohráli, pláčí, že odtržení odhlasovali chudí, a ti bohatí přece mají silnější právo a nemá se to brát závazně, nebo je petice komedií sociálů, přilepených v tlupách bezpracně na dotace a bojí se, že budou muset pracovat nebo se vrátit domů. 

 

A jak napsaly i Parlamentní listy: Petici za setrvání Velké Británie v Evropské unii navzdory referendu, které rozhodlo o opaku, podepsaly miliony lidí. S touto informací přišlo i dnešní vysílání veřejnoprávní televize ČT24. Již však nepodotklo, že petici může podepsat kdokoli, ze všech konců světa.

 

A podobně to vidí i Tomáš Haas, který tuto petici spolu s údajnými třemi miliony lidí podepsal. Pouze k tomu ironicky dodává:

„Oznamuji vám, že jsem právě podepsal petici žádající změnu pravidel referenda a nové referendum. A podepsal jsem ji s hrdostí. Nezlobte se, chtělo se mi být alespoň na chvíli Britem,“ podotkl Haas s tím, že stěhovat se do Londýna však kvůli tomu nechtěl. „Petice, aby byla oficiální a platná, je určena jen britským občanům nebo rezidentům,“ dodal.

V petici také toto deklarujete zaškrtnutím příslušného okénka. „Pak už vyplníte jen nějaké platné britské směrovací číslo. A nakonec ani to nemusíte, protože britský občan může v referendu hlasovati i ze zahraničí,“ řekl Haas. Stanete se tak signatářem. 

Petice je  ZDE.

Ještě se divíte, jak rychle počet nás, signatářů, vyrostl během dvou dní na tři miliony?
Nedivte se, podepsat můžete z kteréhokoliv místa na světě.
Třeba z Falkland. Nebo z Moskvy. Nebo z New Yorku.
A to je obzvlášť důležité, z kterékoliv země EU.

Chápete?

My všichni Evropané, kterým záleží na jednotě naší Evropské unie, přeci pomůžeme našim mladým, inteligentním a vzdělaným britským soudruhům. Nestojí nás to nic než kliknutí a Evropa je zachráněna, Putinovi sklapne a můžeme svou Unii dále zvelebovat směrnicemi, dotacemi, a povinnými kvótami, napsal Tomáš Haas.


Proč to připomíná ČSSD, která odmítá platit dluhy, a když ji k tomu dožene soud, koupí malý dluh věřitele a začne ho vydírat exekucí? Jakoby se všichni podvodníci v Evropě (vlastně ne, ale v Evropské unii) spojili pod různými názvy, ale s ústřední myšlenkou: lhát a podvádět se má, jenom hlupák je čestný a poctivý!



 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

AntiOpus
před 4 měsíci

Skvělý článek o Brexitu na Aeronetu:

Brexit podle Číny posílí americkou hegemonii ve světě. Velká Británie místo TTIP přistoupí ke smlouvě NAFTA? Brexit udělal čáru přes rozpočet FEDu. Skotsko je trojským koněm globalistů!

http://aeronet.cz/news/brexit-podle-ciny...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...