Vážně je vyhnání šílenců rasismus? Který magor si to dovolí říct?

Francie Čtyři Francouzky se staly terčem šíleného Maročana. Ten je pobodal v Alpách. Osmiletá dívka od té chvíle bojuje o život.

 

Útočník marockého původu pobodal malou dívku, její dvě starší sestry a matku. Původně se udávalo, že se útočníkovi nelíbilo jejich sporé oblečení. K tomuto podezření však podle místního prokurátora neexistují žádné důkazy. 

Původní text ZDE.


Německo

Sedmnáctiletý Afghánec, který ve vlaku v Bavorsku zranil sekerou pět lidí, sepsal před smrtí dopis, ve kterém sliboval pomstu „nevěřícím“ za utrpení muslimů. Uvedlo to v úterý státní zastupitelství v Bambergu. To vyšetřuje i policisty, kteří útočníka zastřelili.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/utok-vlak-nemecko-bamberg-bavorsko-dtn-/zahranicni.aspx?c=A160719_171941_zahranicni_aba

Francie - Nice

Během oslav státního svátku pádu Bastily najel kamion do slavícího davu na promenádě jihofrancouzského města Nice. O život přišlo osmdesát čtyři lidí, sto osob je zraněno, z toho osmnáct zůstává v kritickém stavu. Řidič vozu – pravděpodobně Francouz tuniského původu – zemřel při přestřelce s policií. Útokem se zabývá protiteroristická prokuratura.

 

 „Nejen  případě sedmnáctiletého Afghánce jsou sociologové i psychologové bezradní. Umí to popisovat, ale pokud nejsme schopni jasné obrany a prevence, jsme velmi ohroženi,“ uvádí psycholog a psychiatr Zdeněk Bašný.

 

Je to strašné a vžít se do zoufalství pozůstalých snad ani nejde. Co však je ještě zvrácenější? Zatímco za holocaust a zpochybnění se žádá trest, přestože ta krutost už byla dávno, dnes chodí po svobodě ti, co si dělají z utrpení legraci a strachující se občany či dokonce pozůstalé nazývají rasisty a nežádají tresty pro vrahy, ale pro ty, kteří na ně ukáží, nebo se jich bojí - přitom naprosto důvodně!

Mimochodem napadlo někoho, že šílenství těchto zabíjáků může mít stejné podhoubí, jako když se jeden blázen podpálí a najednou máme sérii stejně duševně vyšinutých, podpálených lidských pochodní?

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
gogo
před 3 měsíci

Plivanec do obličeje českým občanům: Dohoda s Tureckem o kšeftování s uprchlíky není v ČR ratifikována, ale Sobotkova vláda už rozhodla o přijetí 81 migrantů z Turecka!

http://aeronet.cz/news/plivanec-do-oblic...

Sobotka opět nezklamal, doufám, že je to jeho vstupenka do politického důchodu!.

Brabec
před 3 měsíci

Hlášení o počasí z Internetu :
Dobré ráno, a máme tady další multikulti sluníčkový den. V Německu.dnes bude hezky, očekáváme jen 2-3 útoky a do deseti mrtvých. nicméně skvělá zpráva je, že frontex vylovil z pláží u Lybie 2354 černochů z celé Afriky a převezl je do Itálie.
Dnes ma Eifelllovka barvu Německa, zítra očekáváme opět trikoloru

Dracula
před 3 měsíci

Rumunský kníže Vlad III. Dracula (listopad 1431– prosinec 1476) vedl kruté boje s Turky a Osmanskou říší, které zasadil těžké ztráty. Proslul přezdívkou Napichovač.

Sultán Mehmed II. v reakci svolal šedesát tisíc vojáků a třicet tisíc dalších bojovníků a v polovině roku 1462 toho vojsko vtrhlo do Valašska. Vlad jim v tom nedokázal zabránit, ale neustále podnikal menší útoky, například noční útok, při kterém zemřelo 15 000 Turků. Osmanská říše ale nakonec Valašsko přesto opanovala a knížetem se stal k říši loajální Vladův mladší bratr Radu.

gogo
před 3 měsíci

Stejný problém likvidace a rozkradení zdrojů republiky pro roce 1989 potkal průmyslová centra republiky. Kladensko a kauza POLDI Kladno by vydala na celý román. Vytunelování bank, záložen a kampeliček. Vytunelované privatizační fondy. Mostecko a problémy s nezaměstnaností. A pochopitelné Ostravsko, železné a uhelné plíce republiky, říkalo se kdysi. Právě kauza OKD ukázala, jak se rozkrádají a tunelují zdroje republiky. Od počátku privatizace pod kuratelou tehdejšího Sobotkova ministerstva financí, až po dnešní bankrot OKD a Bakalův prodej podílu v NWR podivnému americkému konsorciu.

http://tinyurl.com/z22mvog

opus111
před 3 měsíci

Sobotka se stal ministrem financí až v roce 2002, kdy už byly všechny popisované privatizace ukončeny.

Takže všchny ty zlodějny co popisuješ, tak se děly pod kuratelou pravicového guru Klause.

Tak tady přestaň lhát gogo !!!

AntiOpus
před 3 měsíci

Placenej trolle běž si dělat akci Čistý stůl někam jinam.

AntiOpus
před 3 měsíci

Hluboce, ale velmi hluboce se mylite. Zapominate, ze hlediska globalniho aspektu se jedna o pouhe bazirovani na platforme humanniho kompromisu, coz je aporadicke a diskutabilni.

opus111
před 3 měsíci

From cloud: proč čekáte argumenty ode mne? já nejsem zčistajasna přeorganizovaná policie.Tu komedii jménem stenozáznam ze sněmovny považujete za fakta?

-----------------------------------

Čekám argumenty od vás, protože vy obviňujete Sobotku, že se něčeho dopustil.

Policie Sobotku neobviňuje.

Pokud máte nějaké důkazy o spáchání trestného činu, je vaší povinností to oznámit policii.

§ 368
Neoznámení trestného činu

(1) Kdo se hodnověrným způsobem dozví, že jiný spáchal trestný čin a takový trestný čin neoznámí bez odkladu státnímu zástupci nebo policejnímu orgánu nebo místo toho, jde-li o vojáka, nadřízenému, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta;

Takže já bych si s tím být vámi nezahrával pane cloud.

A pokud si jen vymýšlíte, tak potom byste mohl být stíhán za pomluvu.

gogo
před 3 měsíci

Právě kauza OKD ukázala, jak se rozkrádají a tunelují zdroje republiky. Od počátku privatizace pod kuratelou tehdejšího Sobotkova ministerstva financí, až po dnešní bankrot OKD a Bakalův prodej podílu v NWR podivnému americkému konsorciu.

http://aeronet.cz/news/exekutori-jsou-v-...

Bravo Aeronet!

Opusi mel byste si urychlene precist cely clanek.

Brabec
před 3 měsíci

Opus111 je známý zastánce socanů. Takže Opusy něco citace : Když kandidoval Špidla na eurokomisaře tak veřejně litoval, že ČR není 13. německým spolkovým státem ! Takže Opusy, pro mne je ten "chlap" hajzl - dělá šéfporadce Srabotkovi ! Je mi špatně, když vidím vlastizrádce !

opus111
před 3 měsíci

Dnes a denně tady brečíš, že nemáme platy jako v Německu, do Německa jde 60% našeho exportu a teď tady budeš pokrytecky pomlouvat Špidlu, když díky němu se máš lépe než za Klause, který nastavil kurz 190Kč/EUR, aby nás mohli Němci ekonomicky okupovat.

Máš to v té hlavě dost pomotané holenku. :)

Brabec
před 3 měsíci

Opusy, vám chybí polovina mozku

opus111
před 3 měsíci

To víte, mezi slepými, jednooký král. :))

gogo
před 3 měsíci

Ale zlomky jste jeste neprobirali, tak nedelejte, ze vite o cem je rec.

AntiOpus
před 3 měsíci

Hluboce, ale velmi hluboce se mýlíte. Zapomináte, že hlediska globálniho aspektu se jedná o pouhé bazirováni na platformě humánniho kompromisu, coz je aporadické a diskutabilni.

AntiOpus
před 3 měsíci

Placenej trolle běž si dělat akci Čistý stůl někam jinam.

Nelly
před 3 měsíci

Francie má nesplatitelný státní dluh 95,8 % HDP (rok 2015), Německo 71,2 % HDP, což je taky za hranicí dluhové pasti, Holandsko 65,1 % HDP, taky žádná sláva. Nemluvě o jejich zombie bankovním sektoru.

Objektivně západní Evropa má svých problémů dost a není schopná vyživovat Afričany a Asiaty, které přilákala na svůj štědrý sociální systém.

opus111
před 3 měsíci

Česká republika díky vládě Bohuslava Sobotky snížila státní dluh během dvou let o 4% z 41,3% HDP na 37,4% HDP.

Nechápu, proč jsem správcem webu blokován?

AntiOpus
před 3 měsíci

Placenej trolle běž si dělat akci Čistý stůl někam jinam.

Admin
před 3 měsíci

Vážně máte problém s chápáním jako v ekonomice? Opět: nejste blokován, jinak byste zde nebyl. Ale tento web není Váš a pokud budete urážet autory textů, především pana Pokorného a nikoliv věcně reágovat jako jiní (samozřejmě někteří jsou na Vás naštvaní a také tak píší) nemůžete počítat, že si zde budete dělat, co se Vám zlíbí. Je to stále dokolečka. Pokud nemáte argument, najdete si lež, která zde napsána není a pak napadnete autora a to tolerovat nemíním. Pokud nechápete psané, zeptejte se. Za svou inteligenci nemůžete. Máme trpělivost. Ale pokud nepochopíte a proto urazíte, zmizíte. Jasné? Pokud ne, požádejte o překlad jiné diskutující z češtiny do češtiny. My se stále Vámi zabývat nebudeme. Vy byste chtěl, abychom veškerý čas věnovali pouze Vám. A s tím nepočítejte. Založte si svůj web a můžete excelovat. Děkujeme.

opus111
před 3 měsíci

To jak to popisujete je váš subjektivní náhled.

Vždy se vyjdřuji věcně, vždy uvádím relevantní argumenty.

Argumenty na mé příspěvky nejsou žádné, vždy jsou jen urážky a vulgarity.

Lidé zde nemají důvod mi cokoliv oplácet, s vulgaritami a urážkami začali oni.

No uvidíme do budoucna.

A stále jsem zablokován !!!

AntiOpus
před 3 měsíci

Placenej trolle běž si dělat akci Čistý stůl někam jinam.

cloud
před 3 měsíci

kdy zaplatí čssd dluh 338milionů advokátu Altnerovi a v případě nezaplacení přijde do Lidového domu vymáhat dluh exekutor jako u ostatních?

opus111
před 3 měsíci

To je vnitřní záležitost ČSSD. Strana postupuje podle zákonů ČR.

Kolem této kauzy se vynořilo spousta mediálních nesmyslů.

ČSSD se mnohokrát v minulosti snažila s Altnerem dohodnut, ale Altner se chová jako zločinec a vyděrač.

Nemyslím si, že by se někdy ČR chovala jako neplatiči, kteří nechají situaci dospět až do fáze exekuce.

ČSSD je seriózní strana s vysokým kreditem důvěry u občanů ČR.

ČSSD splnila přes 80% jejich volebního programu a je tímto nejdůvěryhodnější stranou v Parlamentu ČR.

AntiOpus
před 3 měsíci

Placenej trolle běž si dělat akci Čistý stůl někam jinam.

cloud
před 3 měsíci

Sama čssd smlouvu podepsala a když jí díky advokátu Alterovi spadl do klína majetek 1,5miliardy tak se jako správná levicová v tu chvíli také nejbohatší vládní strana rozhodla nezaplatit , celé roky naskakují penále a tak jde prolhaná neplatící vládní strana velice špatným příkladem ostatním občanům a výsledkem je dnes na deset milionů občanů 5milionů exekucí.No jistě když mají tak krásný příklad ve vládní straně.

opus111
před 3 měsíci

To právě šíříte jen ty mediální dezinformace.

Pravda je někde úplně jinde.

AntiOpus
před 3 měsíci

Placenej trolle běž si dělat akci Čistý stůl někam jinam.

cloud
před 3 měsíci

Já ne pane opus111,to bude podle vás soud který určil zaplatit 338 milionů advokátu Altnerovi .Vy tomu říkáte mediální dezinformace?to je ten dobrý příklad pro občany?

opus111
před 3 měsíci

Oprava:
Nemyslím si, že by se někdy ČSSD chovala jako neplatiči, kteří nechají situaci dospět až do fáze exekuce.

AntiOpus
před 3 měsíci

Placenej trolle běž si dělat akci Čistý stůl někam jinam.

cloud
před 3 měsíci

Kdy zavřou Sobotku pane opus111?

opus111
před 3 měsíci

Není pro to absolutně žádný důvod.

Veškerá obviňování Sobotky josu mediálně vykonstruvané pomluvy, viz "kauza" OKD.

Přečtěte si projev Sobotky v Parlamentu týkající se OKD a bude vám to hned jasné.

A takto je to se vším.

Sobotka je požehnáním pro ČR, za tím si stojím a jsem o tom pevně přesvědčen.

Sněmovna, proslov Sobotky ke kauze OKD

https://www.psp.cz/eknih/2013ps/stenprot...

AntiOpus
před 3 měsíci

Placenej trolle běž si dělat akci Čistý stůl někam jinam.

cloud
před 3 měsíci

Vy nerozumíte otázce pane opus111,já jsem se ptal kdy zavřou Sobotku,např za kauzu OKD jak sám připomínáte a ne na vaše domněnky že není důvod.

opus111
před 3 měsíci

To vy nerozumíte psanému textu. Odpověď, kterou jste požadoval je v mém předešlém příspěvku.

Dal jsem vám odkaz na stenozáznam ze Sněmovyn, takže to nejsou mé domněnky. To jsou fakta.

Vy jste žádné argumenty nepředložil, proč by měli Sobotku stíhat za kauzu OKD.

Takže čekám na vaše argumenty.

AntiOpus
před 3 měsíci

Placenej trolle běž si dělat akci Čistý stůl někam jinam.

cloud
před 3 měsíci

proč čekáte argumenty ode mne?já nejsem zčistajasna přeorganizovaná policie.Tu komedii jménem stenozáznam ze sněmovny považujete za fakta?

Nelly
před 3 měsíci

Já nechápu, proč by ve Francii měly pobývat miliony Tunisanů, Maročanů, Alžířanů?
Proč je v Holandsku 1 milion Turků a Maročanů a 15 milionů Holanďanů je musí živit - sociálními dávkami. Ať si jdou domů. Holandsko ani nemělo žádné kolonie v Africe.

Vidlaak
před 3 měsíci

Meli. Jak jinak by vznikly Buurske republiky, zlikvidovane Brity v buurskych valkach?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...