Rád bych se omluvil, ale nejde to!

I když údaje zde nejsou pro přesné výpočty daní a bank, přesto je dobře vše uvézt na pravou míru.

Skutečně nemohu zodpovídat za tabulky vkládané ČSSZ a dalšími institucemi. Za autenticitu zodpovídá tisková mluvčí daného resortu, která(ý) má vždy veškeré doklady autentizované a přesné. Mohl jsem prostě jenom vložit odkaz a urážejícího člověka i s jeho nesmysly hodit za hlavu. Ale právě kvůli slušným čtenářům jsem požádal zdroj, zda se nemohl splést a něco špatně přepočítat, byť to nikdo na ekonomických servrech nezpochybnil - pouze zde jeden sprostý čtenář.

 

A dnes mi přišla odpověď:

Dobrý den, pane Pokorný. Údaje, které jsou v článku uvedeny, jsou letošní aktuální údaje ČSSZ, které jsem si vyžádala na tiskovém oddělení. 

Zdraví
ved, Financí iDNES.cz

 

Milí čtenáři, víc nemohu udělat a i když čekám další příval sprostot a urážek, nebudu na ně reagovat. Nemohu nařídit ministerstvům, aby předělaly tabulky, či to přepočítaly. A zda je tabulka chybná fakt nevím. Je v rukách ČSSD (Marksová) a mluvčí také.

A zde to začalo:

Tak jsou, nebo nejsou lidi, slavná pani Marksová (ČSSD)?

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 4 měsíci

Ne, že bych si chtěl dělat z opus111 legraci. Někde níže psal, že když vrazí Sobotka někam miliardy, vyrostou mu desítky miliard ve zhodnocení. Že je to takový Strýček Pompo. S bytem to dokázal, jak hezky nakradl a jak hezky o tom mluvil, jak Standa Gross.
Ale jak přemýšlím, tak přemýšlím, dostanu li dotace na cyklostezky, koupaliště a další geniální věci a musím li to pět let dotovat, než to mohu zbourat, hlava mě nebere to úžasné Sobotkovo zhodnocení do X násobku. Asi je to nějaký geniální tah jako ty, co zde stále píše opus111, neboli soudce z lidu, ale je tak přísně utajen, že to neví ani sám Sobotka s opusem 111.
A pozor: nyní bude následovat 100 číselných sloupců, které dokáží, že Sobotka je génius. Že každá cyklostezka je tak prodělečná, až je výdělečná. Dokonce i ti policisté, co za to zatýkají, jsou vlastně výděleční, protože seberou peníze, které zloděj ukradl. To je fakt úžasně výkonný systém. No, Sobotka prostě umí.
Přátelé, není to štěstí, že Pařát dnes si tak oblíbil génius, který obhajuje zázraky, které se jinak (mimo Sobotky) nikomu nepodaří? Vaše stálá přízeň je nám ctí, pane génie opusi111. I strýček Pompo bledne závistí...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...