Pane exprezidente Klausi, hluboká poklona za první odhalení Sorosova nadačního zločinu!

 

Kam kráčíš demokracie americká? Kam? Teprve nyní svět zírá, co tato duší špinavá osoba dokáže, a současně lze vystopovat, kdo se s tou špínou spolčuje! Organizace DC Leaks zveřejnila více než 2500 dokumentů, které jasně prokazují, že se původem maďarský, židovský miliardář George Soros snaží ovlivnit výsledek amerických voleb.

 

 

Zvrhlý kapitalismus aneb xindl xindla hledá, že pani Clintonová
Zvrhlý kapitalismus aneb
xindl xindla hledá, že paní Clintonová?

Co napsal romský aktivista pro ROMEA.CZ František Kostlán v roce 2011?

 

Poprvé jsem narazil na jméno George Sorose v první půli let devadesátých. Tehdy měl pan Soros potyčku s jakýmsi Václavem Klausem, který si momentálně hrál na ministra financí (nebo už byl premiérem?). Jestli se dobře pamatuji, šlo o to, jestli stát dá k dispozici nějakou budovu Vysoké škole, kterou zde chtěl Soros založit. Klaus byl proti.

A proto jedna z nejlepších vysokých škol v Evropě, Středoevropská univerzita, sídlí v Budapešti. Inu, Klaus se jako vzdělanec nechoval nikdy, proč by se toho měl dopustit právě v tomto případě, zhodnotil tehdy romský aktivista Kostlán.

 

Organizace DC Leaks zveřejnila více než 2500 dokumentů, které jasně prokazují, že se původem maďarský miliardář George Soros snaží ovlivnit výsledek amerických voleb prostřednictvím svých nemalých finančních zdrojů. Ze zveřejněných dokumentů vyplývá, že se Soros řadí mezi nejštědřejší dárce prezidentské kampaně Hillary Clintonové, jejíž rozhodnutí se mu v minulosti podařilo již několikrát ovlivnit ve svůj prospěch.

 

„Můj názor na pana Sorose je absolutní, čtvrtstoletí trvající, konstantní, neměnný. Pan Soros je zlo.


Přidejme Rozhovory, 14. 11. 2003

Hovoří se v ní o vyloučení z hlavního vzdělávacího systému, neodpovídajícím bydlení v oddělených ghettech, nepoměrně vysoké nezaměstnanosti. Nakolik vám to dělá starosti?

Václav Klaus: To je taková hloupost a takový nesmysl, že na to ani nebudu reagovat.

Tim Sebastian: Ale to je zpráva Britského parlamentu, zpráva komisaře EU, jehož podpořil George Soros, říká, že poličtí představitelé…

Václav Klaus: Kdo ho podpořil?

Tim Sebastian: Georgie Soros.

Václav Klaus: To není můj guru. Právě naopak.

Tim Sebastian: Ale v té zprávě Evropské komise se říká, že političtí představitelé…

Václav Klaus: Pokud v tom je George Soros, tak …

 

Rozsah, dosah a manipulátorství tohoto zvrhlého kmeta Sorose je neuvěřitelný. Jak je možné, že židovská komunita mlčí? Nebo je její součástí? Přidejme odkazy na dva excelení rozbory našeho autora SP, které se teprve nynímohou docenit!

 

Hrozba dnešní společnosti - neziskovky. Stal se z nich nebezpečný nástroj v rukou politiků a nejbohatších lidí světa, jako je George Soros

Migrace, inkluze ve školství, rovnost mužů a žen, Romové, korupce. Co všechno u nás ovlivňují USA a George Soros skrze jeho nadaci Open Society Fund Praha?

  

 

Miliardář Soros našeptával politikům rozhodnutí. Boháč má v hledáčku i Česko

Některé z programů Open Society Fund pak míří přímo na obyvatele České republiky. V drtivé většině se jedná o propagaci Evropské unie mezi mladými lidmi. Přehled podporovaných projektů je možno prohlédnout si například zde.

Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/412676/miliardar-soros-naseptaval-politikum-rozhodnuti-bohac-ma-v-hledacku-i-cesko.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy

Některé z programů Open Society Fund pak míří přímo na obyvatele České republiky.

V drtivé většině se jedná o propagaci Evropské unie mezi mladými lidmi. Přehled podporovaných projektů je možno prohlédnout si například

zde.

 

I excelentní Tereza Spencerová narazila na Sorose, tentokrát v Sýrii. To už je obludné!

K tomu všemu „zaručené“ informace z Aleppa dodávají také „záchranáři“ z Bílých přileb, které financují nadace George Sorose, mají podporu Obamovy administrativy (v hodnotě 60 milionů dolarů) a jejichž příběhy se zachráněnými dětmi a plyšáky se až příliš často řadí mezi hoaxy.
Zde celé

Jak mrtví pediatři psali Obamovi

 

 

 

Z Parlamentních listů je důkaz výše napsaného už dříve!

 

Ovlivňování voleb v Evropě a podpora Clintonové. Masivní únik dokumentů o tom, kam strká prsty George Soros


Jeden z hlavních finančních sponzorů prezidentské kampaně Hillary Clintonové George Soros není aktivní pouze na půdě Spojených států. Ze zveřejněných dokumentů plyne, že skrze své nevládní organizace ovlivňuje politickou scénu po celém světě, včetně voleb v evropských zemích.

Organizace DC leaks zveřejnila přes 2500 smluv, excelových tabulek a mediálních plánů mapujících aktivity mnoha Sorosových organizací, zejména Open Society Foundations, skrze které finanční magnát ovládá zahraniční vlády a finanční instituce. Zřejmě nejvíce znepokojující zjištění je spojeno se Sorosovou finanční podporou bývalé ministryně zahraničí Spojených států Hillary Clintonové.

Světoznámý investor doposud prezidentské kampani Hillary Clintonové a některým dalším demokratům věnoval přes 25 milionů dolarů. Do listopadových voleb se dá ovšem očekávat, že se toto číslo podstatně navýší.

Soros dále poskytl finanční prostředky nevládní organizaci Media Matters, která byla založena Davidem Brockem v úmyslu zastavit šíření „konzervativní dezinformace“ v amerických médiích. David Brock je již dlouholetým blízkým spolupracovníkem Hillary Clintonové, které pomáhá například s šířením pro-clintonovské ideologie na americkém internetu.

Některé ze zveřejněných dokumentů dále poukazují na to, že Soros bohatě přispívá think-tanku Center for American Progress, který založil jeden z manažerů prezidentské kampaně Clintonové John Podesta. Stejná organizace stojí i za pro-clintonovským online médiem ThinkProgress.com.

Informace o jisté formě spolupráce mezi Georgem Sorosem a Hillary Clintonovou sahají až do období, kdy Clintonová působila ve funkci ministryně zahraničí Spojených států. Jeden z e-mailů zveřejněný serverem WikiLeaks v roce 2011 dokazuje, že Soros „doporučil“ Clintonové, aby „zasáhla“ do vnitřních záležitostí Albánie, což Clintonová učinila.

Soros dále přímo profitoval ze smlouvy o volném obchodu s Panamou podepsanou v roce 2011, o kterou se z velké míry zasadila Clintonová. Většina ze Sorosových aktiv byla součástí skandálu nedávno zveřejněného prostředním takzvaných Panama Papers. Podepsaná dohoda mezi USA a Panamou umožnila mnohým miliardářům zemi využít jako daňový ráj.

Další podezření budí společná večeře, která se podle serveru Observer měla uskutečnit mezi Sorosovým synem Alexanderem a volebním partnerem Clintonové senátorem Timem Kainem.

Přes všechny tyto uniklé informace Demokratická strana stojí za svou kandidátkou Hillary Clintonovou; masivní přiliv peněz pumpovaný do její prezidentské kampaně prý na její rozhodování ve funkci prezidentky Spojených států mít žádný vliv nebude.

Soros je velmi aktivní i na starém kontinentu

Organizace DC Leaks všechny dokumenty zveřejnila na svých stránkách. Soubory jsou rozděleny podle kontinentů, ve kterých Sorosovy organizace provádí svou činnost. Po nahlédnutí do složky Evropa je ihned zřejmé, že Sorosovy finance ovlivňují dění v téměř všech evropských zemích.

Pro své aktivity Soros využívá druhou největší americkou nadaci Open Society Foundation, pod kterou spadá mnoho dalších nadací, které působí primárně ve střední a východní Evropě. Soros je založil již v 80. letech, kdy zprvu začal podporovat hnutí jako polskou Solidaritu a československou Chartu 77. Jeho cílem bylo vychýlit země střední a východní Evropy ze socialistického orbitu a pevně je umístit do kapitalisticky-tržního prostředí.

Jednou z takových nadací působících již od počátků devadesátých let na Ukrajině je International Renaissance Foudation, která má sídlo v Kyjevě a finančně sponzoruje mnohé ukrajinské nevládní organizace, kulturní a akademické instituce, vydavatelství a jiné organizace podobného typu.

Jeden z dokumentů s názvem „IRF Ukraine budget 2014“ obsahuje přesný výpis rozpočtu organizace na rok 2014. Mimo jiné se v něm vydělují finanční prostředky na „školení ukrajinských soudců a advokátů“. Granty jsou rovněž udíleny ukrajinským investigativním novinářům a protikorupčním pracovníkům.

Dalším pro evropského čtenáře velmi zajímavým dokumentem je složka s názvem „European Election Portfolio Review graphs and figures“, který dokumentuje aktivity nadace Open Society Initiative for Europe z roku 2014. Dokument obsahuje přehled výdajů v jednotlivých evropských zemích spojených s volební tématikou.

Pěti prioritními státy byly v roce 2014 Francie, Maďarsko, Řecko, Itálie a Nizozemsko. Celkové výdaje Sorosovy nadace na „evropské volební projekty“ v roce 2014 činily 6,16 milionu dolarů.

Všechny dokumenty jsou k nahlédnutí ZDE.

Ta zrůdná strategie je dnes už do očí bijící, pouze scházely důkazy. Ty dnes jsou! Spojit nespojitelné, rozeštvat západní a východní civilizaci, nahnat je proti sobě do války a na rozbitých základech vystavět "Nový svět", kde by vládla už jenom jediná mocnost, spojená s Georgem Sorosem. A Soros by se stal nesmrtelným! Vážně to necháme dojít tak daleko?

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

...
před 2 měsíci

Dobrá připomínka.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...