Británie po Brexitu, Le Penová připravuje Francii na odchod z EU, Merkelovou voliči nakopali, jenom mopslík Sobotka upevňuje EU...

Populistická, extremistická strana (CDU) kancléřky Angely Merkelové dostala ve své rodné zemi těžký výprask, a přestože se Merkelová stále chová jako diktátorka s proslovy, že lůza jí do ničeho mluvit nebude, voliči mají jiné mínění!

 

A drzost totalitní diktátorky Merkelové nezná mezí!

V rozhovoru pro deník Bild nyní uvedla, že i po roce by se zachovala úplně stejně. Všichni jsou prý blbí a zneužívají její dobrotivé srdce, takže zločin pro Evropu dramaticky přesouvá tato šílená diktátorka na jiné. Dnes tvrdí, že tehdy nešlo o to, "aby se hranice otevřely pro všechny, ale aby nezůstaly zavřené pro ty, kteří k nám přišli pěšky v obrovské humanitární nouzi z Maďarska". Jenom jaksi by musela doložit, že do Maďarska přišli ti chudáci z Afriky, Sýrie, Libye a dalších zemí také pěšky. Že je to hovadina ji vůbec netrápí. Prostě evropská lůza buď poslechne, nebo zakročí. A asi jí nedošlo, že třeba nezakročí, ale třeba nakonec skončí!

CDU zaznamenala v neděli v Meklenbursku-Předním Pomořansku, které je domovským politickým regionem kancléřky Merkelové, nejhorší výsledek v historii. Dostala ještě o čtyři procenta méně než před pěti lety. Také sociální demokracie si ve volbách  pohoršila, když jí voliči dali o pět procent méně hlasů.

 

Skutečným vítězem je Alternativa pro Německo (AfD), byť skončila druhá

V nedělních zemských volbách v Meklenbursku-Předním Pomořansku zvítězila sociální demokracie (SPD), která podle konečných výsledků obdržela 30,6 procenta hlasů. Druhá skončila Alternativa pro Německo (AfD) s 20,8 procenta hlasů a předběhla tak o téměř dvě procenta Křesťanskodemokratickou unii (CDU) kancléřky Angely Merkelové. Regionální parlament budou muset opustit Zelení a krajně pravicová Národnědemokratická strana (NPD), která dostala tři procenta hlasů.

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Lomcovák
před 2 měsíci

Mňo. Merkelová dostala výprask s 19 % a přitom Sobotkova ČSSD má ještě méně, 18 % (srpnový průzkum agentury TNS Aisa pro Českou televizi). :-D „Masakr motorovou pilou,“ komentují Němci prohru merkelovců ve volbách.

Stejně zloděj střídá zloděje, tak jim dejme v říjnových krajských volbách lekci, pojďme to hodit Okamurovi a KSČM, bude legrace!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...