Český stát v tichosti a bleskurychle vyhostil tři mladíky po rvačce v Benešově, aniž by sdělil jejich národnost

 

O víkendu v neděli nad ránem proběhla v Benešově rvačka. Tři cizinci napadli dvě dívky ve věku 22 let a jednoho muže. Tato zdánlivě bezvýznamná informace by si normálně nezasloužila pozornost médií, protože takových konfliktů o víkendech probíhá spousta po celé republice, koneckonců, páteční a sobotní zábavy, tancovačky a diskotéky na vesnicích a malých městech mají svůj svéráz.

 

Dienstbiere, my je ale známe!
Dienstbiere, my je ale známe!

 

V tomto případě ale došlo k něčemu výjimečnému. O rvačce ihned informovala většina mainstreamových serverů a začaly se dít věci. S neuvěřitelnou rychlostí totiž už v pondělí soud v Benešově cizince vyhostil ve zkráceném řízení, aniž by ovšem uvedl jejich národnost. Za normálních okolností vyhošťování cizinců ze země trvá několik týdnů a v případě, kdy dotyční spáchají trestný čin ublížení na zdraví, tak se kromě vyhoštění čeká i na konec trestního řízení. Tady v tomto případě je ale všechno jinak. Útočníci byli v tichosti vyhoštěni druhý den po incidentu, hned jak v pondělí otevřel soud své úřední hodiny. Ta rychlost!

http://zvedavec.org/komentare/ 2016/08/7002-cesky-stat-v-tich osti-a-bleskurychle-vyhostil- tri-mladiky-po-rvacce-v- benesove-aniz-by-sdelil- jejich-narodnost.htm


V jiném případě by člověk zatleskal, že soudy v ČR konečně začaly pracovat rychle v zájmu občanů. Ovšem skutečnost je úplně jiná. Tutlání a utajování národnosti vyhoštěných mladíků dávalo ihned tušit, že celá rychlost soudního procesu je tak trochu na objednávku a ideologicky účelová. Zdroj naší redakce nám totiž sdělil, že vyhoštění cizinci jsou Ukrajinci tatarského původu, tedy mladí mus limové. Do ČR přijeli z Ukrajiny na základě pomoci českého státu uprchlíkům z východu Ukrajiny, ale také z Krymu, odkud po odtržení Krymu od Ukrajiny odešly tisíce Tatarů, nejprve na Ukrajinu, ale mnozí z nich v roce 2014 a 2015 přesídlili do zemí EU. Mladíci podle informací mají patřit do skupiny tatarských muslimů z Ukrajiny, jejichž rodiny dostaly v ČR přechodný pobyt v roce 2015 a v současné době čekají na pobyt trvalý.

Zbabělý premiér ČR Bohuslav Sobotka je zodpovědný za migrační procesy NWO implementované v republice, nezapomeňte na to při volbách.

 

 

Jako v Německu – Policie a soudy tají národnosti pachatelů

Vzhledem k tomu, že v ČR posilují nálady proti inkluzi muslimů a také s ohledem na to, že mladíci mají ukrajinské pasy, tak bylo rozhodnuto jejich národnost nezveřejňovat, aby se ve společnosti v ČR prý nejitřily emoce, jednak proti muslimům, ale také proti Ukrajincům. Podle našich zpráv v Benešově propukla zmíněná rvačka mezi skupinou Ukrajinců, Litevců a místními. Snaha o utajování národnosti útočníků tak zřejmě na straně st& aacute;tu pramení z obav, že tato informace by se stala municí a argumentem pro odpůrce migrace a multikulti. Strach občanů ČR z tzv. „balkanizace“ republiky je zcela na místě. Cizí etnika, a zejména muslimové, mohou být nejen temperamentnější, ale také mnohem agresivnější. Pokud se podíváte na videa muslimských mladíků kdekoliv v západní Evropě, tak jejich militantní projevy a agrese vyvolávají oprávněné obavy.

Důvodem utajování identity cizinců byla i plánovaná návštěva Angely Merkel v ČR, která přijela prosazovat nový model přerozdělování uprchlíků v EU za peníze Německa. „Kvóty za peníze“ jsou novým nástrojem Berlína na redistribuci svých muslimů do ostatních zemí EU.  Pokud se koncept osvědčí, v dalších letech se vytvoří evropský fond, do kterého budou přispívat už země EU společně, tzn. daňoví poplatníci členských zemí EU a z tohoto fondu budou potom následně hrazeny jednotlivým migrantům ve všech zemích sociální dávky na úrovni těch německých. To zaručí, že migranti přerozdělení do chudších zemí EU nebudou z těchto zemí utíkat zpátky do Německa. Takový je plán Merkelové.


Angela tedy přijela dojednat kšeft – Migranty za peníze z EU

Fond podpory migrace bude nadále využit i pro hrazení ubytování migrantů u soukromých subjektů, takže proces ubytovávání migrantů bude z beder států EU přenesen na soukromé majitele nemovitostí, kteří za to dostanou štědře zaplaceno v EURech. Je jasné, že z toho bude velký business, zejména pro developery a majitele kvalitních bytových jednotek 1. kategorie, protože muslimové z Německa jsou zvyklí na standard a v prasečáku typu „ubytovna 0+1“ nikdo z nich bydlet nebude. Koneckonců, kauza irácké rodiny z Jihlavy, která potom utekla právě do Německa, je toho nejlepším příkladem. Je však otázkou, jak se na to budou dívat občané v ČR, že migranti budou brát sociální dávky v řádech tisíců EUR, zatímco průměrný člověk v ČR na mediánové mzdě dosáhne sotva na 70% té průměrné, která ovšem tvoří sotva 35% dávky uprchlíka v Německu. To je tragédie. A to nemluvíme o českých nezaměstnaných a jejich dávkách. Být uprchlíkem v Německu se prostě ekonomicky v dnešní době opravdu a bez legrace vyplatí.

Je velmi úsměvné, že snaha o utajení národnosti vyhoštěných cizinců po banální rvačce odhaluje strach českého establishmentu z reakce národa na procesy NWO, které do ČR nasunuje Sobotkova loutková vláda. Obrovský strach z možného odporu lidu proti dohodám s Angelou Merkel by se dal krájet. Kvóty ještě ani pořádně nejedou, ale v ČR už muslimští cizinci mlátí dívky, protože se jim nelíbí třeba jejich chování, vyzývavé oblečení, make-up a šminky apod. Všimněte si na videu, že když je cizinců pohromadě více, dostávají odvahu a projevují se jako u nich doma. A to jich na tom náměstí bylo jenom pár. Když přijedete ve Francii do Marseille, kde je 400,000 muslimů a tvoří 40% místní populace [2], tak získáte najednou představu o tom, jak by to mohlo v ČR vypadat za jednu až dvě generace (20 až 40 let).

V rámci systémů řízení je nasunování migrantů procesem urychlování globálního chudnutí Evropy, a to je konceptuální nástroj z oboru tzv. dlouhodobých procesů, které se plánují na několik dekád dopředu. Mluvil jsem o tom na Svobodném rádiu minulý pátek v souvislosti s Tureckem a návštěvou Merkelové v Praze, záznam pořadu a onoho úseku najdete zde. Právě dnes se formují procesy řízení, které budou v ČR a na SK prosazovat migraci příštích 20 a více let. Pokud dnes nevznikne odpor vůči ustavení těchto procesů, v budoucnu již nebude možné je zvrátit.


Sobotkova politika typu kývacího psíka

Právě proto nadnárodní elity prosazují do vedení jednotlivých zemí EU slabé politické figury. Čím slabší politik, tím lépe kýve hlavou na příkazy globalistů. Je to takový ten psík s kývací hlavou na pružině, kterého mají někteří automobilisté na palubní desce v autě. Přesně takto fungují loutkové vlády. Kývají hlavou v rytmu jízdy auta, nikdy neprotestují. Bohužel, pokud má premiér země charakter kývacího psíka, je to tragédie pro národ. Na straně druhé je třeba říct, že procesy NWO v ČR a na SK byly započaty již po roce 1989, a protože jde o dlouhodobé procesy, nelze je už zvrátit, ale pouze korigovat. Globalizaci nelze zvrátit. Migraci nelze zvrátit (Schengen je vrcholem procesů migrace a multikulti, aniž si to uvědomujeme). Ale jdou korigovat negativní projevy těchto tezí a jde eliminovat objemový rámec těchto tezí. V případě migrace lze korigovat migraci tak, že země bude přijímat pouze kritické minimum migrantů a nebude jim poskytovat nadstandard, což odradí další migranty od cesty do ČR.

Migranti sedí u „mobilního táboráku“. Nabíječkové „festy“ jsou bizarním úkazem uprchlické krize.

Jenže právě ten nadstandard bude potom faktorem pro útěky migrantů v rámci EU do bohatších zemí a do Německa, kterému Angela Merkel chce učinit přítrž. A právě proto je nutné zajistit, aby německá kancléřka nedojednala v ČR kšeftovací politiku typu „Migranti za peníze z EU“. Nelze se proto divit, že v této kritické době bude establishment blokovat a cenzurovat všechny informace, které by vrhaly negativní obraz na cizince, zejména migranty z Ukrajiny a hlavně běžence z arabských zemí s muslimským původem. Informační pole by totiž mohlo získat barvu silně protimigračních nálad, a to by bylo v rozporu se zájmy Berlína. Takže se máme připravit na to, že nás migranti budou v ČR mlátit? Případ z Benešova je toho zářným příkladem. A český stát, podle vzoru a praxe německé policie, identitu a původ útočníků už začal utajovat.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Vostok
před 2 měsíci

Ukrajinec, Slovák, Chazar nebo takyčech - on je hlavně Sralbotkův hajzl

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...