Jak dlouho to budou Rusové Putinovi žrát v Interview Čt24: Petra Procházková - Witowská

Na konci roku 1992 odjela jako zahraniční korespondentka do Moskvy, a o dva roky později založila spolu s Jaromírem Štětinou soukromou novinářskou agenturu. V roce 2000  ji ruské úřady označily jako personu non grata a musela tak Rusko opustit. Od té doby (údajná krize v Čt)  má do České televize neomezený přístup a může tvrdit o Rusku, co chce.

Do Ruska nesmím, na Krymu jsem nebyla, proto autenticky vím, že se v celém Rusku mají hůř...
Do Ruska nesmím, na Krymu jsem nebyla, proto autenticky vím, že se v celém Rusku mají hůř...

Perly :

Agentura Levanda centrum, která měla odlišné vásledky v Rusku na pana prezidenta Putina, že nemá popularitu a byla velmi dobrá, byla označena za agenta.

Rusové jásají a Putina milují: Máme velkou armádu, máme jaderné zbraně a můžeme dobývat nová území. (Takže agentura Levanda měla pravdu, když tvrdila, že Putin popularitu nemá a druhým dechem Rusové jásají a popularita je velká?)

"Rusko se staví do role slušnosti za tradiční rodinu, když  je západ prohnilý, dekadentní a nemravná společnost", říká ironicky. Přece je to naopak, západ ctí rodinu, slušnost...? 

 

alternative text

Zde je důkaz: Interview ČT24

Premiéra: pátek 16. 9. na ČT24

 

 

A skutečnost:

Jak se žije Krymským Tatarům v Rusku? Britský novinář Graham Phillips

 

Je šílené, že monolog Procházkové, zoufale hledající milence v Čečensku, v Afghanistánu, dokonce ve válce, k čemuž se sama přiznává třeba i částečně zde: 

Petra Procházková: Od porodu můj muž prchnul - iDNES.cz

 

je slyšen v Čt jako hlas poctivý, nezávislý. 

 

Herečka Holubová o ní dokonce řekla, že je chytrá, je tak chytrá, až to nedává najevo, že je chytrá. Fascinující moudrost. 

Faktem ale je, že novinářka je dobrá. Velmi dobrá. Bohužel své služby nabízí nikoliv na bázi pravdy a cti, ale totální manipulace s lidmi, že si toho ani nevšimnou. A protože nenávidí Rusko za to, že ji se Štětinou vyhodilo, je jasné, jak to dělá. Ale všimněte si: precizně vyslovuje pan prezident Putin, nikdy na něj nenadává, ale přes další osoby mazaně ukazuje, jaký je údajně Putin grázl. Ano, je to novinářské mistrovství a hluboká poklona za talent, ale duše, duše je špinavá. Buhužel musí člověk velice pozorně sledovat její styl povídání, aby tu demagogii a zákeřnost na faktech odhalil. 

A to, že nejvíce ji milují lidé jako je Porošenko, Štětina a Dienstbier hovoří snad jasně!

 

P.SUkrajinský prezident Petro Porošenko obvinil Rusko z toho, že Krym mění na „koncentrační tábor", a vyzval západní státy, aby stanovily nové sankce vůči Moskvě. O jeho slovech informuje server Rádia svobodná Evropa. A podle očekávání parlamentní volby jednoznačně vyhrála strana Jednotné Rusko blízká prezidentovi Vladimiru Putinovi.   Co vy na to, Petro Procházková?

.

 

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

BTEX
před měsícem

To je přece jasný, Putin vyhrál protože mu každej počítali minimálně 3x. A co takový volby v Rakousku, kde se v některých obvodech hlasovalo na 612% ? Ty byly svobodné a čisté :P

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...