Obrovské demonstrace na Filipínách proti terorismu americké vlády. Naše BIS otevřela dveře dokořán?


Rodriguez Duterte si nenechá od zkurvysyna a kolonizátora Obamy do vládnutí mluvit.



A stejné si myslí lid Filipín, který stále ostřeji demonstruje proti okupaci amerických vojsk.  Při poslední protestní akci před ambasádou Spojených států v hlavním městě Filipín Manile proti přítomnosti amerických vojáků na svém území použila policie proti demonstrantům slzný plyn, ale na internetu se také objevily záběry dodávky, která vjížděla do davu protestujících.



Celé najdete na novém webu www.skrytapravda.cz zde:

Obrovské demonstrace na Filipínách proti terorismu americké vlády. Naše BIS otevřela dveře dokořán?

.

.

.

.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
lad
před 10 dny

Všechno má svoji příčinu, neboli jak se říká v matematice, svůj společný jmenovatel. Tou příčinou všeho zla na světě je zisk. Zisk z výroby zbraní. Ty se budou vyrábět tehdy, když budou existovat válečné konflikty a tedy logicky nebýt válečných konfliktů a válek, nebyla by výroba zbraní a zisk z této výroby. Je to takové perpetu-mobile využívající rozpory jednotlivých států, národností, státních režimů, ideologii. Není bez zajímavosti, že v USA existují soukromé společnosti financované zbrojním průmyslem v USA, které projektují války. Zkoumají nálady obyvatelstva v jednotlivých zemích, jejich mentalitu, jejich vztahy se sousedním zeměmi a národy s cílem využít rozpory k vytvoření podmínek rozpoutání války mezi nimi. Výsledky práce těchto společnosti pak využívá zbrojní průmyslu USA přes své lidi v kongresu a vládě USA. Jeden praktický důkaz: Události na Ukrajině, není nic jiného než využití odvěkých rozporů části ukrajinských nacionalistů proti Moskvě. K tomu se využívá v historii se odehrávající rozpory mezi Polskem a Ruskem. Z dnešního hlediska by všichni obyvatelé těchto státu se mohli prakticky vykašlat na to co se dělo před sto lety. Všichni přeci chtějí se mít dobře a kdyby zasedli ke kulatému stolu a řekli si, jak budou mezi sebou spolupracovat, aby to bylo výhodné pro všechny, mohli by naplnit cíl, jak se mít lépe. Nesměl by tady být, ale někdo jako USA se svými projekty zbrojního průmyslu, jak rozeštvávat národy proti sobě, který investoval pět miliard na rozeštvání konfliktu pod názvem Majdan 2014 a následné všechny události. Pokud by někdo vymyslel, jak zpeněžit mír a jak mít z míru zisky, které by šly do kapes těch, kteří ovládají zbrojní průmysl v USA, byl by ve světě klid a vynálezce by měl dostat světové ocenění za záchranu lidstva.
V Mosulu se bude odehrávat právě tato hra o zisk, neboli o budoucí zisky. Mrtvoly lidí nikoho nezajímají. Ty se hodí jenom tam kde to USA potřebují aby ukázaly jak lidé Slepou trpí zatímco v Mosulu rádi hynou pod Americkými bombami protože to jsou bomby mírové.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...