Vítězství Babiše a ANO aneb cesty, co nikam nevedou

Vážně si myslí „Rovnátko Sobotka“ (jak ho lidé přezdívají), že za držení Dienstbiera, jeho lží, urážek a zločinné korektnosti či multikulturalismu nebude mít ČSSD stržené body? Vážně si myslí ČSSD, že urážet slušné lidi ústy Dienstbiera a držet nad lotry ochrannou ruku lze donekonečna?


 A co zmatená Marksová: vážně za předvolební úplatky a zlodějny (nedej Bože, aby toto dělala z přesvědčení) nepředloží občané ČSSD účet? Že zadarmo dávat byty těm, co nikdy nepracují a mají to platit ti, co se v práci nezastaví či okradení důchodci je správná cesta ke spravedlnosti?



Celé zhodnocení naleznete zde:

Vítězství Babiše a ANO aneb cesty, co nikam nevedou

.

.

.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
+++
před 19 dny

Blaničtí rytíři konečně vyjeli. Byli spatřeni, jak se snaží nepozorovaně opustit republiku…

Vostok
před 18 dny

Byli viděni na Rozvadově jak to otáčejí zpět ku Praze

n
před 19 dny

10:2 senátoři čsssd......tak kdy bude demise....

n
před 20 dny

Česko už je jako v té pohádce ,,,,,socan bande zakázalo po 10 hodině večerní zpívat...co na to řekne bohušovi....kááája....

n
před 20 dny

Na faceboku začíná akce proti burešovi , socanům atd....kdo ze zákazníků neprokáže , že nevolil současnou koalici tak bude mít rohlík za 29,90kč....takže volební lístky sebou.....

n
před 20 dny

Víte jak se socanům říkalo za 1 republiky......roháci....protože , když se něco dělo tak stáli na rohu a pobuřovali lidi....a pro lidi nikdy nic dobrého neudělali...z vyprávění mého dědy...http://www.ceskenarodnilisty.cz/clanky/z...

*antibuzna*
před 20 dny

Ovšem realita je taková, že jedině když byla ve vládě ČSSD, tak rostla ekonomika a rostla reálně životní úroveň občanů ČR.

Od roku 1989 do roku 1999 hospodařil Klaus a zanechal ekonomku v totálním rozvalu, doslova spálenou zem.

Vytunelované úspory a občanů a p, vkonsolidační agntuře dluhy za 700 miliard a díky podhodnocené koruně o 250% si západní kapitál privatizoval 50% české ekonomiky doslova za hubičku.

Následně vládla 8 let ČSSD a dostala ekonomiku do 7% růstu HDP v roce 2006, inflace po celých 8 let dosahoval v průměru 1,7%, minimální mzda se zvýšila o 60%.

Následně to chytli parvičáci a 7 let devastovali ekonomiku ČR, propad HDP, nezvyšovala se minimální mzda, zadlužení na 1 680 miliard.

Teď je u vesla ČSSD, ekonomika opět vzkvétá, prudce se zvyšují reálné příjmy obyvatel.

Tak tady nešiř kraviny, že ČSSD nic nedělá pro lidi.

Takovým hovadinám sám nemůžeš věřit.

n
před 20 dny

A je to tady stbákovi burešovi tečou už nervy........http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

+++
před 21 dny

Šklebící se chazarský gigazloděj Babiš vyhrál krajské volby v Česku??? To je šokující!!!

Jedna z Babišových gigantických zlodějen:

Lovosická LOVOCHEMIE byla a je největším výrobcem průmyslových hnojiv v České republice a druhým největším v Evropě. V roce 1995 zprivatizovala Klausova vláda státní chemičku LOVOCHEMIE do rukou společnosti PROFERTA, kterou Babiš spoluvlastnil s německou společností BAGS. PROFERTA si na nákup 51 % akcií LOVOCHEMIE půjčila 530 mil. Kč od polostátní banky IPB, a využila tím permanentního tlaku tehdejší Klausovy vlády na vedení IPB poskytovat úvěry na privatizaci s vědomím, že nemohou být nikdy splaceny. V roce 1998 předseda představenstva PROFERTY Babiš z titulu své funkce poslal společnost PROFERTA do likvidace i s nesplaceným dluhem 530 mil. Kč u IPB. Akcie LOVOCHEMIE vyvedl Babiš do své společnosti AGROBOHEMIE.

Šlo o trestný čin poškozování věřitele, protože akcie LOVOCHEMIE byly zástavou PROFERTY ve prospěch IPB za zmíněný půlmiliardový úvěr a měly tedy připadnout bance IPB. Německá společnost BAGS podala na Babiše trestní oznámení, stejně tak banka ČSOB coby nástupce IPB. V roce 2001 litoměřická policie obvinila Babiše z trestného činu zneužití informací v obchodním styku, když byl předtím případ policií během dvou let dvakrát odložen.

Jak uvedla Česká televize v publicistickém pořadu Fakta (28. 1. 2002, „Česko-slovenský sen“): „Společnost LOVOCHEMIE, kterou zcela ovládá Babišova AGROBOHEMIE, nemá v současné době ekonomické problémy. Půl miliardu za nákup akcií LOVOCHEMIE od státu jako nevymahatelnou uhradí konsolidační agentura, tedy daňoví poplatníci.“

BABIŠOVA VELKÁ TUNELÁŘSKÁ LOUPEŽ LOVOCHEMIE byla první mediálně známá kauza Lenky Bradáčové, která byla v roce 2001 jmenována státní zástupkyní v Litoměřicích. Bradáčová ale Babiše neobžalovala. Kauzou se následně zabývalo Krajské státní zastupitelství v Ústí nad Labem, kam Bradáčová povýšila na pozici náměstkyně, a Městské státní zastupitelství v Praze, kde jej policie koncem roku 2002 znovu odložila. V případě prokázání trestného činu hrozilo Babišovi 5 až 12 let odnětí svobody a propadnutí majetku. Na LOVOCHEMII se vztahovala patnáctiletá promlčecí lhůta, takže Bradáčová jako vrchní státní zástupkyně v Praze (od 2012) mohla kauzu klidně opět otevřít, kdyby chtěla. Vrchní státní zastupitelství v Praze dnes dozoruje řadu pro Babiše významných kauz - Agrotec, Oleo Chemical, Čapí hnízdo.

„Babiš řídí zeměkouli. Babiš řídí Bradáčovou, aby zavřela Ratha, teď ještě bere Pospíšila do ANO2011 podle kavárenských keců. A Babiš nechá vydat Parkanovou dneska. Všechno dělá Babiš. Že jich všetkých pozdravujem,“ reagoval se smíchem v roce 2012 pro ParlamentníListy.cz Andrej Babiš, předseda občanského sdružení ANO.

http://www.lajkit.cz/item/474-sdilejte-d...

n
před 21 dny

Odchovancův hejtman , kterého vyšetřuje policie ..... http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/z...

n
před 22 dny

Proč z nás dělá stbák bureš zloděje...odpověď je prostá. Protože každý, kdo dokáže samostatně přemýšlet, samostatně rozhodovat, sám nést svoji kůži na trh, ustát výhry a porážky, riskovat vše co vlastní a obětovat pohodlí, je v očích všech, kteří potřebují, aby nepřemýšlel a aby o svém životě nechal rozhodovat vrchnost, tak ten je v jejich očích nepřítel.
Je to prosté. Vymyká se ze stáda, které oni potřebují pást a na jejich přírůstcích se živit.....

n
před 22 dny

Trojnásobný zrádce v opět v akci....http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

n
před 22 dny

Tihle to v té plzni vytrhnou......http://www.fsfinalword.cz/?page=archive&...

n
před 22 dny

A na václavaku se platí kolik za pivo ha ha....

*antibuzna*
před 22 dny

Praha - U Tří pštrosů, Kampa
Prazdroj 90 Kč
x
Praha - U Prince, Staroměstské náměstí x
Staropramen 89 Kč

Praha - občerstvení, Václavské náměstí
Prazdroj 50 Kč

Pivo nad 50Kč si pražák nikdy neobjedná a půjde do vyhlášených hospůdek v okolí Václaváku, kde je pivko kolem 33Kč za půl litr.

Kdežto v Německu nejdeš nikde pod 4EUR za půlitr.

Chci hlavně říct, že mnoho lidí si myslí, že když mají Němci 3-4 x vyšší platy, že mají 3-4 x vyšší životní úroveň a kupní sílu.

Tak to ani náhodou!

V reálu je kupní síla Němce oproti Čechovi v ČR tak 80-100% vyšší.

*antibuzna*
před 22 dny

Zatím se to pro občany ČR vyvíjí velmi dobře.

Královéhradecký kraj je dalším regionem, kde se vítězné hnutí ANO ocitlo v opozici. Zástupci pěti méně úspěšných subjektů ve středu dopoledne podepsali memorandum o spolupráci. Koalice disponuje 24 hlasy z 45.

Hejtmanem bude Jiří Štěpán z ČSSD.

n
před 22 dny

7 měsíční turbo právník... zrádce zrádců v akci....https://www.novinky.cz/domaci/417223-cho...

n
před 22 dny

27 let.....výsledek.... Češi dělají za třetinu německého platu, přitom ceny máme srovnatelné. Miliardové zisky cizích firem odchází do ciziny. Máme asi milion živnostníků. Viděli jste aspon jednoho, jediného, že by se vozil v mercedesu? Jsem rád, že už konečně není český národ závistivý a přeje miliardářům jejich bohatství, dokonce jim rádi dají i poslední korunu. Věřit ale tomu, že nejvíc stát okrádá tento drobný živnostník, to je skutečně idiocie. Nejde o urážku, ale o diagnozu. Logicky se týká nejen příznivců Andreje, ale i jeho samotného. Ted jsem si vzpomněl, že jsem kdysi psal na blogidnes. Za tuto větu už by mě cenzurovali…

*antibuzna*
před 22 dny

Musím oponovat.

V žádném případě nemáme stejné ceny jako v Německu.

Například tuplák piva na Octoberfestu stál 12EUR.

Umíte si představit, že byste platil za dvě půllitrová piva 324,-Kč?

A zkuste si zjistit ceny bytů, nájmů, oblečení, boty, hlídání dětí, oběd v restauraci apod.

n
před 22 dny

Chorvatsko má druhou nejvyšší nezaměstnanost v Evropě a je na okraji bankrotu. A z této země si bere náš, pardon, slovenský agent vzor…EET už tam skončila. V Rakousku také dlouho nevydrží. Velmi brzo uvidíte úředníky, kteří pracují s těmito informacemi /EET/, jak jezdí s nejnovějšími mercedesy. Informace jsou placené lépe než televizní reklamy. Korupce pokvete přímo vzorně. A to zavádí údajný „bojovník proti korupci“. Samotné dotace podporují korupci.

*antibuzna*
před 23 dny

Kdyby PP znal zákony, tak by ani nemohl vypustit tvrzení o neevidovaných přesčasových hodinách.

Nehledě na to, že ze zákona jsou pracovní agentury povinny vést evidenci o docházce, tedy i o přesčasech, tak navíc vždy vede evidenci o docházce a také o přesčasech i společnost, kde agenturní pracovníci pracují.

Jakékoliv obcházení zákona je velmi tvrdě trestáno pokutami až do výše 400 000 Kč.

Tedy ČSÚ má velmi přesná čísla, která zahrnují objektivně také pracovní dobu agenturních pracovníků.

Agenturních zaměstnanců je do 5%z celkového počtu zaměstnanců.

Velké agentury si dnes vůbec nedovolí nějaké fixlování.

A těch pár drobných podvodníků statistiku nijak významně neovlivní.

Tímto je dnešní diskuse jendoznačně uzavřena a není dále co řešit.

Vymýšlíte si PP naprosté nesmysly a sám jste se usvědčil, že děláte jen lživou propagandu.

Petr Pokorný
před 23 dny

Řekněte někdo už proboha tomu imbecilovi, že agentúry přesčasy neevidují, tudíž milión přesčasů je nula! Aby se nenažhavil obyčejný člověk, tak to by musel být z oceli. A pokud evidují, tak nejsou součástí mediánu, narozdíl od stálých zaměstnanců. Proto na víc hodin přesčasu musí podnikatel pro kmenové zaměstnance žádat, ale zahraniční dělají nepřetržitě a odbory nic nezmohou, protože tam je to součástí balíku agentůry. Pokud ten mimomozek nezná základy a pak opakuje premisy a další slovíčka,kterým nerozumí, zákonitě se s nikým nedomluví, protože bezmozci nadávají každému za svoji tupost.
Tomu opusiantibuzně fakt nenadělil Ježíšek do hlavy nic. Ale faktem je, že bych si detailně na vysvětlení nevzpomněl, kdyby ten bezmozek na tyhle věci nenarazil. Takže každé vohráblo je k něčemu dobré, čímž chci i poděkovat. Ostatní snad ví, o čem píši i z praxe.

Ježek
před 23 dny

Pane Pokorný,když jsem poprvé četl příspěvky toho individua,tak jsem se usmíval,pak jsem nevěřícně kroutil hlavou,nato jsem začal nesměle reagovat,poté mě přepadl určitý druh agresivity,dnes už jenom zoufale a zároveň nadějně koukám na to,kdy už ho vyrazíte,rozumím,snažíte se respektovat svobodu slova atd.....možná pro někoho je to i jisté zpestření těchto diskusí,ale ten člověk píše vyloženě hovadiny,kterým bezmezně věří.Takovým to týpkům nikdy nic nevysvětlíte,i kdyby jste se rozkrájel,dnes při čtení jeho blábolů mě už přepadá místy zuřivost,teda jestli je to jeho cílem,tak se mu to povedlo dokonale. Prosím,vymažte toho tvora.

Vostok
před 22 dny

Je to Conchita Wurst blogosfery. Prostě tvor či spíše entita, která je mimo chápání téměř kohokoli.

Petr Pokorný
před 23 dny

Já jsem na Ukrajince a Bulhary zvyklý. Většina je podobná, dorozumí se česky, ale gramotnost je nulová. Jenomže tenhle bezmozek je agresívní. Nechápe, že je milión slovní obrat, kdy je zaokrouhleno, kdy je to přesné bankovní číslo a vše má slito dohromady. Proto tak útočí a má víru v napsané. Ten je schopen i Švejkovi nadávat, aniž pochopí hloubku ironie a závažnosti knížky, byť humorné. Ale někdy se vážně tito bezmozci hodí: když je potřeba veřejně vysvětlit, kde je problém, tak oni navedou na nejsložitější část a pak je snadné dokázat, kde je zádrhel. On za to, domnívám se, nemůže, stejně jako ten, co nemá nohy a rád by běhal. Prostě nechápe psané, tak se chytá podmětů a přísudků, nic víc.

*antibuzna*
před 23 dny

Jestliže agentury přesčasy neevidují, tak jak můžete tvrdit, že jich je milión? To pak neví nikdo, kolik jich ve skutečnosti je.

Vidíte, už jste se sám usvědčil z těch vašich lží.

Většího a pádnějšího důkazu, než jste uvedl vy sám, už ani nemůže být. :))

Dále, vy navíc ani nevíte, jak se vypočítává průměr nebo medián platů.

Platový průměr nebo medián nemá s číslem počtu přesčasů matematicky vůbec nic společného.

Průměr se počítá jako poměr celkového množství vyplacených mzdových prostředků a celkového množství zaměstnanců.

Výpočet přesčůsů je zcela o něčem jiném, kdy ČSÚ celkové množství odpracovaných hodin podělí počtem zaměstnanců a vyjde jim číslo, které srovná s číslem povinné pracovní doby a vyšlo jim, že jsou to 2h za měsíc na jednoho zaměstnance.

Zjistěte si fakta, než tady začnete zase blábolit ty vaše nesmysly.

Naprosto zřetelně dokazujete, že dané problematice absolutně nerozumíte a ty vaše konstrukce jsou jen propagandou vystavěnou na lživé premise.

Nedostatek znalostí pak doháníte urážkami a zesměšňováním.

*antibuzna*
před 23 dny

Jak se dají na jednoduché lživé premise vyfabulovat totální nesmysly s cílem vyrobit negativní protivládní propagandu, nejlépe proti ČSSD. :))

1) Začne se tvrdit, že v ČR se nezvyšuje mzda

2) Za všechno může vláda potažmo ČSSD, protože tu pracují Ukrajinci a Bulhaři.

3) Proto je třeba zrušit minimální mzdu, protože potom by určitě ty platy rostly. :))

4) A za všechno samozřejmě může ČSSD, protože ČSSD minimální mzdu zvedá.

Tak to jsem jak v Jiříkově vidění.

Že vám to celé přijde jako totální pitomost?

No ale přesně takto argumentuje PP. :))

Pokud bych namítnul, že platy se v ČR výrazně zvedají, a nedej bože abych to ještě podložil daty z ČSÚ a že dokonce především lidem s nižšími příjmy, tak by okamžitě bylo prohlášeno, že data jsou jistě zfalšovaná.

No a takto PP vyrábí tu jeho propagandu. :))

cloud
před 23 dny

Halóó antibuznoopusi,volby skončily v sobotu odpoledne.Lidé ví, co jim dobroserzakaždoucenu a neschopný "premiér" dal na úkor druhých a kolik toho ještě nasliboval.A přesto socany málokdo volil,asi se někde stala chyba a ani tvoje slaboduché slinění nějak nezabralo.No a notorický zloděj poslaneckých náhrad +defraudant a vlastizrádce Sobotka teď chce vyměnit sám sebe za přitažlivějšího pro své voliče tzn.pro chronická netáhla.Jak to udělá, asi netuší ano on sám no ale legrace do příštích voleb určitě bude dost.

*antibuzna*
před 23 dny

Volby, které se budou týkat Sobotky jsou teprve před náma.

Pokud jsi volil do krajů podle Sobotky, tak to je úlet jako hrom. Sobotka nikde nekandidoval.

Sobotka nikdy žádné poslanecké náhrady nemohl ukrást, protože jsou paušální a jsou součástí platu.

A defraudace a vlastizrady se také nikdy nedopustil.

Nižší počet hlasů pro ČSSD v krajských volbách jsou smaozřejmě následkem takovéto lživé propagandy, kterou tady šíříš a nejnom ty samozřejmě. Ani ty to nemáš z vlastní hlavy, ale vše je z nějakého centra, kde pánové bankéři tahají za nitky a lidé jsou jak osli a kývají jak jim páníček přikazuje.

Pjakin to řekl jasně, že EU se bude dále oligarchizovat a fašizovat.

A k tomu je třeba zpracovat veřejné mínění a jsou na to vyhrazeny miliardové prostředky.

A je vidět, že tebe už mají zpracovaného.

cloud
před 23 dny

..ani on sám..

n
před 23 dny

HateFree nechce 86 % lidí....
Tak koukejte a divte se, jak se "vydělává" : Organizace pro pomoc uprchlíkům (OPU) … 46 786 527,- Kč Sdružení pro integraci a migraci (SIMI) … 30 079 876,- Kč Poradna pro integraci (PPI) … 22 973 418,- Kč InBáze … 10 565 144,- Kč Multikulturní centrum Praha (MKC Praha) … 23 611 803,- Kč Člověk v tísni, o. p. s. … 249 628 650,- Kč Sdružení občanů zabývajících se emigranty (SOZE) … 7 016 246,- Kč META, o.p.s. - Sdružení pro příležitosti mladých migrantů … 21 042 731,- Kč Centrum pro integraci cizinců, z.s. (CIC) … 25 969 612,- Kč Evropská kontaktní skupina o.s. (EKS) … 31 227 714,- Kč MOST PRO, o.p.s. … 6 004 237,- Kč Charita Česká republika (pozorovatel - nepřehledné, v řádech desíteky až stovky milionů Kč) Lačhe Čhave (LČ) (pozorovatel) … nedohledáno Slovo 21, z.s. … 25 148 073,- Kč AMIGA, z.s.(pozorovatel) … nedohledáno La Strada CR, o.p.s. (pozorovatel) … 1 169 596,- Kč Poradna pro občanství, občanská a lidská práva … 50 547 441,- Kč Nevládní sdružení obdržela tedy nejméně částku přesahující přes půl miliardy korun za rok !!! A to tady ještě téměř žádní uprchlíci nejsou. Dovedete si představit, kolik peněz z našich daní poteče do peněženek těch lidumilů a pravdoláskařů, kteří se již těší - až to skutečně nastane ??? Chybí zde ještě jmenovitě uvést, kdo stojí za těmi Nevládními sdruženími. A neřeknou a neřeknou....a pak se diví jak dopadly volby....

*antibuzna*
před 23 dny

Opět PP ukazujete hluboké nepochopení reality.

Podnikatel nemusí nikoho přeplatit, stačí když slušně zaplatí.

Přetahování kvalifikovaných zaměstnanců sice řeší problém podnikatele, který na to má, ale působí problém jinde u podnikatele, který si to nemůže dovolit.

Jenže my se bavíme o minimální mzdě. Z toho jsem vás obviňoval, že vy jste druhý Kalousek, který alibisticky mluví o volném trhu, ale pro jistotu administrativně minimální mzdu 6 let nezvedal a klidně nechal na pracák odejít 630 000 lidí, ačkoliv export od roku 2010 neustále stoupá.

A potom píšete člányk o bídě v ČR, že důchodci mají nízké duchody, že je 100 000 bezdomovců apod.

To jsou přesně výsledky těch vašich neoliberálních přístupů !!!

A po zavedení vašich neoliberálních přístupů byste se pak na koho vymlouval, koho byste vinil, jakým způsobem byste nesl odpovědnost, že už by bylo třeba 300 000 bezdomovců a minimální mzda by se ustálila někde na 4000,-Kč.? Koho byste potom vinil z té obrovské bídy?

Kalousek nepřijal žádnou odpovědnost, jen se lidem chechtá do ksichtu.

Všichni mají plno řečí, ale nikdo pak nechce nést odpovědnost za tu bídu, kterou způsobí.

Teď si můžet vylévat vztek na ČSSD vašimi demagogickými články.

Nebo oblíbení jsou také bolševici, všechno se dá svést na bolševiky.

Tyto články zavedly lidi na "Babišovu cestu do neznáma".

A pak se lidem ještě v článku cynicky vysmíváte, že jsou na cestě která nikam nevede?

Tak to je vrchol pokrytectví, alibismu a cynicmu.

Petr Pokorný
před 23 dny

Takže když podnikatel potřebuje lidi, a nemá je na trhu, nabídne méně a lidé s láskou přijdou? Vy jste komik. Z vás by měl Hašek (Od Švejka) radost.

A víte, z čeho se vy komiku odvíjí důchod? Z výše mzdy. Takže když podnikatel přeplatí neschopného podnikatele, samozřejmě to značí v češtině a ne ukrajinštině že nabídne víc, tak tomu zaměstnanci se zvedne co? Zvedne se mu plat. A když se zvedne plat tak se zvedne co? Výpočet na důchod. A vám se zvedne akorát záchodové prkénko, kam stále zvracíte ty kraviny. Víte co píšete a čtete to po sobě? Nepíšete texty za Svěráka?
A právě aby se nezvedaly platy, zvou se Ukrajinci a bulhaři a našinec nemůže mít vyšší plat než Ukrajinec, protože by ho vyrazili. Ani nyní vám nedocvakne? Pak jste ukrajinský sociální demokrat od Bóžy Sobotky.
Za to že jste hloupý neplačte. Takových je v ČSSD hodně, můžete si podat ruce. Proto s vámi lidé zametli, protože ten podvod prokoukli.

*antibuzna*
před 23 dny

Vaše argumentace je naprosto nesmyslná !!!

Proto opět vám prřipomenu o čem je řeč. Viním vás z toho, že chcete zavádět Kalouskovy manýry a nezvedat minimální mzdu.

Vysvětlil jsem vám, že vaše poučky o přeplácení zaměstnanců se netýkají minimální mzdy a nebudou fungovat.

A vy přijdete s demagogickým a lživým tvrzením, že v ČR se nezvedá mzda, protože je tady prý plno Ukrajinců, co dělají za minimální mzdu.

Jste vůbec normální člověče, žijete vůbec v ČR ???

Platy v ČR se poslední tři roky zvedají velmi významně a to jak průměrná mzda, tak medián i mzda minimální.

Navíc za minimální mzdu pracuje sotva 2% zaměstnanců, takže na výpočet mediánu a průměrné mzdy má minimální mzda zanedbatelný vliv.

Přesto průměrná mzda i medián rostou významně a Ukrajinci s tím nemají nic společného! A mzdy rostou předvším u hůře placených zaměstnání nikoliv manžerů!

Váš příspěvek je ukázka dokonalé demagogie. Vše zcela vytrženo ze souvislosti, navíc snaha přeměrovat diskusi na zcela jiné téma a ještě snaha zesměšňovat diskutujícího.

V jednom příspěvku jste se dopustil tří závažných komunikačních faulů.

Ještě máte v záloze "odvolávku na autoritu", to je také dost známy komunikační faul, ale to vy jistě brzy doženete.

Petr Pokorný
před 23 dny

Pěkně prosím, nemá zde někdo přímý překladač do ukrajinštiny? Ten lehce retardovaný nepochopí ani jednu větu, vloží, že se nezvedají mzdy, což nikdo netvrdí, ale že mnoha lidem se platy nemění především v severních Čechách, což ani medián, natož průměr neakceptuje. A když si uvědomíme, že je zde takovýchto Ukrajinců stále víc, tak potěš koště. Ukrajinci nepracují za minimální mzdu, ale výpočtem hodin x 6 dní v týdnu, vy vyprázdněný myšlenkově.
Znal jsem jakéhosi Uglaje, byl to hodný hoch, ale chápal stejně, jako vy a pak reagoval na kuličky z nosu stejně jako vy. Takže opakuji, právě proto, minimální mzda je podvod, protože souhlasím, že v ní pracuje velmi málo lidí. Ale přepočet 20000 ve 300 hodinách - šest dní v týdnu je úžasný plat? A k čemu je, že se zvedne na 11 000? Vy jste tupý jak obrácená strana nože.

*antibuzna*
před 23 dny

Nemá smysl vám argumentovat statistickými daty kde je jasně uvedeno, že průměr přesčasů v ČR je pouze 2 hodiny za měsíc.

Že roste jak mzda průměrná, tak mzda medián i mzda minimální.

Stejně řeknete, že vše je zfalšováno.

Žijte si dále vaší lživou propagandou, i vy pak ponesete odpovědnost a důsledky vašeho konání. Vše je propojeno.

n
před 23 dny

A je to jasné opět...kapři a turboprávnici ten rybník si nevypustí....pitevna opět blíže....https://www.novinky.cz/domaci/417124-plz...

*antibuzna*
před 23 dny

A čemu se Andrej diví?

To mají 4 roky poslouchat přiblblé kecy, jak všichni "kradnů" jenom on je ten poctivý, co pro jistotu ztartil papíry od Čapího hnízda?

Ať si zvyká Babiš.

Za rok si to může Babiš zopakovat po Parlamentních volbách, až nebude nikdo chtít jít s tím arogantním křiklounem Babišem do koalice.

n
před 23 dny

A už se řežou.....socani před pitevnou...http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

*antibuzna*
před 23 dny

Program ČSSD je naprosto jasný a srozumitelný.

ČSSD splnila přes 80% tohoto volebního programu a může tedy před voliče, kteří dali v roce 2013 mandát ČSSD k prosazování tohoto programu, přestoupit s čistým svědomím.

Proti ČSSD se vede kriminální kampaň a je to hra lidí v pozadí, kteří tahají za nitky a nepřejí si, aby se lidé měli lépe.

Ale na druho stranu, volič rozhoduje a co si zvolí ve své naivitě, to bude mít.

Je skutečně absurdní, když alternativa dlohodobě šije do ČSSD a potom se diví a píše člínky o "Cestě, která nikam nevede".

Já jsem ale nezaznamenal žádné reálné návrhy, které někam skutečně k něčemu lepšímu vedou.

Vždy, když přišlo na reálné hodnocení, tak přišly jen urážky, že jsem kteretén, idiot, vůl, oslí halva, slepičí hlava a kdoví jaká ještě hlava, ale nic reálného z místních myslitelů nikdy nevypadlo.

Až dnes PP ukázal svou naivitu, že vůbec neví, jak to chodí s přivlastňováním si práce strojů.

Zřejmě nikdy si neuvědomil co je příčinou moderní nezaměstnanosti. Že stále více práce je nahrazováno prací strojů.

Zřejmě nikdy si neuvědomil, že drtivá většina lidí dnes pracuje s počítačovou myší, to je nejběžnější pracovní úkon v dnešní moderní společnosti.

Na Úřadech práce jsou v ČR stovky tisíc lidí, protože nemají kvalifikaci. A když se pro ně postaví nějaký sklad, kde tito lidí mohou jak takž bez kvalifikace pracovat, tak je to podle PP špatně a snaží se hned v nějaké "chytrém" článku převědčovat, že všichni už pracují jen v Amazonu a jsou jen otroci a podobné nesmysly.

Jenže holá realita je úplně někde jinde. Doba se dnes tak proměnila, že bez odborných znalostí, jazykových znalostí a bez tvůrčího potenciálu máte jen malou šanci získat slušnou práci. Tu obyčejnou práci už dělají stroje. Už nikdy nebude práce pro všechny.

To jsou ta velká témata, kterými by se měly články zabývat a měly by být zahlceny diskuse.

Ale to se jen šije do ČSSD a pak se diví, že lidé se vydají na "Cestu která nikam nevede". :))

Petr Pokorný
před 23 dny

Pane Opusiantibuzno: dám jeden příklad, jak jste hloupý a tím tuto diskuzi uzavírám. Zkopírujte si to do svého počítače. Já jsem proti zvyšování minimální mzdy, ale nikoliv, aby lidé brali tři tisíce. Kdyby tady nebyl milion migrantů, tak by podnikatelé své zaměstnance více tržně hodnotili a platy by musely být (u těch nízkých platových mezd) daleko vyšší. Vláda socialistická by si ale nepřipsala zásluhy, jak lidem pomáhá. Takže socialistická vláda sem pustí ve velkém Ukrajince, Bulhary a Slováky (ti si alespoň vyjednají vyšší mzdy), Tunisany a lidi ošátkované (celé rodiny a ne že ne, lze snadno dokázat) bůhví odkud a ti pracují za minimální mzdu 12 hodin denně 6 dní v týdnu. Takže propustí ty, kteří chtějí dělat za vyšší než minimální mzdu. Třeba Babiš to tak dělá ve velkém. Na pracáku jsou sice "netáhla", ale nad 3% lidi, kteří nemohou legálně dělat za 11 000, tak jsou na pracáku a dělají na černo. Vadí mi Opusiantibuzno, že jste podvodník a klidně napíšete, že chci malou mzdu pro lidi, aniž chápete, co tím sleduji. Proto jste odevšaď vykopáván. Nikoliv pro jiný názor, ale pro sprosté urážky, kdy klidně tvrdíte třeba o mě, že chci nízké mzdy pro lidi. Přitom opak je pravdou, ale přirozeně, tržně, bez zásahu vlády!!!
A tržně bez zásahu prodejného Sobotky a Marksové. A pokud mě takto budete urážet a sprostě otáčet to, co napíši, vykopu vás také! To není o svobodě slova, ale o svobodě trhu: lžete, otáčíte a pak na smyšlené urážíte? Tak táhněte. Tečka!

*antibuzna*
před 23 dny

Opět jste PP předvedl, jak jste bezbřeze naivní člověk.

Jak vy si to představujete, tak to prostě nefunguje.

Jednak nemůžete zakázat lidem, aby šli do jiné země a tam se ucházeli o práci. Možná to nevíte, ale to samé dělá minimálně 300 000 Čechů, že dělají v cizině a mnozí za méně než minimální mzdu.

Zadruhé, nic jako přirozený trh reálně neexistuje. To by ten zaměstnanec musel být v rovnoprávném postavení a to prostě není. Jednak už z výše zmíněného důvodu a dále, že bude vždy přetlak pracovníků s minimální kvalifikací a proto budou zaměstnavatelé tlačit mzdy na úplné minimum a nikdy sami od sebe nepřidají.

Jsou naprosto naivní představy pravicových "expertů" Fialy nebo Kupky a spol., že když by se snížily odvody, tak by zaměstnavatelé zvýšili platy.

Středula jim to řekl naprosto jasně, jediným efektem by bylo , že by podnikatelé měli větší zisk, ale oni nikdy sami od sebe výplatu nezvednou. Vždy se o to musí odbory bít v kolektivních vyjednáváních, nebo musí vláda administrativně zvyšovat minimální mzdu.

Takže celý ten váš příspěvek byl jen pouhý alibismus, protože jsem vás přistihl, že si protiřečíte. A samozřejmě hned začnete vyhrožovat blokacemi, protože nesnesete názor, který vás usvědčuje z naivity a nepochopení celé problematiky.

Vy jste jako ten Kalousek, který také mluví o liberálnosti a že by neměla vlůbec být zákonem stanovená minimulní mzda, a když viděl, že reáně vlivem inflace neustále klesala minimální mzda, tak ji projistotu 6 let nezvedal. :))

To je to vaše pravicové pokrytectví !!!

Petr Pokorný
před 23 dny

Doplním: tento systém podvodu je v USA základem oficiálního termínu: tímto a pseudomzdou minimální se rozevítají nůžky mezi bohatými a chudými, migranti pomáhají bohatým bohatnout, že srážejí mzdy. Proto je i Clintonová zrůda, protože veřejně hlásá to, co se dá lehce prokázat: pracuje pro bohaté z Wall Streetu a korporace a od nich za to dostává obrovském peníze do Clinton fondu, ale hlásá, jak pomáhá chudým.

*antibuzna*
před 23 dny

Také doplním, opět jste zcela mimo realitu.

Bohatství manžerů není z důvodu nějaké pseudomzdy těch nejchudších.

Vše se odvíjí od toho, že bohatí kašlou na ty chudé a nikdy jim sami od sebe nic nedají. Nůžky se rozevírají protože se neustále více práce přesouvá na stroje a jejich přidanou hodnotu si přivlastňují manažeři.

Pravicový podnikatel, pak alibisticky řekne: "Chceš dvakrát větší výplatu? Tak ukaž dvakrát větší výkon". Jenže toto je nesmysl, protože lidé jsou fyzicky zatížení už nad limit a ještě aby přidali je prostě nesmssl. Takže cesta zvyšování výkonu je jen díky práci strojů, ale práci strojů si přivlastní manažer a po dělníkoví se chce aby se jako třikrát rychleji pohyboval?

Chápete jaký je to nesmysl???

Jen díky prácí strojů mají dnes manžeři v USA nebo celé Západní Evropě tisíckrát vyšší platy než před padesáti lety, ale dělník je pořád stejná bída.

Proto cesta nevede přes nějaký platový liberalismus. Manažeři ukázali, že nikdy žádný liberalismus nebudou doržovat. Ty tisícinásobné platy je zbavily jakéhokoliv svědomí a soucítění.

Jak vy si to představujete, to už nikdy nebude fungovat.

Jste PP jen bezbřeze naivní člověk.

A ve své naivitě si neuvědomujete, že svoji aktivitou, kdy píšete negativní články o ČSSD, tak ženete lidi právě pod křídla pravice a vlastně tak podporujete, rozevírání těch nůžek.

A potom ve své naivitě, když vidíte výsledek vaší naivity, tak píšete články o "Cestě, která nikam nevede". Ale na tu cestu jste zavedl lidi vy, vašimi negativními články o ČSSD. A vám to stále nedochází!

Vaše počínání je totální absurdistán !!!

Petr Pokorný
před 23 dny

Prázdný sud nejvíce duní, je české pořekadlo. A házet perly sviním je druhé...

Petr Pokorný
před 23 dny

Pan podnikatel, aby měl zisk a nemá li lidi, musí je přeplatit. To je zákon trhu. A nemá li zisk, zkrachuje a nastupuje kvalitnější, který na zaplacení má. Obecné poučky, které se ke komunistům nedostaly. A právě USA musí mít tolik migrantů, aby mzdy udržely korporace a podnikatelé na uzdě. Chceš víc, máš smůlu, zaměstnáme Mexikána. Jak jednoduché a pro komunisty nepochopitelné. Pro skutečné (ne-myšlením) bolševiky! Proto na migrantech bohatnou nejbohatší a chudí pláčí. Proto jim Babišové s Marksovýma a Sobotkovýma přeludama schválí zvýšenou minimální mzdu jako ohlodanou kost a Babiš se směje. Blbečky jako je Sobotka a Marksová ke svým záměrům potřebuje a lidé na ohlodanou kost skočí. Vlastně ne, teď vám to dali sežrat a ohlodanou kost odmítli.

gogo
před 23 dny

Aeronet se s Anti/Buznou/Opusem nesral a dostal za svoje trolleni ban:

Administrátor
Opus dostal ode mně banán. Nebudu tolerovat, aby někdo roznášel o našem serveru na jiných webech pomluvy, že jsme žumpa a současně se dožadoval toho, abychom mu tady umožnili volně komentovat. Na AE News může každý psát, co chce. Já ale jako admin můžu zabanovat, koho budu chtít. VK mi do toho ani nesmí mluvit, taková je dohoda naší spolupráce. Tento projekt tvoří skupina dobrovolníků a jestli to někoho neuráží, tak mně ano, abych tady četl o tom, že jsme žumpa. Nikdo nikoho nenutí číst AE News a nikdo z nás nepíše na našem serveru o tom, že nějaký jiný XYZ alter-server je žumpa. AE News respektuje ostatní servery alternativy a nikdy proti nikomu neútočíme. My si hledíme svého a netrolujeme na cizích serverech. Pokud je názor vyjádřen slušně a není v něm cítit trolling proti našemu serveru, komentář nikdy nesmažu, i když je kritický. Ale číst tady o tom, že jsme žumpa a hned za tím, že Bohouš Sobotka je lumen a jeho vláda nej a bojuje proti migraci (asi Opusovi nedošlo, že ta samá vláda vyčlenila 0.5 miliardy na první dva roky na integraci arabášů do ČR), tak to opravdu tady trpět nebudu. Opus může jít na mainstream a tam plivat na alternativu a psát o žumpách a vychvalovat Sobotku s plzeňským „turboprávníkem“ Chovancem, tam to určitě ocení, tady takové provokatéry tolerovat nebudu.

+++
před 24 dny

@antibuzna Zrovna v sobotu běžel v televizi zapomenutý film Ridleyho Scotta Body of Lies/Labyrint lží (2008), rozhovor s Leonardem DiCapriem o záporné roli CIA agenta Ferrise na Blízkém východě:

https://www.youtube.com/watch?v=CycvWdFn...

Ridley Scott by měl natočit ještě pokračování, jak se tihle odpudiví američtí instruktoři Academi - dříve Blackwater a Greystone Limited, špióni CIA a vojenští poradci schovávají v kanalizačních trubkách v Aleppu. Konečně na ně došlo.

*antibuzna*
před 24 dny

Železňak dal Majklovi kapky a řekl to na plná ústa.

V Allepu je 5 000 amerických vojenských instruktorů !!!

Tak to je mazec.

https://russia.tv/video/show/brand_id/60851/episode_id/1378876/

+++
před 24 dny

5 000 U.S. instructors will meet their fate in Aleppo. Dobrá práce. 1***

Podobným případem může být bitva u Stalingradu, kde sovětské síly uzavřely Paulusovu německou 6. armádu ve městě.

"Dne 8. ledna 1943 poslali Nikolaj Nikolajevič Voronov a Konstantin Konstantinovič Rokossovskij Paulusovi výzvu ke kapitulaci, v níž slibovali lékařskou pomoc a potraviny. Paulus kapitulaci nepřijal. Teprve několik dní před kapitulací požádal Paulus Hitlera o její povolení. Hitler však, zaslepen svým přesvědčením, kapitulaci odmítl se slovy: "Šestá armáda musí splnit svou svatou povinnost". Navíc ještě Paulusovi věřil a povýšil radiotelegraficky Pauluse 30. ledna do hodnosti polního maršála, prakticky očekával, že raději spáchá sebevraždu než by volil zajetí, neboť ještě žádný německý maršál se nevzdal nepříteli. Paulus se přesto 31. ledna vzdal. Poslední vojáci pod vedením generála von Strikera kapitulovali 2. února. V podzemí Stalingradu však zůstalo ještě asi 10 tisíc mužů, z nichž poslední se vzdali až počátkem března 1943."

+++
před 24 dny

Kraje jsou zbytečné, senát je zbytečný! Slovensko nemá senát, Maďarsko nemá senát.

A k čemu potřebuje malé Česko 14 krajských zastupitelstev, proboha, aby měly zlodějské gangy dost koryt?! Regionální rozvoj má dělat ministerstvo pro místní rozvoj.

Bohužel čeští muži a ženy jsou přiblblí lokajové, neschopní ani dojít do volební místnosti, viz účast v krajských volbách byla jen 34,6 %.

Dagmar
před 24 dny

Nejsem sice nadšená z výsledků voleb, ale z jedné věci ( vlastně ze dvou) , mám radost - že TOP09 šla do propadliště dějin a že Sobotka a jeho multi- kulti a gender kamarádi dostali pořádně po hubě. A prosím Antibuznu, aby vůbec nereagoval!!!!!!!!!!!!!!

*antibuzna*
před 24 dny

Tak ještě v rámci objektivity se podívejme na hnutí ANO.

Tam se dá tvrdit, že se s tím 50% lhaním se PP skutečně trefil, i když v jeho případě to byla skutečně jen náhoda, jako vždy.

Splněno
- Elektronická evidence tržeb
- Kontrolní hlášení k DPH
- Cenzura internetu kvůli nelegálnímu on-line hazardu
- Registr bankovních účtů

Co se nepovedlo
- Personální problémy v rezortu financí
- Mýtné bude dál vybírat firma Kapsch
- Zastavila se výstavba dálnic
- Rozhádaná právní obec

A to by ještě hodně lidí protestovalo jestli EET a KH má být v kolonkách důvěry, ale budiž.

Takže z 8 bodů programu splněno 4. Pro ty co jsou proti EET, cenzuře internetu a kontrolním hlášením DPH a šmírování na bankovních účtech, pak vychází žalostná statistika, VŠE NESPLNĚNO!

Tak tomu tedy říkám kontrast oproti ČSSD, která má splněno přes 80% a to ještě 3 x více položek.

Přesto Babišovo ANO vyhrálo krajské volby!

Oprávněně je tedy třeba se zeptat.

Nestala se někde chyba?

Ano stala!

Weby jako Pařát, Aeronet a mnohé další, totiž dělají jen užitečné idioty někomu v pozadí, kdo si mediálně zahrává s voliči.

Nebo jste si někdo vážně mysleli, že už to bude v ČR řídit jen Okamura s tím jeho švýcarským referendem? :))

Lidi, lidi, jak vy jste naivní !!! :))

n
před 24 dny

http://domaci.ihned.cz/c1-65471030-sobot... jo a zapomněl na zákony ....cenzura internetu a zákon o politických stranách....a už je to vidět kapřici si přece nenechají vypustit rybník.....

*antibuzna*
před 24 dny

A to vám vážně nikumu nevadí, že PP vytváří zcela vědomě lživé informační pole, když píše cituji: "ČSSD lže z devadesáti procent", to vážně nikomu nevadí? To už jste vážně všichni tak mediálně zfetovaní?

Přitom realita je zcela jiná. ČSSD splnila přes 80% jejich volebního programu, takže je nejdůvěryhodnější stranou v Parlamentu.

Zatímco PP se vůbec neobtěžuje o nějaké podložení jeho tvrzení, já mohu doložit svá tvrzení.

Volební program a co ČSSD voličům slibovala, co se doposud povedlo a co se doposud nepovedlo:

Co se zatím nepovedlo
- Ústavní zákon o obecném referendu
- Zrušení nebo omezení církevních restitucí
- Zákon o sociálním bydlení

Splněno
- Prosazené vládní priority
- Ukončen tzv. druhý pilíř důchodového systému
- Valorizovace penzí
- Důchodci dostali jednorázové příspěvky
- Zrušení poplatků ve zdravotnictví
- Služební zákon
- Schválen školský zákon
- Nové rozdělování peněz pro sport
- Prošel zákon o ochraně spotřebitele
- Zvýšení minimální mzdy
- Sleva na dani pro rodiny s dětmi
- Zákon o plošném zákazu kouření
- Zákon o střetu zájmů

To máme celkem 13 položek splněno z 16 položek.

13 / 0,16 = 81,25%

Jedno známé přosloví vystihuje současnou mediální situace velmi výstižně:

"Když slepý vede slepého, oba spadnou do jámy"

Zaslepené nenávistné weby v kombinaci s ještě více zaslepeným obecenstvem, mohou přívod pád do hodně hluboké jámy. Ale potom už bude pozdě!

Petr Pokorný
před 24 dny

Tyto totalitní zákony jsme vykopali, aby nám je bolševici v dresu ČSSD vrátili zpět. Takže to tento pochybný sovět Opusantibuzna potvrzuje. Děkuji.

*antibuzna*
před 24 dny

Já o voze, vy o koze, ostatně jako vždy. :))

Pointa je o tom, že ČSSD něco voličům předložila, voliči tomu dali zelenou a ČSSD se podařilo splnit přes 80% toho co slibovali.

Takže jste lhal vy, pokud jste tvrdil, že ČSSD lže z 90%.

Co se týče těch vašich "totalitních zákonů", tak voliči opět dali ODS a TOP09 tvrdou STOP, daleko tvrdší než v roce 2013.

Vaše svoboda končí tam, kde začíná moje svoboda a proto plný souhlas, že zakázali hulení v hospodách.

Plný souhlas, že neokrádají lidi nějakým podvodným II pilířem.

Vy byste klidně nechal lidi dřít za tři tisíce na měsíc, to je ta vaše představa Kalouskovy svobody. Ještě byste psal pokrytecké články, že je u nás nízká mzda proti Německu. :))

Ale já jsem rád, že se minimální mzda razantně zvyšuje.

Jsme rád, že přidávají důchodcům, ale vy byste je klidně nechal v bídě, jak si to přál Kalousek.

Já jsem rád že s příchodem ČSSD se opět rodí více dětí, protože je podpora rodin a lidé mají větší sociální jistotu.

Vy byste klidně nechal vymřít národ ve jménu té vaší pokřivené svobody!

Pepan
před 24 dny

Socdemáci jste odepsaní a na vaše kecy už dnes nikdo nenaletí, vy jste toho pro tuto republiku udělali tolik, že vám to ještě ani pravnoučata nezapomenou a do hluboké jámy za ODSkou, TOP09kou se volným pádem řítíte vy a národ si oddechne.

*antibuzna*
před 24 dny

Ty jsi přímo ukázkový mediálně zfetovaný volič. :))

Když tedy mají ČSSD skočit do hluboké jámy společně s ODS a Topkou, tak by mne zajímalo, kdo byl podle tebe v ČR jako vláda v ekonomice úspěšný za posledních 26 let?

To je na tebe evidentně moc složitá otázka, co? :))

n
před 24 dny

Test eet....prý od 1.11 budou stávkovat hospody....co na to komunistický stbák...http://pravyprostor.cz/tak-jsem-vcera-te...

n
před 24 dny

Správné hodnocení....a pokud nevyhodí toho george dynsbyra, marxovou , turboprávnika, myjavského právnika hejtmana co je v 29 dozorčích radách....a další havloidy tak v červenci to bude pro socany další nálož...http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/ka... a hlavně už mu nepomůže ten socanský bruselský rozhlas a televize, který ty průzkumy fixluje jak sa dáááá.....

*antibuzna*
před 24 dny

Opět článek ve stylu Goebelse, "stokráte opakovaná lež se stává pravdou"?

Bohužel je to tak a nesvéprávný občan si to jednou řádně odskáče, že díky své lenosti ověřovat si fakta, opět naletěl a ještě naletí na mediální manipulaci.

Vůbec nerozumím, proč by kterákoliv strana současné vládní koalice měla být ostouzena co se týče migrace???

Realitu přeci musí vidět i úplný ignorant. ČR absolutně nemá problém s migrací. Migranti se ČR zdaleka vyhýbají, jednak jim tady nikdo nedá ty soc dávky co mají šanci dostat v Německu (z tohoto důvodu vůbec nerozumím proč je v článku ostouzena paní Marxová) a za druhé, policie tyto migranty odchytí a skončí na tři měsíce v detencích a jsou řádně bezpečnostně prověřeni a případně následně vyhoštěni. Minulý rok bylo takto vykopnuto přes 1500 migrantů!

K osvědčeným mediálním blábolům pak také patří, že Sobotka prodal OKD Bakalovi. No a výsledek byl zaručen.

Myslím si, že normálná lidé se na to musí dívat s úžasem, jak si česká společnost řeže pod sebou větev, kdy v podstatě demontuje ekonomicky úspěšnou vládu a tlačí dopředu oligarchickou náhražku v osobě Babiše.

To Němci rozhodně mají více rozumu a ví, že bližší košile dobře fungující ekonomiky, než kabát migrační krize. Protože mít na krku obojí by byl mazec.

V ČR není problém ani v jedné oblasti a přesto blogosféra a částečně také mainstream hraje červenopu kartu???

Co se týče ekonomické části článku, tak opět stejné bláboly, snad ani nemá smysl reagovat.

Zase nesmysly o zázraku jménem QE nebo zázračné ČNB, ač byla ještě před pár měsíci PP-em, zatracována. :))

A okrádaní důchodci? No větší nesmysl už ani nemohl PP vymyslet. Důchodcům už se nasypalo navích 20 miliard a na příští rok to bude o dalších 10 miliard navíc. PP byc htěl důchodcům přidat více, to je chvályhodné, ovšem pak nemůže současně hanit vládu, že rozhazuje. To si PP protiřečí. Ale to on dělá vlastně neustále. :))

Hodně mi tento čláek připomíná nesmysl, který vyšel jako poslední článek na Aeronetu. Celou dobu mámpodezření, jestli PP nezačal psát také pro Aeronet. Prakticky stejná stavba osnovy. V úvodu vždy nejaká šílená nepravdivá premisa a potm nástup na ČSSD. Tentokráte to ovšem na Aetronetu řádně přestřelili, to už se i to stádo v diskusi vzepřelo a VK to musel žehlit.

Tak, jak je to PP?

Píšete také pro Aeronet?

Pepan
před 24 dny

Co můžeme očekávat od socdemáků jenž už byli nakaženi jejich rovnátko Mussolini vůdcem, samolibostí, arogancí a neomylností. Národ už snak konečně začíná prozírat. Ne že bychom to s Babišem vyhráli ovšem vy socdemáci už jste po tlamě potřebovali.

Brabec
před 24 dny

Ještě jste si dnes nevzal prášky !

ÚSTAV BOHNICE
před 24 dny

Vo čem ten pablb píše? Z kterýho článku čerpá?

*antibuzna*
před 24 dny

http://aeronet.cz/news/co-nam-rika-proje...

To si vážně někdo myslí, že by VK pustil takový článek, aniž by o o tom věděl? :))

VK, který pečlivě střeží každý příspěvek a vyrábí nekonečné block-listy, tomu že by něco uniklo? :))

Samozřerjmě, že ne. Obsah článku je zcela jasně MARKER.

Tajné služby, v jejichž žoldu VK pracuje, potřebovaly udělat sondu, jak budou čtenáři reagovat a podle toho upravit další směřování.

VK totiž už naplácal tolik pitomostí, že už to vyžaduje řádnou korekci.

PP už se také dostává do tísně, protože když někdo píše vyfabulované nesmysly, tak si vždy začne po nějaké době protiřečit a lidem začne být jasné, že ty dřívější anállýzy jsou jen účelové mediální manipulanty.

Takže tak, a teď už se můžeš vrátit do klecového lůžka, vycházka ti skončila. :))

Hele vopruz
před 24 dny

Zase ti hrabe? Pleteš jedno s druhým, a jiný obviňuješ?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...