Agentura pro sociální začleňování: Krušnohor, aneb znovu o nepřizpůsobivých.


Co vidí běžní lidé, ale nevidí Agentura pro sociální začleňování, která začala v Mostě působit. Ta jako kdyby trpěla šedým zákalem.


 Ilustrační foto Petr Pokorný: romská osada v Albánii Durrës
Ilustrační foto Petr Pokorný: romská osada v Albánii Durrës

Alespoň tak na nás působí obsah její „analýzy“ současné situace v okresním městě a zvláště v problémové lokalitě Stovky.


Prvních deset příběhů naleznete
na novém webu www.skrytapravda.cz zde:

Obyvatelé mají oči, proto vidí, co se děje kolem nich, podívaná to není vůbec hezká ZNOVU O NEPŘIZPŮSOBIVÝCH

.

.

.

.

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Lomcovák
před 15 dny

Jó?! Antibuzno, co nový hejtman Plzeňského kraje Josef Bernard (ČSSD), bývalý ředitel Škoda Transportation (2010 - 2015)? Bernard "avizuje, že správu svých akcií v plzeňské Škodě Transportation právníkům a peníze z dividend bude dávat na charitu."

Zlodějští manažeři za peníze ukradené z Mostecké uhelné společnosti ovládli Škodu Transportation a ČSSD (a jejím voličům) to vůbec nevadí! Divím se, že za ČSSD nekandidovali rovnou tuneláři odsouzení ve Švýcarsku Marek Čmejla a Jiří Diviš!

"Plzeňský kraj je místo, kde se vytváří skutečné hodnoty." - to bylo volební heslo Josefa Bernarda (ČSSD). Dobrá ironie.

Bizarní Zlodějistán! Fuj!
______________________________________________________

Tunelářští manažeři Mostecké uhelné společnosti se v roce 2005 rozdělili: Marek Čmejla a Jiří Diviš si ponechali Appian Group, peníze a Škodu Holding (tj. vlastníka Škody Transportation) a druhá parta, Antonín Koláček a spol., si ponechali Mosteckou uhelnou společnost, kterou přejmenovali na Czech Coal a prodali ji v roce 2006 dalšímu trestně stíhanému tuneláři, Pavlu Tykačovi.

Škoda Transportation dostává výhradně veřejné zakázky, opravuje vagóny pro státní České dráhy nebo opravuje a vyrábí tramvaje pro města atd.

Svým celkem osmi akcionářům Škoda Transportation, a.s. vyplatila v letech 2010 až 2013 dividendy v celkové výši přes 16 miliard korun (!!!). V roce 2013 měla společnost 1 228 zaměstnanců, to znamená, že jeden zaměstnanec by vytvořil dividendu 13 milionů korun (!!!). To je pro dělníky zašpiněné od kolomazi se mzdou 15.000,- Kč určitě šokující informace. Spíš to vypadá, že Škodou Transportation jako pračkou protékaly peníze ukradené z MUS nebo z nějaké jiné trestné činnosti!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...