Tragické dokumenty své doby: Mnichovská dohoda, Zvací dopis, Lisabonská smlouva


Dokumenty, které znamenaly ztrátu samostatnosti a suverenity našeho státu a svobody občanů. Jen ty zbraně vyměnili za dotace, adresáti pozvání jsou na jiné světové straně a místo palby ostrými o nás teď hlasují.

 

 

V roce 1938 se dohodli zástupci Velké Británie, Francie, Německa a Itálie na tom, že „pomohou“ Evropě od války a násilí. Cizí politici obětovali Československo Němcům. Mnichovská dohoda je příkladem politiky ústupků, páchaných ve jménu pomyslného dobra k odvrácení možných škod. Věřím, že to tak tehdy někteří vnímali, společně s udržením si vlastních pozic.


Celé na novém webu www.skrytapravda.cz zde:

Tragické dokumenty své doby: Mnichovská dohoda, Zvací dopis, Lisabonská smlouva

.

.

.

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

p.
před 22 dny

ach jo,
1/němci v Sudetech byli několik set let, a možná, že jde dokonce o pozůstatky Germánů z "našeho" území vytlačených
2/vznik Československa r.1918 byl normální pomstou vítězných mocností, ale pořád zde byla podmínka, o vyřešení statusu 3-4mil Němců, kteří byli vtaženi někam, kam nechtěli, a určitě každý zastánce ruského Krymu uzná, že nelze vykopnout miliony dlouhodobě žijících obyvatel.
3/nikdo nemohl předpokládat, že by se Němci nehlásili k Němcům, ale k "méněcenným" Čechům; výraz "méněcenní" používám, protože velký počet našich domorodců rozlišuje rasy a dává nadřazenost veřejně najevo, takže v tom případě měli-mají i Němci právo považovat se za úspěšnější a vlivnější, než my.
4/Němci byli po válce terorizováni a vyhnáni na základě tvrzení, že mají na svědomí kolem 300tisíc mrtvých obyvatel ČSR, z nichž ale většina byli židé, a pokud se vzpomínám, někdy ještě před obsazením našeho území Hitlerem byli židé vyloučeni např. ze Sokola, což jistě nebyl akt přátelství, takže se lze domnívat, že odsun židů do koncentráků byl českou veřejností podporován, což vím i od pamětníků, btw, a národní rasizmus je zřejmý i z aktuálních názorů dnes, pouze je dnes zaměřen trochu na jiné "menšiny", případně dokonce i na vyznače náboženství, kteří nejsou v podstatě nijak národnostně ani jinak příbuzní, což svědčí o mdlém rozumu většiny, a toto navíc potvrdil i pan prezident, když řekl něco ve smyslu, že /snad/ polovina obyvatel je blbá. Ne, není blbá, má pouze omezené-zjednodušené schopnosti analyzovat vlastní jednání, což je celkem normální.
Btw, ti Němci, hlavně ženy, děti a starci, byli před vyhnáním terorizováni a mučeni, často byly takové akce zahájeny českým ožralou fyzicky napadajícím německou ženu, ke kterému se poté přidali další, takže šlo o nevýslovně odporné akce, při čtení popisu těchto událostí se mi vybavují jen akce banderovců, dokonce i příslušníci SS páchali zvěrstva hlavně v boji a z důvodu zastrašení nepřátel. Navíc šlo o speciálně vycvičenou skupinu. Jenže po roce 45 byl mír, a nebylo koho zastrašovat, takže šlo jen o pomstu a zahlazení stop, obohacení se mnohdy bývalých konfidentů, OBYVATEL DO TÉ DOBY LOAJÁLNÍCH K ŘÍŠI. Dle pamětníků se těch svinstev štítili skoro všichni příslušníci odboje, kteří nasazovali životy své i svých rodin.
Paradoxem dneška je, když lidé myslící stejně jako nacisté, nacisty kritizují.
"Samostatnost" národa i jednotlivce je relativní, lidstvo funguje jako celek a neobejdeme se ani bez těch "Zemanových blbců", protože
1/bez nich by nikdo netušil že je na tom líp
2/Pokud dojde k jejich genocidě, během jedné generace budou nahrazeni ještě většími, rovnováha v přírodě je neúprosná!
Takže o budoucnost se rozhodně bát nemusíte.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...