Vítězství Babiše a ANO aneb cesty, co nikam nevedou

Vážně si myslí „Rovnátko Sobotka“ (jak ho lidé přezdívají), že za držení Dienstbiera, jeho lží, urážek a zločinné korektnosti či multikulturalismu nebude mít ČSSD stržené body? Vážně si myslí ČSSD, že urážet slušné lidi ústy Dienstbiera a držet nad lotry ochrannou ruku lze donekonečna?


 A co zmatená Marksová: vážně za předvolební úplatky a zlodějny (nedej Bože, aby toto dělala z přesvědčení) nepředloží občané ČSSD účet? Že zadarmo dávat byty těm, co nikdy nepracují a mají to platit ti, co se v práci nezastaví či okradení důchodci je správná cesta ke spravedlnosti?



Celé zhodnocení naleznete zde:

Vítězství Babiše a ANO aneb cesty, co nikam nevedou

.

.

.

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

*antibuzna*
před 24 dny

Opět článek ve stylu Goebelse, "stokráte opakovaná lež se stává pravdou"?

Bohužel je to tak a nesvéprávný občan si to jednou řádně odskáče, že díky své lenosti ověřovat si fakta, opět naletěl a ještě naletí na mediální manipulaci.

Vůbec nerozumím, proč by kterákoliv strana současné vládní koalice měla být ostouzena co se týče migrace???

Realitu přeci musí vidět i úplný ignorant. ČR absolutně nemá problém s migrací. Migranti se ČR zdaleka vyhýbají, jednak jim tady nikdo nedá ty soc dávky co mají šanci dostat v Německu (z tohoto důvodu vůbec nerozumím proč je v článku ostouzena paní Marxová) a za druhé, policie tyto migranty odchytí a skončí na tři měsíce v detencích a jsou řádně bezpečnostně prověřeni a případně následně vyhoštěni. Minulý rok bylo takto vykopnuto přes 1500 migrantů!

K osvědčeným mediálním blábolům pak také patří, že Sobotka prodal OKD Bakalovi. No a výsledek byl zaručen.

Myslím si, že normálná lidé se na to musí dívat s úžasem, jak si česká společnost řeže pod sebou větev, kdy v podstatě demontuje ekonomicky úspěšnou vládu a tlačí dopředu oligarchickou náhražku v osobě Babiše.

To Němci rozhodně mají více rozumu a ví, že bližší košile dobře fungující ekonomiky, než kabát migrační krize. Protože mít na krku obojí by byl mazec.

V ČR není problém ani v jedné oblasti a přesto blogosféra a částečně také mainstream hraje červenopu kartu???

Co se týče ekonomické části článku, tak opět stejné bláboly, snad ani nemá smysl reagovat.

Zase nesmysly o zázraku jménem QE nebo zázračné ČNB, ač byla ještě před pár měsíci PP-em, zatracována. :))

A okrádaní důchodci? No větší nesmysl už ani nemohl PP vymyslet. Důchodcům už se nasypalo navích 20 miliard a na příští rok to bude o dalších 10 miliard navíc. PP byc htěl důchodcům přidat více, to je chvályhodné, ovšem pak nemůže současně hanit vládu, že rozhazuje. To si PP protiřečí. Ale to on dělá vlastně neustále. :))

Hodně mi tento čláek připomíná nesmysl, který vyšel jako poslední článek na Aeronetu. Celou dobu mámpodezření, jestli PP nezačal psát také pro Aeronet. Prakticky stejná stavba osnovy. V úvodu vždy nejaká šílená nepravdivá premisa a potm nástup na ČSSD. Tentokráte to ovšem na Aetronetu řádně přestřelili, to už se i to stádo v diskusi vzepřelo a VK to musel žehlit.

Tak, jak je to PP?

Píšete také pro Aeronet?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...