Vítězství Babiše a ANO aneb cesty, co nikam nevedou

Vážně si myslí „Rovnátko Sobotka“ (jak ho lidé přezdívají), že za držení Dienstbiera, jeho lží, urážek a zločinné korektnosti či multikulturalismu nebude mít ČSSD stržené body? Vážně si myslí ČSSD, že urážet slušné lidi ústy Dienstbiera a držet nad lotry ochrannou ruku lze donekonečna?


 A co zmatená Marksová: vážně za předvolební úplatky a zlodějny (nedej Bože, aby toto dělala z přesvědčení) nepředloží občané ČSSD účet? Že zadarmo dávat byty těm, co nikdy nepracují a mají to platit ti, co se v práci nezastaví či okradení důchodci je správná cesta ke spravedlnosti?



Celé zhodnocení naleznete zde:

Vítězství Babiše a ANO aneb cesty, co nikam nevedou

.

.

.

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

+++
před 21 dny

Šklebící se chazarský gigazloděj Babiš vyhrál krajské volby v Česku??? To je šokující!!!

Jedna z Babišových gigantických zlodějen:

Lovosická LOVOCHEMIE byla a je největším výrobcem průmyslových hnojiv v České republice a druhým největším v Evropě. V roce 1995 zprivatizovala Klausova vláda státní chemičku LOVOCHEMIE do rukou společnosti PROFERTA, kterou Babiš spoluvlastnil s německou společností BAGS. PROFERTA si na nákup 51 % akcií LOVOCHEMIE půjčila 530 mil. Kč od polostátní banky IPB, a využila tím permanentního tlaku tehdejší Klausovy vlády na vedení IPB poskytovat úvěry na privatizaci s vědomím, že nemohou být nikdy splaceny. V roce 1998 předseda představenstva PROFERTY Babiš z titulu své funkce poslal společnost PROFERTA do likvidace i s nesplaceným dluhem 530 mil. Kč u IPB. Akcie LOVOCHEMIE vyvedl Babiš do své společnosti AGROBOHEMIE.

Šlo o trestný čin poškozování věřitele, protože akcie LOVOCHEMIE byly zástavou PROFERTY ve prospěch IPB za zmíněný půlmiliardový úvěr a měly tedy připadnout bance IPB. Německá společnost BAGS podala na Babiše trestní oznámení, stejně tak banka ČSOB coby nástupce IPB. V roce 2001 litoměřická policie obvinila Babiše z trestného činu zneužití informací v obchodním styku, když byl předtím případ policií během dvou let dvakrát odložen.

Jak uvedla Česká televize v publicistickém pořadu Fakta (28. 1. 2002, „Česko-slovenský sen“): „Společnost LOVOCHEMIE, kterou zcela ovládá Babišova AGROBOHEMIE, nemá v současné době ekonomické problémy. Půl miliardu za nákup akcií LOVOCHEMIE od státu jako nevymahatelnou uhradí konsolidační agentura, tedy daňoví poplatníci.“

BABIŠOVA VELKÁ TUNELÁŘSKÁ LOUPEŽ LOVOCHEMIE byla první mediálně známá kauza Lenky Bradáčové, která byla v roce 2001 jmenována státní zástupkyní v Litoměřicích. Bradáčová ale Babiše neobžalovala. Kauzou se následně zabývalo Krajské státní zastupitelství v Ústí nad Labem, kam Bradáčová povýšila na pozici náměstkyně, a Městské státní zastupitelství v Praze, kde jej policie koncem roku 2002 znovu odložila. V případě prokázání trestného činu hrozilo Babišovi 5 až 12 let odnětí svobody a propadnutí majetku. Na LOVOCHEMII se vztahovala patnáctiletá promlčecí lhůta, takže Bradáčová jako vrchní státní zástupkyně v Praze (od 2012) mohla kauzu klidně opět otevřít, kdyby chtěla. Vrchní státní zastupitelství v Praze dnes dozoruje řadu pro Babiše významných kauz - Agrotec, Oleo Chemical, Čapí hnízdo.

„Babiš řídí zeměkouli. Babiš řídí Bradáčovou, aby zavřela Ratha, teď ještě bere Pospíšila do ANO2011 podle kavárenských keců. A Babiš nechá vydat Parkanovou dneska. Všechno dělá Babiš. Že jich všetkých pozdravujem,“ reagoval se smíchem v roce 2012 pro ParlamentníListy.cz Andrej Babiš, předseda občanského sdružení ANO.

http://www.lajkit.cz/item/474-sdilejte-d...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...