To, co započal Zeman "Bambergem", přes fanatického Paroubka dovedla ČSSD pod týmem Tejce a vedená obskurním politikem Sobotkou k dokonalosti.

Naše vláda pod Nečasem není dobrá kvůli pravicovým fanatikům, nebo špatná podle šílence (nebo grázla, který raději zničí stát, aby se dostal k moci) Sobotky. Podívejme se tam, kde má tato parta své vzory: Argentina.

I když ombudsman Varvařovský mluví krásně, absolutně pravdu nemá. sKarty totiž z pohledu dávajícího znamenají jiný – naprosto odlišný pohled. A to ombudsmana nezajímá?

Když 40%, tak 40% a nejenom na vedoucí místa, ale také ke strojům. Stěžuješ si na plat, dělej stejně jako chlap.

Způsob, jakým západní media ozbrojený konflikt prezentovala, jenom dokazuje, že tato taktika dobře zafungovala. Většina zpráv sledovala podobnou strukturu: maskovaní ozbrojenci ozdobení verši z Koránu odpalovali rakety, zatímco izraelské civilní obyvatelstvo za zvuku sirén prchalo do protileteckých krytů.

Ten,který za nejvíce zmařených životů  posbíral nejvíce vyznamenání v dějinách izraelské armády, se nyní chce věnovat studiu a psaní. Má o čem psát!

"Eurohujerský tisk" tvrdí, že zastánci odtržení prohráli. Je to skutečně pravda?

Palestinský prezident Mahmúd Abbás dnes odlétá na dlouho očekávanou cestu do sídla OSN. Už ve čtvrtek chce v New Yorku požádat o uznání Palestiny za nečlenský stát světové organizace.

Dlouhá léta byly odebírány všechny peníze z Katalánska a rozdávány celému Španělsku. A zatímco ostatní s radostí přijímali, čím více se Katalánci snažili, tím chudší byli. A už říkají dost!

Jak je možné, že očividné vyvražďování civilních osob si nedovolí soudní dvůr v Haagu nejenom odsoudit, ale dokonce ani prošetřovat? Mají soudci strach, jsou drženi jako rukojmí?

Nebudeme si nalhávat, že blogy, redakční stránky a různé internetové noviny se rodí jak houby po dešti. A tudy cesta už nevede.

Těžko těmto vypatlaným mozkům vysvětlovat, že je rozdíl mezi soukromým číslem, mezi veřejným pracovním číslem a utajeným veřejným číslem veřejného činitele. A zneužití prvního je těžký stalking, takže soudy by měly podle toho jednat.

Nasťa, Nastěnka, Nastěnóčka alias Wiska se stala nejslavnější pornohvězdou, která zářila především v postsovětských zemích. Jezdila natáčet hlavně do Čech.

Špičkový brífink po vystoupení předsedy vlády vytvořil Zaorálek. A když se vyslovil k ministerstvz školství, že to pořádně neslyšel, ale odpověď zná, dílo dokonal....

Že každý rok odchází stovky miliard dividend do zahraničí je drsné. Že to odchází z bank, je už trestuhodné, protože z bank se stát žádnou konkurencí nevyváže po desítky let.

Ve Spojených státech vzniká další velká investiční bublina, která vyvolá novou katastrofální finanční krizi. Vytváří ji americká centrální banka (Fed) svými pokusy podpořit ekonomiku neustálým pumpováním peněz do ekonomiky.

Je už to skoro pravidlem. Jak se v USA blíží či je krize, padne dvojče, Palestinci přepadnou klacky Izrael a ten kobercově útočí, nebo je další Vietnam či Afghanistan.

V sobotu při RallyShow Uherský Brod vyhasly životy čtyř mladých dívek. Prakticky hned po tragédii se spekulovalo, že byly v zakázaném prostoru, navíc v místech je údajně nechal jeden z pořadatelů.

Dosud přesně neověřená informace, že rakouská policie ve středu zadržela Pavla Vondrouše při pronásledování prezidenta Václava Klause, vydala ČTK.

To jsme již zažili, sodruzi europané a s výsledkem - šli jsme do řiti. Bohužel EU tam jde taktéž!

Co je psáno, to je dáno, kor když to napíše ČTK a iDNES.cz. Takže v islámu stáčí třikrát zapuzuji tě, ve Španělsku se nezdržují s ničím...

Modrá, nikoliv zelená planeta - citace z této knihy: "Stále znovu a znovu jsme varováni, že zdroje končí, že už jsou, nebo budou v nejbližší době vyčerpány!"

Je jisté, že se ODS od liberální, pravicové politiky odchýlila a její zakladatelé to právem kritizují.

Kolik odešlo do Francie peněz a jak je možné, že se dnes nikdo z vedení k hrůzným vykrádáním České republiky z Francie nehlásí?

Pro společnost EUROVIA pracuje 42 000 zaměstnanců v 17 zemích světa. Její obrat za rok 2009 činil 8,003 mld. EUR. Více informací najdete na www.eurovia.com.

9.listopadu 2012

Hluboký propad průmyslu a neslavná čísla z posledních statistik jako by dávala zapravdu vládním, potažmo Kalouskovým odpůrcům, že strašně dusí ekonomiku. Ale je to skutečně tak?

Lidem v České republice klesají reálné příjmy a stoupá počet těch, kteří si začínají půjčovat i na běžný chod domácnosti. Za půjčení pěti tisíc korun ale mohou zaplatit i desetitisíce. Novodobí lichváři mají žně, slabá finanční gramotnost Čechů jim k tučným ziskům nahrává.

Hodně lidí nechápe, že církevní restituce jsou pro stát, potažmo pro občany výhodné. Jenomže masáž ČSSD a hlavně komunistů byla zatím úspěšná.

V obchodních a dalších civilních sporech legislativa právníkům umožňuje naprosto cíleně zneužívat trestního zákoníku. Pokud je systém založen na zločinu, ať se zruší policie a státní zastupitelství.

Čerstvě zvolená senátorka a bývalá ústavní soudkyně Eliška Wagnerová už není členkou senátního Klubu pro obnovenou demokracii. Vadí jí názory Jiřího Čunka a Tomia Okamury na Romy.

 

To, jak se nakonec rozhodli poslanci Tluchoř, Šnajdr a Fuksa – opustit poslanecký mandát,  není běžné ani na západě. A pokud má český premiér a předseda skutečně velké pravicové strany ukázat, že nelítostný politický boj nakonec může končit čestně, je na tahu on!

To samozřejmě neřekli oni o sobě, protože to nevědí, ale jsou tak málo inteligentní, že to dnes 6.11.2012 na tiskových konferencích na sebe ve zlobě neprozřetelně prozradili a na čt 24 se dá dohledat. Tak tedy fakta:

Konečně začíná vnitřní očista ODS jako velké pravicové strany. Ano, ryba smrdí od hlavy a Tluchoř s blonďatou bestií z Věcí veřejných, jak ji nazývají média,  mizí tam, kam patří.

Kdo je výš na hierarchii evolučního vývojového žebříčku Darwinovy teorie savců: primát opice nebo vůl, aneb když antirasisté vyvolávají rasistické šarvátky vyhledáváním pitomostí a dávají záminku ke skutečnému rasismu!

Ministr vnitra, poslanec, člen bezpečnostního výboru Radek John – výpis funkcí za poslední rok. A také ten, co bude vyšetřovat, obviňovat a odsuzovat.

Kdyby předseda krajského soudu v Brně Jaromír Pořízka pracoval na ŘSD, už by seděl za katrem. Rozkradené dvě miliardy za jeden dům jsou víc, než rozkradl Rath a jeho komplici.

Uvažuje i o dalším vydání nových akcií. Cenné papíry firmy se ale ve středu na pražské burze propadly o 14,5 procenta.

Míra nezaměstnanosti v zemích eurozóny vystoupila v září na 11,6 procenta, nové maximum od vzniku měnové unie, ze srpnových 11,5 procenta.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...