eurorozval
eurorozval

Němci nejsou nadšení z toho, že musí do Řecka posílat další peníze, ale v opačném případě by se do obrovských problémů dostaly německé banky i průmysl!

Vždyť MY jsme vnímáni jako stát korupcí, zlodějů, gaunerů a dalších hanlivých názvů, stále si sypeme popel na hlavu, zatímco občané tři vyjmenovaných států a i další jsou slušní, poctiví, zákony dodržující a zločince neskrývající.

Některé bandy "elit"se nezastaví před ničím. Na Romy nadáváme a tyto zrůdy jsou horší. Že nešlape hospodářství ve světě, že se propouští, zmražují se důchody? No a co má být? Babčo, dej důchod, lékař potřebuje 300 tisíc měsíčně!

Z otevřených zdrojů:

Náměstek pražského vrchního státního zastupitelství Libor Grygárek odmítl výzvu svého šéfa Stanislava Mečla 6. prosince 2011 na odstoupení ze své funkce.
"Odmítám rezignovat na funkci náměstka vrchního státního zástupce vPraze, neboť jsem se nedopustil žádného jednání, které by bylo s touto funkcí neslučitelné," uvedl Grygárek  a onemocněl neuvěřitelně závažnou chorobou, kterou mu prý našel ordinující lékař. 

A kdo zaplatí dluhy německým bankám, když to skutečně Řecko udělá,  Merkelová nedá ani jednu německou komerční banku odepsat a raději okrádá obyčejné občany?

 Výborná kondice Německa a jak se obětuje pro ostatní státy. Chudinka Merkelová by si i od úst utrhla. Takže fakta.

Co se vlastně ve Spojených státech evropských děje?

Rampula staví do latě  vedoucí odborů a demokracie dostává na frak. Jak totální kriminálník ve funkci může vše a demokraticky či právně nejde zakročit?

Dušan Streit

Dnes má EU bezprecedentně zmrazit Maďarsku uvolňování takzvaných kohezních fondů. Maďaři mají povinně platit, ale opačný tok peněz má být vyděračským způsobem jednostranně zastaven.

Marek Vokšay
iniciátor petice

Vážený pane premiére,
píši vám jménem prvních 300 signatářů petice „NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii“. Pouze prvních 300 proto, abychom tvořili protiváhu těm, kteří jsou zváni osobnostmi,

Pokud čtu a slyším dvojici Halík a Pehe obracející se k Bohu a přitom spílající všem, co mají jiný, nekvalitní neevropský názor, jako by se inspirovali u šamanů v Nepálu.

Kapitán Kid VelínskýTrampský písničkář a spisovatel Jaroslav Velinský, přezdívaný Kapitán Kid zemřel v neděli ráno v nemocnici v Ústí nad Labem.
Kapitán Kid Velínský

Zde bude koordinováná osobní korespondence, kontakty a neveřejné diskuze na organizace, na facebooku už běží otevřená diskuze.

Že u knížete není vše čisté s majetkem, se vědělo dávno. Ale jeho sázka na jistotu, že ho politikové EU podrží, dostává stále větší trhlinu. Začne pro změnu nenávidět Brusel, pokud soud prohraje?

NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii

Považujeme za nepřijatelný nátlak tzv. "osobností"  na premiéra Nečase, aby urychleně podepsal smlouvu o rozpočtové unii dle požadavku dua Merkelová-Sarkozy. Rozpočtová kázeň a uzákonění vyrovnaného rozpočtu je v zájmu ČR a všech států světa, neboť další neinvestiční zadlužování vede neodvratně k další finanční krizi, případně ke kolapsu celého bankovního systému.

Jakého betla s námi hrají naši milovaní přátelé ze západu pozvolna začíná vycházet najevo. Proč tato zasedání nejsou veřejná? Stalin, Brežněv, Merkelová,Sarkozi, kdo je horší?

Zatímco kníže se plácá po Evropě a přespává v Bruselu, prezident zastupuje ambasády a vyjednává obchody. Proč kníže nechrápe na svém hrabství, když pro Českou republiku nepracuje, ještě tak pro spojenou Evropu, je čirou záhadou. Nemělo by se ministerstvo zahraničí zrušit? 

Monika MacDonagh-Pajerová a její povedená rodinka s Kateřinou Žákovou Pajerovou zvanou Jacques, vysávají léta za granty či různé dotace systém zvaný podpora Evropská unie za naše peníze!

Francie, Velká Británie a Rakousko si sice uchovaly nejlepší rating AAA, ale výhled jejich ekonomik byl označen za negativní.

Loni jsme naspořili 90 miliard navíc.

Domácnosti méně utrácejí, více spoří, zpracovalo ministerstvo práce a sociálních věcí z dat Českého statistického úřadu, ministerstva financí, ČNB, České správy sociálního zabezpečení a Asociace pro kapitálový trh.

Ač jsem oslovil různé instituce, ekonomy či zástupce EU, nikdo mi nedokázal odpovědět na nejdůležitější otázku:

Vážená vládo, než rozhodneš o fondu finanční stability: Jaké náklady nese Česká republika v celkové hodnotě při přerozdělování dotačních titulů?

Nepamatuji se, kdy jsem byl naprosto spokojený z diskuze v OVM o České republice mezi ministrem průmyslu a opozicí. Mezi Urbanem (ČSSD) a Kubou (ODS) plus další. Nepolitické, a i když i jiné názory, přesto věcné a smysluplné. A najednou vidíme, kde nás bota tlačí....

Kocourek smí s "odkloněným" majetkem disponovat, exmanželka neuspěla

Exmanželka bývalého ministra obchodu a průmyslu Martina Kocourková požadovala po soudu, aby dostala polovinu z 16 milionů, které Kocourek „odklonil“ při rozvodovém řízení. V předběžném opatření navíc navrhovala, aby bylo bývalému manželovi zakázáno disponovat s majetkem. S požadavkem u soudu neuspěla.

Televize Prima v honbě za diváky už se neštítí ničeho. I kdyby Iveta Bartošová byla před smrtí, její redaktoři mají nařízeno nedat jí pokoj a za záběry vyplácí horentní sumy. Kam až tato zrůdnost dojde?

 

Bartošová se synem
Bartošová se synem
Jaroslav Brychta

Co by se stalo, kdyby si pan Jakeš vyměnil křeslo se současným šéfem Evropské komise José Manuel Barrosem? Změnilo by se vůbec něco?


Jak si ale vysvětlit skutečnost, že z těchto prostředků obdržel jen v roce 2009 předseda Štěpánek a jeho místopředsedové na odměnách 840 000 Kč!!! Mzda sekretariátu včetně odměn za rok 2009 činila částku cca 83O 000 Kč!!!

A proč Merkelová udělala se Sarkozym komplot formou výhrůžek a výpalného, jestliže nebudeme "demokraticky proevropsky" jednotní a nezaplatíme JEJICH dluhy! Co mají slíbeno Zaorálek  a Sobotka za ČSSD,  Schwarzenberg a Gazdík za TOP 09, pokud naše občany donutí odeslat peníze na pomoc jejich bank?

Mnislav Zelený

Mnislav Zelený, Atapana

Asi tomu nerozumím. Mám jen selský rozum. Nejsem žádný makroekonom ani mikroekonom.

Jsem obyčejný prostý občan stojící na nejspodnější příčce společnosti, tedy běžný spotřebitel jakých je 99%.  A navíc docela nenáročný spotřebitel nehonící se za nákupy a za konzumem.  Ti makroekonomové by měli ve výsledku pracovat pro nás a ne pro makrozisky makrofirem, makrokorporací či makrobank.

 

http://www.sparta.cz/img/u/motive-homepage.jpg?v08051525Ač dříve velký fanda, dnes příznivec Sparty Praha, odsuzuji neadekvátní reakce na běžné rýpání a pošťuchování při sporovním zápolení. A dokonce se prý Kweuke rozplakal. Skutečně je to fotbalista?

Z korespondece je možné odvodit, koho že jsme to zvolili stranou TOP 09 do vedení naší země české. Ale nechám na úvaze každému, kdo si veřejnou korespondeci s předsedou klubu přečte.

V prosinci banka změnila pravidla hry a část slíbených hypoték smetla ze stolu. Nařízení tehdy přišlo přímo z Vídně a české pobočce nezbylo, než ho akceptovat.

Teda nevím jak komu, ale horka a sucha, která zužují severní část planety, jsou už neúnosná. Především bezdomovci dělají co mohou, aby se ochladili.

Jaký pán, takový krám? Úředník Bátora měl naprostou pravdu, ale nikdo ho nebral vážně. A zde je další z výplodů a urážek tentokrát ředitele Kanceláře strategie, analýz a plánování Ministerstva zahraničních věcí ČR

Pro ty, co stále tvrdí, že je Česká republika vytunelována a vykradena, je třeba pádných odpovědí. Není to tak a nejenom Automobilka Škoda to dokládá. A nic nedostáváme zadarmo!

Melbourne:  australanka Caroline Lovellová (36), která vášnivě bojovala za právo žen rodit doma, zemřela. Při porodu v Melbourne se objevily komplikace a rodičce se zastavilo srdce. Převezli ji sice do nemocnice, ale v té druhý den skonala.

Stále se kolem nás hází pojmy jako zpřísnění fiskální disciplíny a monetaristická politika. Jak si to máme přeložit či vyložit?

Česká republika hospodařila ke konci ledna s přebytkem 21 miliard korun. Je to dvakrát lepší výsledek než loni. Stát letos zatím vybral na daních více, než si naplánoval.

 

Tak skončil další summit či vášnivé kecy o  euru a dluzích. Jinak se to nazvat nedá. Co se skutečně dohodlo a nepodepsal to premiér Nečas správně? Přeložme to pro nás, obyčejné občany.

Hrubý domácí produkt USA se v posledním loňském čtvrtletí zvýšil o 5,7 %, zatímco většina analytiků očekávala přírůstek o procentní bod slabší. Byl to nejvyšší čtvrtletní přírůstek za uplynulých 6 let.

Praha - Firma Diag Human se odvolala proti listopadovému rozhodnutí ustavit prezidenta Hospodářské komory Petra Kužela členem senátu, který by měl přezkoumávat rozhodčí nález z roku 2008. Sporem České republiky a společnosti Diag Human se tak bude zabývat pražský vrchní soud. Rozhodčí nález přiřkl Diagu odškodnění přes osm miliard korun za překažený obchod s krevní plazmou.

To není vtip, ale katastrofický scénář klimatologické party. Ještě měsíc nazpět byly u většiny klimatologů vztyčeny varovné ukazováčky:

Asi hodně lidí zarazilo, jak je možné, že bankovní rada České národní banky (ČNB) ve čtvrtek schválila půjčku Mezinárodnímu měnovému fondu. Když předtím guvernér dal jasné, záporné stanovisko. Ale....

Ministr vnitra Jan Kubice a biskupka Církve československé husitské Jana Šilerová v baru u Michala Prokopa

Knihu Johna Laughlanda Znečištěný pramen – Nedemokratické počátky evropské ideje /1997/ jsem si vypůjčil v knihovně po třetí. Zásadním způsobem ovlivnila můj názor na EU. Kvalitu prověřil čas – 15 let uběhlo od anglického vydání. Z obsahu vybírám názvy  kapitol, kterými chci nalákat čtenáře:

TAKY VÁM PŘI SLEDOVÁNÍ TELEVIZE VADÍ VYŠŠÍ HLASITOST REKLAMY oproti filmům a ostatním pořadům? Taky saháte po ovladači, aby jste ztlumil zvuk, jakmile začne reklama?

Mistr Jan Hus
Mistr Jan Hus

Hon na čarodějnice jde opět do módy , jakémukoliv hledání pravdy se vyhlašuje válka a za zpochybňování čehokoliv opět začínají plát hranice a vyhrožuje se smrtí. Nastává Los Caprichos  inkvizicí a Goyových leptů "Hrůzy války" v čele s Napoleonem a Bonapartem? Budou židé a Francouzi upalovat opět kacíře jako byl upálen Mistr Jan Hus?

Další aféra vylezla na povrch podle iDNES.cz. Řidič dostával na ministerstvu 60 tisíc. Prý se staral o projekty EU. Neuvěřitelné...

Jan Kubice (Wikipedie)
Jan Kubice (Wikipedie)

 

Řecký ministr financí zveřejnil dlouho očekávaný seznam osob, které na daních dluží více než 150 tisíc eur. Přes čtyři tisíce Řeků nezaplatily téměř 15 miliard eur. Rekordmanem je účetní, jenž má nedoplatek ve výši v přepočtu 24 miliard korun.

Češi chtějí říci jasné "ne" dohodě EU v referendu a odmítají i vstup ČR do eurozóny. Nadpoloviční většina domácí populace sdílí názor, že by o osudu smlouvy EU o fiskální odpovědnosti měli občané ČR rozhodnout ve všelidovém referendu.

Mottem protestu bylo, že Chorvatsko se vstupem do EU ztratí těžce vybojovanou suverenitu a bude se muset podřídit zájmům velkého kapitálu a politických elit.

že Orbána Maďaři nenávidí? A i já se vzdáleně k protestům připojuji!

Viktor Orbán
Viktor Orbán

Kde se stala další chyba, soudruzi?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...