Členové a přátelé skupiny: Petr Uhl, Pavel Uhl, Michal Uhl, Dienstbier starší, Dientsbier mladší, Petruška Šustrová, Jelínek, Bublan, Zaorálek a  Popelka

Trestní řízení (zmanupulované konkurzy) řízené skupinou kolem Berky pokračuje.

Více na: http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/amnestie-na-berku-nedosahla-rozhodl-vrchni-soud-981387#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Nikdy nepochopím, že člověk, který vytáhne zem z katastrofické bídy, dokáže být tak nenáviděn.

Rudé právo - příloha Haló sobota, příloha, která se tiskla o dva dny dříve.

Tato čtyři jména se objevují v pozadí celé poslední aféry. Ale co je daleko podezřelejší?

Jesliže ÚSTR bude opět zbolševizován, je čas dát veřejnosti veškerá přístupná fakta z doby, kdy včera znamenalo zítra!

 

Čerstvě jmenovaný ministr zahraničí Jiří Dienstbier okamžitě sestavil expertní skupinu pro jednávání s delegací tehdejšíhoSSSR, která se poprvé sešla již 13. prosince 1989...

Ještě nedávno nám bylo Slovinsko dáváno za vzor. A já chválil Nečasovu vládu a obhajoval Kalouska. A teď takové rány. Omlouvám se.....Pokles 5,7% je dramatický, kor když to potvrzuje kde kdo. Po očištění -1,6. ..

Vyslechl jsem si kázání kněze Tomáše Halíka „Méně Klausů, více Františků“ a šel jsem s radostí do obchodu.

Ve věku 87 let po delší nemoci a mrtvici zemřela žena, která se obrovsky zapsala do ekonomického vzestupu Velké Británie a vyvedla ji z úděsné krize nejčistší tržní cestou.

A né, že né.... Někdo si dělá legraci, že tam bylo 12 lidí, z toho tyto čtyři, šest novinářů a dva cizinci.

 proč milá? Protože nikde není žádná dálnice tak hýčkaná, jako je tato. Zatímco Gotthardský tunel, který  měří 57 kilometrů se razil dlouhých 11 let, dálnice D8 příští rok slaví výročí.

Dost bylo lží. Podívejme se pravdě do očí. Že někteří podporovali Miloše Zemana do funkce neznamená, že je to osobnost, ale z tragických kandidátů prostě ten nejméně tragický. Jinak je to patologický mystifikátor, který účelovými názvoslovími oblbuje jednoduché lidské stádo. Nic víc.

Další a další ostudy opileckého lokaje EU Miloše Zemana. A Barroso si toho šaška vychutnal. Česká proevropská zpravodajství o všem raději mlčí.

Jelikož Fico na sjezdu ČSSD bájil o vela úspechov na Slovensku, tak si to porovnejme za první čtvrletí

Podle bank se většinou pozná, jak je na tom ta která země. Vidíme to i ve Francii, dokonce se řeší i Německo. A tak jak jsme na tom my?

Zatím pouze pocitově, přesto bychom měli být velice obezřetní (vláda a ČNB) a na pozoru.

Nikdy nebudu obhajovat, natož si přát vrátit bývalý totalitní komunistický systém. To však neznamená, že dílčí věci nesmíme nikdy převzít.

Vážený pane Janečku         

Nastal čas nalít si čistého vína. Velmi vážně se ptám: co tím sledujete?

Barack Obama podpořil snahu Palestinců o samostatnost. Uvedl, že Spojené státy jsou „hluboce zavázány vytvoření nezávislého a svrchovaného státu Palestina“.

Od té doby, co jejich životní úroveň raketově stoupá, tak Slováci stále více brání přesunu českých občanů na Slovensko.

Noční jízda, poloprázdná tramvaj. Nastoupí dvě cikánky a jeden cikán. Na předním dvojsedadle seděl mladík s koženou, hranatou taškou, evidentně "unavený", opřený o sklo.

Je to fakt neuvěřitelné, kolika lidí se to týká! Neuvěřitelné!!

Jakoby nestačilo, že se z povrchu zemského po amnestii vytratila drahá a milovaná předsedkyně Nejvyššího soudu ČR Iva Brožová.

Příroda|20. března 2013|0 komentářů|5 fotografií|Pokračování...

Urážky, sprostota a lokajství protkané neuvěřitelnou plejádou lží. Asi tak by se dal zhodnotit sjezd ČSSD v Ostravě. Kalousek je Mr. Deficit, Peake pijavice….

Se smíšenými pocity bylo ukončeno první společné setkání malých stran o svobodě a vystoupení z katastrofální Evropské unie.

Asi bychom si měli nalít čistého vína. Bolševici Sloupové se vrací. Kdo je tam zve?

Ale pokud se takto velice tvrdě vyslovím, musí být důkazy. Zde jsou:

Pokud budou sdělovací prostředky o prezidentu Zemanovi a ČSSD od nynějška informovat pouze fakta a pravdivost, ČSSD se ani do sněmovny nemůže dostat. Debilita, lži a stupidita.

Bylo by možné, aby si osud tak tvrdě s ODS pohrál? Všichni trochu informovaní víme, že kdo bude od příštích voleb u vesla, tak má zajištěn klid v České republice na dvacet let..

Nejdříve 98% soudců nachytal, že neumí číst ani psát, přestože jim to se svým tajemníkem Jaklem od ledna nepřetržitě omílali. Pak rozzuřil z prestižního institutu Cato z USA svým projevem eurofanatiky a pravdoláskaře jediné pravdy a....

Václav Klaus podnikateli ze zdravotních důvodů odložil nástup do vězení. Odložil. Nic víc. Neomilostnil, ale odložil.

Začátkem  bylo neustálé napadání  poctivým Rathem a poctivou ČSSD několik "kmotrů" z ODS.

Že u nás nefunguje systém médií a politiků si štěbetají ptáci na střeše.

Bomba vybuchla 8.března 2013!

Mělo by se zvážit obvinění na senátorku JUDr. Elišku Wagnerovou, Ph.D.,   senátora  JUDr. Miroslava Antla, Mgr  Jiřího  Dienstbiera a dalších 35 senárorů ze spolčení a úmyslného poškození úřadu prezidenta České republiky, z poškození prezidenta České republiky Václava Klause a úmyslného poškození České republiky a lidsky se připojuji k trestnímu oznámení Ing. Jany Bobošíkové.

Hlubokou poklonu a poděkování za celé léta v politice, které jste pro český národ obětoval. Jistě, kdyby to nebyl i Váš životní cíl, tyto funkce byste nevykonával. Přesto:

Pokud se porozhlédneme po internetu, po diskuzích a „zaručených  a ověřených“ debatách, je pohled přímo k pláči. Přitom veřejnoprávní televize ( a kdo jiný) by měla mapovat skutečné dění v našem státě formou dokumentární.

A co je nejstrašnější. Zatímco většina zaměstnanců, pokud příjdou ožralí do práce, či dokonce se pracovní době zdemolují jako prasata, jsou na hodinu vyhozeni. A jak je to v naší skvělé, bezprizorní justici?

To, co vymyslel matematický evoluční génius Janeček s Wágnerovou, Gajdůškovou a Antlem je skutečně mistrný kousek. Klobouk dolů.

Velká soutěž o největšího pošuka senátu v žalobě na Václava Klause

 

Autor: jaderný fyzik František Janouch

22. února 2013  15:11 Mf Dnes

Fotovoltaika hýbe republikou. Jak to začalo? Když se rodil solární boom v České republice, podmínky byly lepší než v nejbohatších rýžovištích zlata na Klondiku v předminulém století.

Ještě jednou se musím vrátit ke "Kmentovým" odposlechům a "davu" vysvětlit, v čem je jejich zneužití strašné.

Jak číst výstupy statistických dat a může to vůbec veřejnost pochopit?

 

Nebudu potvrzovat či vyvracet slova pana prezidenta Klause, zda obvinění z velezrady a teprve následné hledání, zda vůbec něco udělal, je směšné.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...