Když před léty vyhrál premiér Fico volby na Slovensku, bylo to k "uzoufání". Populismus, nedokazatelné pololži, které jsou právě z důvodů "polo" nevyvratitelné a nabídky všechno všem vytvářely děsivý obraz o budoucnosti Slovenska.

 

Stratég Sedláček
Stratég Sedláček

To, co vylézá z hlavy  Tomáše Sedláčka – ekonoma z Bakalova tisku a strategie ČSOB -  nelze brát jinak, než že mu přeskakuje.

pro skutečné chlapy, kde mohou nerušeně odpočívat od pronásledování vtíravých feministek a neúplných žen.


Obsadilo by Rusko Krym, kdyby USA pod hlavičkou NATO předtím neobklíčily raketovými základnami Rusko?

Mýliti se je lidské, opakovat stále stejné chyby je lidská blbost. Ale nechme úvah, podívejme se na skutečná data, která už jsou k dispozici.

Kdyby se raději USA staraly více o skutečnou svobodu v USA, nevyháněly slušné bílé obyvatelstvo pozitivní diskriminací, zatímco černí gauneři byli nepotrestatelní jako u nás v Chánově a v Matiční v Ústí nad Labem, nemusela být v USA občanská válka!

 

Andrew H. Schapiro
Andrew H. Schapiro

Na internetu se rozhořela prudká debata, zda Bohové naší planety - vojensko-průmyslový komplex z Pentagonu zastupující zde velvyslanec USA Andrew H. Schapiro (předtím další potomek z holocaustu Norman L. Eisen) má nějaký podíl na sprosté akci proti prezidentu Zemanovi.

Jedna z nových hvězd Tereza Spencerová, novinářka a  publicistka nebojící se pojmenovat přesně věci jak jsou podává svědectví od Ruska, přes arabské problémy až nyní přešla k děsivým, skutečně děsivým likvidacím lidské identity, likvidace nepohodlných, tedy o něčem, o čem se nám nesnilo ani v nejdrsnějších hororech .

Z JINÝCH ZDROJŮ|23. listopadu 2014|1 komentář|3 fotografie|Pokračování...

Dokonce i MF DNES popisuje záhady, co se děje na průtokovém MPSV, neboli na ministerstvu práce a sociálních věcí.

 

Moderní strana moderního střihu a tahu na bránu drtí zkostnatělé konzervativce pobloudilé destruktivním evropským socialismem.

Zkusme si rozebrat červené karty pro prezidenta Zemana a povolání na kobereček velvyslance Počucha v Kyjevě.

 

Dva největší producenti oxidu uhličitého, Čína a USA, se shodli na omezení svých emisí. A prudce globálně ochladí Zem!

 

Svobodu určuji já, McCain!
Svobodu určuji já, McCain!

Jako bychom to už někde slyšeli. Jakoby se nám dokonce vracelo dětství, kdy jsme stříleli z Aurory a vítězství bylo naše ve všech sférách….

Věc: ostrý protest proti znevažování občanské společnosti České republiky formou vyslání štábu veřejnoprávní ČT za částí pornoumělkyň…

 

Táhněte někam! Ale Kam?
Táhněte někam! Ale Kam?

Stoltenberg vyzval Moskvu, aby vojáky stáhla...

Ne, ten pomatený výkřik není od pomateného a napruženého jakéhosi blogera. Ten výkřik zazně prý od „svéprávného“ tajemníka NATO Jense  Stoltenberga!

Nejen pošlapávání lidských práv, zabíjení, loupení, pogromy černošského obyvatelstva, ale dokonce časté stanné právo vyhlašují politici v USA.

 

Kateřina a Monika
Kateřina a Monika

Monika Pajerová – vysoká členka komunistické SSM a její sestřička, dnes známá jako Biomasová Katka, která málem dostala policistu do kriminálu, jen aby získala do politickou funkci! Ten prvotní impuls nebyl od studentů SSM  17. listopadu 1989.

Velice těžký test začíná. Hádejte, co je v USA zakázané?

Lehčí analýza. Zdánlivě nesourodá jména. Ale výkřiky zmatených ekonomických hvězd a ukazování na druhého (Rusko) krabatí čela všem těmto zdánlivě nesourodým jménům.

To jste ještě neviděli, to jste ještě neslyšeli. V pražské Lucerně bude k vidění a slyšení Velký pšouk Václava Havla!  Začíná  dnes v 15:00 v pasáži Lucerna!!

Ukrajina dostala od Evropské unie druhou a třetí tranši úvěru v hodnotě 260 milionů eur, sdělilo ukrajinské ministerstvo financí.

 

Hrdina
Hrdina

Ne opět nezpochybňuji, že Kocáb ve svatém nadšení (možná ve skutečném nadšení) jednal s několika ruskými generály.

Toto vyšlo druhý den 18. listopadu 1989  v odborovém deníku Práce. Podotýkám, že zaměstnanci, kteří noviny tiskli (tiskárna Mír, Václavské náměstí 15) policejní manévry viděli z oken.Tisknout však museli tento text z četky!

Různé|12. listopadu 2014|0 komentářů|1 fotka|Pokračování...

Opakuji, neodmítám tento den jako symbol svobody, ke které nám pomohl Ronald Reagan, baronka Margaret Thatcherová a především Michail Gorbačov.

Různé|12. listopadu 2014|1 komentář|2 fotografie|Pokračování...

Jak nás oblbují neuvěřitelnou masáží euroteroristé je úplně zvrácené. Jedna svoboda je západní, ta východní neexistuje. Pravda je jediná a mění se podle západu. A kdo ji nepřijme, je zrádce a zločinec, nácek a nacionalista. Dle této teorie jsme však ještě součástí SSSR. Komu vážně hrabe?

Z JINÝCH ZDROJŮ|12. listopadu 2014|1 komentář|1 fotka|Pokračování...

 

Ján Čarnogulský
Ján Čarnogulský

Jeden z nejostřejších protikomunistických a protisovětských advokátů,  který se nebál obhajovat disidenty a náboženské aktivisty za hluboké totality a Slovák, kterého si každý za tvrdé postoje v boji za svobodu musí vážit ,ostře napadl fanatický a šílený antiputinismus.

 

Podoba čistě náhodná?
Podoba čistě náhodná?

Po Petru Nečasovi, který se odmítal podřídit diktátu USA, po Viktoru Orbanovi, který se odmítal podřídit diktátu USA je na stole kauza premiéra Fica, který se odmítá podřídit diktátu USA – a jak jinak: je obviněn z korupce slovenský lobbista Miroslav Výboh.

 

 

Kde domov můj
Kde domov můj

Ne, nezpochybňuji tento den jako symbol, jako svátek svobody a pádu komunistů v Československu. Zpochybňuji výklad tohoto symbolu a popisuji skutečný stav.

Zatímco západní politici se sebeukájeli ve svatém nadšení, jak zničí Rusko, Putin (narozdíl od Babiše) makal.


12. 11. 2014  Václav Klaus v Bruselu

Nejdříve bude v odpoledních hodinách řečníkem na konferenci „Europe 25 Years After the Fall of the Iron Curtain“ v Evropském parlamentu (spolu s Nigelem Faragem, Berndem Luckem a Petrem Machem) a večer vystoupí na setkání Eurasian Council of Foreign Affairs v hotelu Steigenberger Grandhotel.


Kolik z nás občanů čte podrobně poloekonomické články? Kolik našich spoluobčanů zhltne titulky o nařčení, přečtou několik vět z textu a je jim vše jasné?


Myslíte, že je to sprostý obrázek a urážka prezidenta Zemana?

 


bon - pět tuzexových korun

Nemohu se ubránit názvu: tento díl je pouze pro „fajnšmekry“. A jako základ si dáme rok 1988, což je rok, kdy se ledy (byť to většina občanů neviděla) lámaly.

První bude zničena raketová základna a široké okolí kolem. Natěšení Poláci se mají na co těšit…

 

Skutečný hrdina Gorbačov s baronkou Thatcherovou
Skutečný hrdina Gorbačov
s baronkou Thatcherovou

Je čtvrt století po „sametové revoluci“. Dost dlouhá doba odstupu začít psát Paměti a fakta, než si to vezmeme do hrobu. Navíc nastalo období zvrácených hodnot a dát další generaci pravdivý obraz je stále složitější.

Různé|6. listopadu 2014|0 komentářů|1 fotka|Pokračování...


Na úkor východních států těžce vydělávají Francouzi v miliardových částkách

( u  nás Sodexo Pass)

Má se stát Ildikó Vidová další Nagyovou (Nečasovou) a Viktor Orbán posléze Petrem Nečasem na pokyn velvyslanectví USA? Vše tomu nasvědčuje, symptomy se podobají jako vejce vejci!


Důkazy: toto je skutečná bomba!

Když se před několika dny objevilo nesměle v tisku, že představitelé České republiky – ministři – byli na koberečku Rekonstrukce státu a obhajovali své kroky, skoro to vyznělo jako komedie.

 

Andrew Schapiro
Andrew Schapiro

je jinde, a pokud jste sem přišel sbírat banány, tak tyto republiky jsou v jiné části světa! Tady je a byla civilizace dokonce dříve než v USA! Zapište si to za uši!

Vtip? Nikoliv! Takovéto šílenství se rozjelo mezi sdělovacími prostředky a jsou tomu věnovány hodiny času. A přesto…

 

Letošní Cenu Václava Havla za kreativní disent získala ruská dívčí skupina Pussy Riot. Jejich neotřelý boj za svobodu je skutečně excelentní...

Alexandr Zacharčenko
Alexandr Zacharčenko

Část Evropské unie gratuluje vítězi voleb Alexandru Zacharčenkovi v Doněcké lidové republice. A je pouze na Kyjevu a Ukrajině, jaký statut si tato nová republika ponechá.

Úvod: Nová rubrika bude znamenat jediné

dát nejen mým dětem, ale internetem i celé veřejnosti autentická svědectví z období let ČSSR až po dobu, kdy nám je vnucován systém, proti kterému jsme bojovali či protestovali. Systém, který jsme za pomoci prezidenta Reagana a  baronky Thatcherové - bez genderového nadbíhání skutečné osobnosti hodné úcty vykopali dveřmi, aby se nám oknem bolševismus vrátil!


Kazatel války
Kazatel války

Drzost, s jakou nás poučuje americký velvyslanec Obamy Andrew Schapiro je stejná, jakou nás častoval sovětský velvyslanec

Stěpan Vasiljevič Červoněnko

  za Leonida Brežněva!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...