Izraelská armáda zastřelila třináctiletého Palestince

Bahá Badr byl podle lékařských zdrojů střelen z bezprostřední blízkosti do oblasti srdce. Krátce poté zranění podlehl. K incidentu došlo ve vesnici Beit Likja. Poté, co do ní vstoupili izraelští vojáci, setkali se s odporem místních Palestinců, kteří je zasypali kameny.

Tak tímhle nás krmí čtk a její satelity od rána do večera. Tímhle nás krmí přiblblá parta politiků z Bruselu. Tímhle nás krmí Palata a další pseudonovinářská banda!


V době internetu je nádherné jedním kliknutím zjistit, jak na tom jsme, jak bude zítra, pozítří, co nám předloží ekonomové a překladatelé ekonomů z češtiny do češtiny.

Americká CIA poskytla zbraně Al-Kaidě, vyzbrojila contras v Nikaragui, vyzbrojení a vycvičení zabijáci od CIA na Kubě, zabijáci Islámského státu vyzbrojeni zbraněmi americké CIA....

Vážený nejvyšší státní zástupče Zemane, domnívám se, že produktivita státních zástupců je neútěšná.  Takto se demokracie neochrání. Má cenu stále obviňovat, zatýkat, obtěžovat soudce a psát tolik žádostí?

Je 22:00 hod, vražda chlapce se stala ráno. Jsou vyšetřováni všichni kolem od školníků po ředitele školy, je obviněn soudce a... Nikdo nezná skutečnou identitu šílené vražedkyně, nikdo nezná její tvář, zatímco...

Už na několika místech se testují úspěšně léky oproti ebole. Pod tvrdými sankcemi tomu však USA brání, zatímco sta lidí v Africe umírají! Jsou americké zisky víc, než lidské životy?

 

Proč Chodorovskij a ne Rittig?
Proč Chodorkovskij a ne Rittig?

Přítel mého nepřítele je můj nepřítel. Nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Chodorkovskij bývalý nepřítel je přítel. Rittig bývalý přítel je po zásahu Ištvana nepřítel. Tak toto představuje FORUM 2000, neboli parta "Vykasaných kalhot Václava Havla"..

Ani ANO, ani Babiš volby nevyhrál, ale cecíky, neboli struky EU. Pokud si seřadíte dle náchylnosti k EU a prosazovaní dotací je výsledek jasný. Kdo nejvíce saje jako násoska, je v čele, kde nejvíce je proti, zaujímá opačný konec. Tabulka je přesná - zkuste si to!

 

Zemský ráj to napohled...
Zemský ráj to napohled...

Neuvěřitelné, jak hluboko Praha klesla. A vůbec to neomlouvá počet skutečných Pražanů, kterých už je jenom cca 25% a zbytek se rekrutuje od Moravy po Ukrajince!

Velká Británie přepisuje dějiny! Strana nezávislosti Spojeného království (UKIP) dobyla Westminster zásluhou Douglase Carswella. Předseda UKIP Nigel Farage tvrdě útočí a převrací politickou scénu nejen britskou....

Místo skutečných lídrů máme v  Bruselu šašky v čele s Barrosem či Merkelovou, nebo dokonce bezpáteřní individua jako je Telička nebo Jourová. Ti všichni utvářejí obraz Evropské unie současnosti. A USA administrativa toho náležitě využívá.


Diví se někdo průzkumu SANEPu?

Amnesty internacional - Martin Barcal : my když jsme akci proti Rusku a proti Putinovi připravovali a děláme to už přes rok! Autentický výrok, odkaz v rámečku!

Lidovky.cz napsaly, co si cvrlikali ptáci na střeše: podrazy na ostatní taxikáře cenovým podbízením nelze dlouho udržet, pokud ostatní nepadnou. A oni nepadli. Pouze si stěžovali na absurdní cenu, nasazenou podnikatelem - bojovníkem proti korupci Jančurou.

Více, či méně zaostalé státy v Africe skýtají podobný obraz. Vyprahlá zem, velbloudi, turisté, mající hrůzu ze slova "bakšiš", ale na druhou stranu pracovité a ochotné, i když trochu více na naše poměry otravné nabídky zboží a služeb.

Je přímo fascinující, jak vznikají "upřímné" omluvy zástupců lidu v nejvyšších patrech. A ani není třeba k tomu nic dodávat.

Brát si servítky, pokud se jedná o plat 500 000 Kč měsíčně asi nejde. Jaký je rozdíl mezi prodejnou šlapkou a prodejnou političkou?

 

 

Myslíte, že je rasismus v nadpise Roma na vozíčkáře? Normální občan by řekl, že je to daleko více zrůdnost. Ale přečtěme si informace kompletní z ROMEA.cz

Kde jsou ty "krásné" doby, kdy u nás nebylo mnoho věcí k sehnání a pokud se někdo dostal na západ, první otázky po návratu zněly: co jsi si přivezl?

Malinká nedělní fotogalerie

Ruská agrese se neustále stupňuje, hlásí švédské bezpečnostní služby. A jejich stíhačky operují v blízkosti našich letadel.

Fšichni kradětě, zauditujeme audity a ty audity zaudituje EU, na které vytvoříme ministerský audit ANO, bude… A pak vidíme v praxi….

Víte co je černý humor?

Když se bílému smějeme, že mu shořel dům.

----

A víte co je rasismus?

Když se černému smějeme, že mu shořel dům.

A chtějí se soudit, že si špatně prohlédly spermii? Nebo špatně souložili (y)? Vážně je ten americký svět normální? Kam až se dostane zrůdnost fanatického rasismu  a antirasismu v USA?

Vynechme tu hlavní podstatu, že posíláme mnoho peněz do Bruselu a pak s prosíkem žádáme, aby nám je vrátil Brusel zpět. A za to, že se dobře chováme, pár euro přirazí.

 

Jistě, dnes běží aféra kolem nemocnic, vše se soustředí na souboj ANO a ČSSD neboli Babiše a Němečka, zadání z EU, ale je to skutečně to podstatné v obrovském sporu o dotační miliardy?

Informační válka o Ukrajině titulky CZ

Jak je vidět, nejen PAŘÁT dnes v České republice tepá absurditu zpravodajství...

Mají být státní zástupci (žalobci) ochranou občanů, nebo se jich naopak paradoxně občané musí bát a oni si mohou dělat co chtějí? Dostal se hon na čarodějnice na roveň roku 1948 a plejáda určité části justiční moci je naprosto nekontrolovatelná veřejností jako když přebírala moc bolševická vláda v roce 1948?

zatímco u nás se na tuto komunitu díváme velice opovržlivě, poukazuje Český rozhlas, jehož autory jsou  Jiří Hošek  (jih),  mka. Prostě když se chce, nejsou předsudky, tak to jde. Ale musí se zahodit rasismus, je mottem onoho příspěvku v Českém rozhlase.

Ištvane, Bradáčová, Šlachto: třikrát a dost!

To, co předvádíte, je zrůdnost na roveň padesátých let minulého století. Je už čas nasadit kontroly a všechny kontakty, všechny záhadné akce prověřit! Je třeba právní cestou zdokumentovat, co se tady děje!

Ve věku 76 let zemřel jeden z autorů nezapomenutelné textapelové kultury, jež se rozvíjela na malých scénách po celé zemi a představovala novou podobu někdejších kabaretů a tingltanglů Petr Skoumal.

 

 Zahájí USA humanitární bombardování Barcelony?  Premiér autonomní španělské oblasti Katalánsko Artur Mas podepsal dekret, kterým schválil konání referenda o nezávislosti Katalánska 9. listopadu 2014 a Španělsko je dalším státem, které v Evropské unii vře!

Ztráta dalších šesti miliard krychlových metrů ročně na Ukrajinu tentokrát přes Maďarsko je další ranou pro neplatící Ukrajinu.

 

Jestliže má v rukách dementní administrativa USA v čele s CIA nejmodernější zbraně a je vláčena za ucho vládci z Pentagonu, řízena finanční výhodností mocných bank a nikoliv zárukou míru, skýtá to děsivý pohled na planetu Zemi!

Rusové k nám přestávají jezdit a tím využívat služby ČSA kvůli poklesu kurzu rublu, který začal už před lety. Např v roce 2008 stál dolar 24 rublů, dnes stojí 38. Na poklesu ceny rublu je vidět, že sankce zabírají

Proč je u nás tolik soudců, obhájců, "žalobníčků", když vše jde udělat lehce, jednoduše a především rychle. U nás se páráme s vrahy malých holčiček a hledáme další polehčující okolnosti...

Vždy se mi vybavuje tato slovní hříčka, když slyším o sankcích na Rusko, vidím pěstičky KDU-ČSL  a dalších pseudopravicových stran v České republice a pak....

Jsou sankce proti Rusku účinné? A mají být vůbec zavedeny? Kdo je ve větším právu a kdo začal konflikt na Ukrajině?

Divadlo neboli teatr ministra Stropnického nad jmenováním generála Petra Pavla do sčítače podvlíkaček je hodno Národního divadla, nikoliv hodnosti generála!

Petr Hájek doplnil fotomontáží hořících věží Světového obchodního centra v New Yorku po útocích teroristů z 11. září 2001 a vlajkou Evropské unie v popředí.

Kdybychom chtěli jízlivě připomenout vstup Irska do EU: prvním referendem,12. června 2008 nebyla Lisabonská smlouva schválena. Následně v Irsku proběhlo referendum 3. října 2009 a bylo hotovo....

Tisíckrát denně mohou Sobotkové z ODS tvrdit, že humanitární bombardování sta tisíců lidí v bývalé Jugoslávii byl nejmírovější proces bez lidských obětí

Ukrajina a Rusko vedou spor o cenu, za kterou Kyjev od Moskvy zemní plyn odebírá. Ruská federace požaduje 450 USD za 1000 metrů krychlových. Ukrajinci to odmítají a považují to za ekonomicky neúnosné. Vloni platili pouze 179,5 USD, což je zhruba polovina ceny, kterou platí evropské země.

Představte si, že vyrobíte stůl, prodáte ho hostinskému a od každého, kdo se u stolu nají, budete žádat poplatek. Absurdní? Proč, když totéž dělají prodejci hudby, OSA.....

 

vlajka
vlajka

Najednou se všichni předhánějí, jak by Skoty ohloupili svými sliby. A především: výhrůžkami. Od Evropské unie, přes banky až po Brity. Ne, svoboda je víc a Slováci to vědí.

Pokud takovýto rozhovor udělá blogger, je brán jako extrémista a používají se i horší výrazy. Pro okamžité pochopení v autentické části rozhovoru změním pouze + na - . Jaká reakce by byla, kdybych měl celostátně známou tvář?

Jindřich Ginter

Jedno z témat, na které by se měl tisk zaměřit. A velmi dobrý článek pana Gintera upozorňuje na šílenost reklamy na dušičku dítěte. Špinavost sama!

Otevřený dopis

dělnická
dělnická

Vážený pane  poslanče a předsedo klubu Kováčiku (KSČM)

Absurdní drama zvrácenosti politického systému nutí občany k neuvěřitelným činům. Já, pravicový občan, hlásající a žádající svobodu všeho občanského se obracím na vás o pomoc. Na stranu, zosobňující bývalou totalitu a mnoho zlého v našem státě, co se kdy přihodilo.

Glosa:

pane Kubku, je mi jedno, zda je více či méně lékařů, zda nám Německo a USA kradou vystudované lékaře, aniž za jejich studie zaplatí. (To samozřejmě není o volném pohybu osob, ale za zboží se platí a vzdělání zbožím je!)

Dnes jsem si přečetl několik zpráv. Jsou hrůzostrašné, ale mnoho věcí u nich zarazí.

USA zakázaly rodičům popravených vykoupit své syny pod hrozbou trestu

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...