Vážený pane prezidente Zemane

 

Když jsem Vás slyšel poprvé v roce 1989, nadšeně jsem zatleskal. Když jsem slyšel Váš projev k vyslovení důvěry vlády Bohumila Sobotky nyní v roce 2014, opět jsem zatleskal. Vaše moudrá slova, pane prezidente, se mi hluboko vlila do srdce.

 

Těžko se ubránit dojmu, že sama příroda ukazuje, jací jsme hlupáci. Že si necháme nabulíkovat vše, abychom posléze lomili rukama, co jsme zase odsouhlasili a čemu jsme uvěřili.

 

Hodně lidí se ptá, jaké mohou být příčiny pomluv o nastupujícím socialismu v USA a proč Václav Klaus byl v nemilosti vládních špiček USA za kritiku.

 

Žádám s okamžitou platností, aby státní zástupci Zeman, Bradáčová a Ištvan nekličkovali a konali! A aby okamžitě zatkli každého, kdo je proti Evropské unii!

 

Dle ukazatelů to stále více vypadá, že ano a tím nástrojem mohl být triumvirát Zeman, Bradáčová, Ištvan – státní zástupci! Porovnejme si ukazatele, které se nyní upřesňují na pozadí obrovské krize a výsledků USA.

 

Takže už začíná být jasné, proč komunisté nemohli odolat. Tak silný odboj ze všech vrstev prostě nemohli zvládnout.

 

Izraelský velvyslanec  otevřel "horkou linku" s ukrajinskou ultra-nacionalistickou stranou

Dohoda má prý za cíl "zabránit provokaci" a odsoudit prý antisemitské tendence ukrajinského nacionalistického tábora.

 

 

Ale zvedá se mi žaludek nad Obamou, zločinci Stalinem  a Hitlerem! I když ta pravá americká svoboda přestávala za Bushe staršího a mladšího, totální zvrat přinesla až éra Obamy!

 

 a srovnala krok s národní frontou eurozpráv státních dle Poučení z krizového vývoje v kapitalistických zemích. (Teda, co to melu, původně kapitalistických zemí na západě, dnes už jako následnících RVHP).

Po stránce teorií jeden z nejlepších ekonomů. Nesouhlasím po každé s jeho predikcí ekonomických pohledů, kdy spoléhá především na výpočty a já zohledňuji velký význam zpoždění "davu a jeho rozhodnutí", ale ekonomické znalosti má skvělé.

Zločin, který rozjel prezident Zeman, teprve nyní začíná dostávat jasné kontury. Díky krizi na Ukrajině totiž můžeme pochopit, jak naše peníze, které si našetříme, bude moci božská EU bez našeho souhlasu použít!

Rozhovor estonského ministra zahraničí Urmase Paeta a šéfky diplomacie EU Catherine Ashtonové zveřejnila ruská státní televize RT. Pravost telefonátu potvrdilo estonské ministerstvo zahraničí.

USA a EU připravovaly euromajdan v ukrajinské metropoli po několik let, prohlásil v interview pro mezinárodní televizní kanál Press-TV bývalý pracovník americké rozvědky Scott Ricard. Podle jeho slov přesáhly přímé státní výdaje USA na protestní akce v Kyjevě 5 miliard USD.

 

 

Už jste někdy, především vy mladší slyšeli, co to bylo umět číst mezi řádky za bolševického teroru? Dějiny se stále opakují a nezlobte se, že vám ukáži na jednom učebnicovém příkladu, jak to fungovalo a opět se vrací. Ve zpravodajství a informacích se pohybuji celý život, takže nemohu přenést přes srdce, jak jsme zase opět ohlupováni.

 

 

Najednou za Nečase a ODS nebylo vše tak špatné, Stanjura zločincem nebyl a ani generální ředitel ŘSD Čermák nebyl ten nejhorší?

 

Dlouhá léta jsem si Vás vážil. A musím si i přiznat, že neznaje pozadí, jsem se ve Vás stejně jako v poslanci Pospíšilovi hluboce mýlil a zklamal. Ve Vašem případě pouze nevím, zda je to před, či po diskuzi a odstoupení na funkci „prezident České republiky“.

Hřivna má prudký pohyb už dnes (začala včera). Cena ropy a plynu půjde prudce nahoru. Nyní už začíná. Kerry už tři týdny propaguje po euroasii, jak musíme rozjet ekologické projekty za záchranu země, zatímco doma rozjíždí totálně břidličnou těžbu a za chvíli bude vyvážet.

 

Jak ten západ dopadl, že je Putin a Medveděv vyučuje v demokratickém přístupu k občanům? Svět se nějak zvrátil.

 

Protože Česká republika má přísnou cenzuru na jakýkoliv jiný názor než předepsaný názor nejvyšších kruhů vedení EU a vůdce války USA, byl rozhovor náročný. Na otázky odpovídá první místopředsedkyně Evropské komise Catherine Ashtonová a stálý předseda Evropské rady, neoficiálně prezident Evropské unie Van Rompuy.

Možná by bylo dobré připomenout, že Václav Klaus napsal knihu. A hlavně, kdy tu knihu napsal. Protože s ní souvisela nenávist k myšlence, kterou Václav Klaus razil. A Angela Merkelová včetně bruselské honorace vydávala přímo nenávistné skřeky.

 

Evropská unie před rozpadem nutí eurofanatiky ke stejným metodám, jako komunismus straníky před jeho pádem. A to je strašně nebezpečné. Bém za Opencard být odsouzen nemůže stejně jako komunisté v roce 1989. Tedy, pokud funguje demokracie a právo!

Záhadně věci se nyní dějí na naší politicko-policejní scéně. A co autenticky se objevilo. Za prvé: že policie už dostává do kleští sama sebe a že restituce jsou podle "Paroubkových" průzkumů"... A Ukrajina?

 

To, co se stalo v Kyjevě, má mnoho poloh, ale má i hodně ponaučení. Ukažme si některá, dokud je máme v paměti.

 

To co zažíváme poslední dobou, kdy nepronikne ani hlas jedné z nesvářených stran na Ukrajině  je na stejné úrovni, jako stalinistický režim dezinformační kampaně, posléze pronásledování a vražd

 

Až utichnou vášně a bude se hledat, co zavinilo krutou nenávist, mnoho mrtvých a zraněných, není třeba složitého hledáni. Mezinárodní soud v Haagu má usnadněnou úlohu.

možná se nám naše peníze podaří získat. Budeme jednat a musíme být vstřícní.

 

 

Lidé vytrhávají dlažbu a stavějí kolem Bílého domu barikády. Kličko dostává podporu Putina, ozbrojená stráž Obamy hnutím Occupy Wall Street je zastřelena a svět vyhrožuje, že v případě, kdy Obama použije střelné zbraně, budou USA rozděleny a Obama tvrdě potrestán. Zatím se zablokují veškeré finance, které bohatí v USA mají…

 

Způsob, jak čtenáři a především diskutéři na iDNES reagují na goebelsovskou propagandu gaunerů typu Palaty , sovětských zpravodajců ukrajinských a Evropské socialistické internacionály jsem po dlouhé, velmi dlouhé době překvapen, možná šokován.

 

 

Samozřejmě že glosy a komentáře. Ale nyní začíná to hlavní, které bylo započato za ministra Kalouska: rozplétání neuvěřitelné zrůdnosti zvané „Evropské dotace“.

Nové vedení, styl a jasnější vyjadřování (vymezování) proti nesmyslům z EU se asi začínají ODS vyplácet.

Kdo si myslí, že je to vtip, hluboce se mýlí. Za malého pinďourka či malé ruce dostanete odškodnění. Jde totiž o

 nepřímou diskriminaci na základě pohlaví

Jiří Pospíšil je velmi hodný, upřímný a poctivý a určitě mu ODS ubližovala za homosexuální sklony, neslo se dlouho éterem. Ti pravičáci se tak prostě chovají....

 

vyřvává Zaorálek, Palata z Mf Dnes, šéfka diplomacie Evropské unie Catherine Ashtonová , Bílý dům i německý ministr zahraničí Frank-Walter Steinmeier …

 

Poslední dobou se už nedá rozeznat, jestli je větším zločinem nechat peníze podezřelým lidem napojeným na zakázky, nebo nechat dělat policii a státní zástupce co je napadne bez naprosté kontroly!

Ne, to není blamáž, ale zločin a lidé za to zodpovědní by měli dostat trest, navržený nevinným - deset let odnětí svobody natvrdo!

 

Jak dalece je prezident Zeman vzdálen hloubce myšlení, poznáme z jeho vyjádření na „jásot“ obyvatel, kterým má za humny vyrůst kamionová šílenost značky „Amazon“.

Takže to, co se o Pospíšilovi šuškalo a bylo třeba potvrdit, naznačil sám Pospíšil v diskuzním pořadu Partie s moderátorem Janem Punčochářem na Primě.

 Dalo by se zesměšnit: zatáčka strom a fízl, jak se to rýmuje. Zatáčka je vpravo, strom je samý dřevo a fízl je střevo, jak…..


 

Tvrdé direkty dostává až skoro nacistická propaganda špiček těchto dvou institucí (vlády to nejsou, protože jdou proti lidu) každým dnem, kdy pravda vychází najevo!

Oficiální, nezkreslená a tvrdá statistická data: výsledky testů čtenářské a matematické gramotnosti 2 598 českých deváťáků (ročník 1987) v mezinárodním výzkumu PISA (dělá se v zemích OECD) prokázala,  že holky mají dvakrát větší šanci získat jedničku z matematiky a téměř pětkrát větší šanci na jedničku z češtiny než chlapci. A to i navzdory tomu, že dívky mají v testech PISA v matematice obecně horší výsledky.

 

Byť se o "zvláštní vrtkavosti" náchylné k různým absurdním příklonům v době průzkumů nedá pochybovat viz Fischer, který byl v den nástupu do senátu pasován občany jako nejprospěšnější politik, byť ani nestačil ještě zvednou ruku, poslední průzkum už je totálně za hranou!

Odkud je převzato? Články píše Karel Havlík spolu s dalšími autory. Celý projekt pak zaštítil miliardář Karel Janeček. Ten patří do nové generace miliardářů, kteří nezbohatli na privatizaci.

 

Humbuk, který psaním petic a demonstrací rozvířili proizraelští fanatičtí aktivisté, bere pozvolna za své. A stále a stále je vidět, jak jsou lidé nepoučitelní a vždy naskočí na každou blbinu.

Putin je zrůda, klidně by obcoval se ženou. Hnus a zvrácenost! Nepřipusťme tyto zvrácennosti, žádá i OSN! Zakažte styk mužů a žen! Ukončete tuto porverzi!

 

Kdo z nich je lhář?
Kdo z nich je lhář?

Na čt 24 řekl oficiálně nový ministr vnitra Chovanec: děkuji Lessymu, za velmi dobrou práci, děkuji Červíčkovi za velmi dobrou práci.

"Naše ekonomika není v depresi, naše ekonomika trpí maniodepresivitou a to je úplně jiná nemoc," říká Sedláček. Něco na tom je....

 

 

Ministerstvo práce a sociálních věcí začalo opět proplácet kurzy, které jsou náročnější než klasické maturity a délka zkoušky je kolem dvou hodin.

 

 

Mládek na setkání v Dobrovízi podotkl, že kdyby byla taková příležitost na severní Moravě, byla by přijata mnohem pozitivněji.

 

Čekal jsem pár dní, zda se někdo po rozhovoru s Barborou Tachecí v Mf DNES neozve, ale buď  to všichni berou jako politické kecy, nebo už rezignovali na spravedlnost.

Jediná demokracie je pálení pneumatik a vykrádání obchodů, nikoliv svobodné volby, hlásá tato pokroková skupina.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...