1. července Čína oficiálně ratifikovala dohodu o založení rozvojové banky BRICS. Dříve tak už učinili ostatní členové tohoto formátu – Rusko, Indie, Brazílie a Jihoafrická republika.

Vážený pane premiére Sobotko

Jako občanu České republiky je mi nejasný postoj ministerstva financí v čele s ministrem Babišem k Asijské rozvojové bance (AIIB).

Jakmile válka začne, „dějí se věci“. Válečných zločinů může být sice více nebo méně, ale v každém případě jich beztak bude mnoho. Není bez zajímavosti, že na veřejnost začínají pronikat zprávy o nepřímých rozhovorech mezi Izraelem a Hamasem o dlouhodobém zastavení palby.

Hra s čísly nabývá neuvěřitelných podob a její kouzlo je bez hranic a bez omezení. Tak nám ten Babiš zase zařídil skvělou budoucnost, slyšíme a vidíme, že "Bude líp"....


Pane prezidente Zemane, neslušela by větší objektivita? Setkal jste se s nenávistí muslimů jako Čech, Čechoslovák, jako Slovan? A co třeba následující:

Doplatí na to přátelé eurovalu a partička výběrčích úroků z úroků.. Samozřejmě, že několik dní se trhy otřesou a bude se hledat nový středobod. Ale v horizontu měsíců…

Co je zač, generál Petr Pavel? Má rodinu? Děti? Nenávidí občany České republiky nebo pro své zviditelnění udělá vše a obětuje naši vlast?

V mezinárodních otázkách je třeba si dávat pozor na jazyk a mluvit či psát velice diplomaticky, ale jsou chvíle, kdy i sourozencům se musí říci pravda natvrdo!

Letos se na černou listinu dostaly vedle zmíněných zemí například Čína, Rusko, Saúdská Arábie, či Etiopie.

Pokud přijedeme do Francie, či Španělska, nebo Velké Británie, vidíme stále stejný obraz: černí pouliční prodejci, vnucující jakékoliv tretky. Neodbytní, vtíraví.

Z ohlasů na internetu (žádný nebyl) je vidět, jak je stále oficiální státní zpravodajství automaticky bráno, že "co je psáno, to je dáno".....

Ukrajinská mozaika uplynulých dní

K těm nejzajímavějším se zcela jistě řadí odvolání Viktora Janukovyče z funkce ukrajinského prezidenta...

Náš milý zpravodaj Karas zase exceloval. A bylo by fajn konečně zjistit, zda hloupí Rusové koupí kdejaký šmejd, jak se stále psalo, nebo dostávali excelentní potraviny a zboží, o které nyní přicházejí, jak říká Karas, zpravodaj Čt24.

Mírotvorce, nebo dement McCain?

Generál Oleksandr Kolomiec zběhl na stranu povstalců. A nejen to! Minulý týden k separatistům přeběhli dva bratři-důstojníci ukrajinské rozvědky, kteří jsou nyní stíháni za vlastizradu.

 

 

My jsme obklíčili Rusko a to stále drze nechce odevzdat zbraně lidu USA. Státy Evropy musí nakoupit naše zbraně, jinak se z toho srabu nevyhrabeme, zní parafráze "mírotvorce" senátora McCaina.

Lžou, lžou, říkají, že tam nejsou, ale my jsme mnohokrát na ně narazili. Jezdí neoznačení, ale poznáte je snadno. Mají ruské uniformy  a na tancích mají ruské vlajky.

 

 

Kdyby se toto stalo v Chánově, či jinde v České republice nebo na Slovensku v romské komunitě, Obama či McCain by už alarmoval vojska, premiéři Sobotka nebo Fico by se zodpovídali na americkém velvyslanectví a Schapiro by vystupoval v České televizi!

 

Šílený McCain?
Šílený McCain?

Šílení politici. Práskači, kteří se rojí jak houby po dešti. Admiralita, které totálně hrabe a myslí si, že posouvá cínové vojáčky. Generálové USA, kteří obklíčí jiné státy, zabíjejí občany a ještě zuří, že se "ty zrůdy" dokonce brání"...?

Zákon z Bruselu (připravovaný), pod který se podepsal i agresivní europoslanec Lidovec Svoboda je prazvláštní. Jistě, je tam zatím vloženo slovíčko "komerční", ale to lehce může zmizet jako u výběrčích OSA.

 

15.června 1215
15.června 1215

Matematik a protikorupčník Karel Janeček byl u zrodu továrny na geniální nesmysly z pohledu člověka, který mu sice matematicky nesahá ani po kotníky v pochopení matematického vzorce na burzy derivátů, ale…

KOMENTÁŘE PAŘÁTU|17. června 2015|0 komentářů|2 fotografie|Pokračování...

Pomalým, tichým, uvnitř klidným hlasem řekl své třídě, vydávaje se jí docela do rukou:

„Také já... schvaluji atentát na Heydricha!“

Cítil, že bylo vyřčeno všecko. Obrátil se proto ke katedře, usedl a začal zapisovat do třídní knihy. Ale sotva se dotkl perem stránky, ozval se z lavic povědomý hluk. Vyšší princip zvedl pomalu oči ke své třídě. Dvacet septimánů stálo před ním v pozoru, se zdviženými hlavami, s očima planoucíma.

USA plánují obklíčit Rusko raketami pro „preventivní úder" A toto by nemělo zapadnout. 

 

Předsedo Nejvyššího soudu Pavle Šámale, v Paříži se demonstrovalo za svobodu projevu!

 

Nezištná pomoc
Nezištná pomoc

Mnozí lidé ještě občas pochybují, protože nevěří, že by dnešní Rusové mohly být ti lepší, zatímco USA zrůdy, které by raději vyprovokovaly jaderný konflikt, než dolarový pád.

Beze slov....

"Cikorky" (facebook) - vyhození z práce

"Lidice" - tak by se mělo uklízet na magistrátu (facebook) - okresní soud, trestní čin

"Odvařili čtyři naše žoldáky" (facebook) - trestní sazba až tři roky natvrdo

Počet Romů neuvěřitelně roste, je to hrozba, řekl Okamura - čelí trestnímu oznámení

Otázka by mohla znít: výstřel z pusy je v současné americké hysterii neskonale horší, než výstřel z pistole? Jak to bylo v roce 1918, 1938, 1948, 1968...?  

Kam jsi šla, svobodo slova? Odpovězte si sami....

Mohou chodit šílení lidé svobodně po USA a vyvolávat jaderný konflikt? Zastaví někdo americké magory dřív, než vyvolají šílenou, jadernou válku?

KOMENTÁŘE PAŘÁTU|14. června 2015|4 komentáře|2 fotografie|Pokračování...

Už dost bylo diskriminace ženského pohlaví. Všichni máme stejné žaludky tak jakým právem si horník či slévač osočuje právo na vyšší plat? Už nikdy nepřipusťme tuto diskriminaci!

Kde udělali soudruzi chybu, chtělo by se opět zvolat, když mizí jeden za druhým z těch, co ukazovali svaly na Ukrajině a proti Rusku? Lež má krátké nohy?

Zdánlivě divná otázka, která však přímo souvisí s vyhrožováním americké armády Číně, že její lodě a vojáci tam nemají co dělat, protože tam jsou americké. Divná logika!

Divné věci se dějí v tej našej demokracii. Komando dvanácti zakuklenců a beranidlo si došlo k Nagyové pro kabelku. Třicet jedna komandos si došlo k Vitáskové pro jeden papír - dekret. Vážně nikomu nehrabe?

Oficiální ekonomickou mluvou: od poloviny května rubl na páru s dolarem odepsal 12 % a prakticky vymazal letošní rally (ze které zbývá už „jen“ 4% posílení). Co se tak dramatického děje?

 

Petr Bajnar
Petr Bajnar

Včera jsem zde publikoval článek „O ruském dokumentu o srpnu 1968“. Dopustil jsem se přitom jedné zásadní chyby. Článek jsem napsal aniž jsem se na dokument podíval. Vyšel jsem pouze ze záběrů zveřejněných ČT.

Ano, Rusko je v recesi. To nikdo nepopírá. Cyklicky to vždy na každý stát padne. Ale..

Zaorálkův údiv ze situace v Gaze je překvapující a nelze se ubránit dojmu, že se jedná o divadlo pro média, neboť se nechce věřit, že by dopředu neměl od příslušných českých institucí dostatek informací, píše Eretz.

 

Demarkační čára
Demarkační čára

Pokud muž nabídne před patnáctými narozeninami vyspělé dívce pohlavní styk, je odsouzen. Pokud se před stejně starou, přitom vyspělou dívkou muž obnaží, je deviant a je souzen.

Co jsou ochotni obětovat tito dva zvrácení šílenci, aby jim předlužené USA nasypaly trochu dolarů? Obětují celou Evropu a válečnou smršť? Klidně se budou za to plazit před americkým prezidentem po kolenou...


Od vstupu do Evropské unie se zásadně změnil kvalifikační předpoklad na vysoké státní funkce: inteligentní individualita a vzdělání je passé. Tato místa jsou hrazena pro ženy. Čím hloupější, čím vláčnější, tím lépe…


Kontrola 12 hodin po TV debatě

Jen dvanáct hodin trvalo, než na podnikatelku Petru Fenclovou, která ve čtvrteční televizní debatě vystoupila proti chystaným online pokladnám, přišla kontrola, píše ECHO 24.

Nikdo nemůže popřít, že je na tom Řecko bídně. Lidé by měli klečet na kolenou a prosit o každé euro, o každý dolar. Tak proč je to "sakra" opačně a na kolenou je EU a prosí Řecko, ať EU neopouští?

Aktivisté ze Švédska a Norska chtějí do pásma Gazy dopravit zdravotní potřeby, ale i ty Izrael odmítá a vyhrožuje vším možným. Pokud něco provede, opět to zvedne vlnu zloby a opovržení k tomuto státu.

Záhadná obvinění by se měla prokázat a především: zjistit, odkud vzešla. Jsou li pravdivá, pád je jasný, šikana prokázaná a hotovo. Co když ale...?

 

Hřivny
Hřivny

Rusko Ukrajinu vykrádalo a těžce poškozovalo, hlásal západ. Konečně se Ukrajina odpoutala a výsledky už začínají být znát. Světlé západní zítřky přichází! Prostě západ dělá pro Ukrajinu, co může a něco navíc...

Senátor USA McCain se po zákazu do Ruska smál, až se za břicho popadal. Prý zákaz do Ruska, co by tam prý dělal? Štefan Füle stejně jako Ženíšek rozdávají úsměvy na všechny strany. Jenomže...

Jetvart Manukjan
Jetvart Manukjan

Česká armáda naprosto selhala, místo obrany demokratických hodnot jako je svoboda slova, se nám ve spolupráci s policií tyto hodnoty naopak snaží vzít.

 

Ubytovna v Trenčianské ulici v Bratislavě je jedním z nejděsivějších míst. V otřesných podmínkách se tady tísní sociálně slabé rodiny romského původu včetně 26 dětí. Mezi nimi i dvanáctiletá Malvína, která se co nevidět stane nejmladší matkou v historii Slovenska.

 

Analytická "hvězda" pro Rusko Votápek
Analytická "hvězda" pro Rusko

Kdo volí Putina je zaostalý, kdo volí Putina je primitivní, kdo nenadává na Putina je dementní...

 

Ojojoj, bude vyštvan
Ojojoj, bude vyštvan

Je třeba pečlivě zvážit, abychom se nedopustili dalšího trapného omylu, musí si myslet velvyslanecká americká hvězda v České republice Schapiro, u které se nitky dle veřejných zdrojů sbíhají.

 

Bože, ty to vidíš
Bože, ty to vidíš

Ruští studenti vypískali ideologa Antimajdanu: Zmizte odsud, propagandu tu nechceme, je nadpis v Lidovkách..

 

V záplavě fantasmagorických zpráv mnozí přehlédnou faktické, důležité údaje: touto dobou při poloviční ceně za ropu a plyn, mělo být Rusko na kolenou. Byli tací, kteří to odmítali jako blábol a podraz, ale když si stály americké ratingové agentury za svým...

Šýcarská justice jednala na základě žádosti amerického ministerstva spravedlnosti, které vyšetřuje obvinění z vydírání, praní špinavých peněz a podvodu v souvislosti s přidělením fotbalových soutěží a televizních práv.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...