Anno K, za vyléčení rakoviny děkujete lékařům. Proč?

I když nechci snižovat váhu ošetřujícího lékaře, skutečně nevím, proč Anna K děkuje pouze těm, co (přehnaně) zmáčknou tlačítko a jsou vidět a nikoliv ti, kdo na přístrojích, diagnostických zařízeních na chemoterapii proti rakovině skutečně a usilovně pracovali!

Kdo to jsou?

ObrazekJe to strašně, strašně nespravedlivé: elektrikáři, elektronici, různí specialisté a technici, kteří se podílejí na vývojích unikátních přístrojů na ozařování až po poslední dělníky, kteří to precizně sestavují - ti všichni jdou k čertu, protože pan lékař zmáčkne tlačítko jako politik a zvěstuje výsledek. A co ten lékař, který oznámí, že se zákrok nepodařil? Proč se o něm nemluví?

Co by lékaři dělali bez ostatních profesí?

Tudíž lékař, který zmáčkne tlačítko a rakovina ustoupí, je hvězdou. Lékař, který zmáčkne tlačítko a rakovina se nezastaví, je také Bůh, ale onen člověk s rakovinou se nechtěl uzdravit: neměl tu správnou vůli. Jak nespravedlivé, špinavé. Co je to k čertu za špinavou hru, kterou s námi lékaři stále více hrají, aby nás vydírali? Podívejme se pravdě do očí a poděkujme těm, co skutečně tyto unikátní přístroje, které dokonce operují a zachraňují nám životy, vyvíjejí, sestavují a precizně montují. Protože zmáčknout tlačítko a zvěstovat dobrou (špatnou) zprávu umí i milá babička z HorníDolní, pokud jí přístroj zabliká zeleně, popřípadě červeně!

Nechci snižovat váhu skutečných chirurgů, skutečných odborníků, bez kterých se lékařská věda neobejde. Ale těch je v systému pouze jedno procento, možná ještě méně. Protože dnes nám daleko více závisí život na různých diagnostických tunelech, kardiostimulátorech, rentgenech a zářičích, na kterých se podílejí především všechny jiné profese, nikoliv lékaři.

Zpěvačka Anna K. (44) chce poděkovat lékařům, kteří jí zachránili život. Proto bude koncert ve Velkém sále pražské Lucerny, který chystá na 25. listopadu, charitativní.

Moc bych si přál a přimlouval bych se o to, aby Anna K také či především poděkovala těm skutečným zachráncům našich životů. Těm, co tyto unikátní přístroje dali dohromady!

Přeji Anně K úplné uzdravení jako všem dalším slušným lidem, ale prosím, nezapomínejme na ostatní.

Nejsou ne - důležití!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...