Čtyři učitelky vážně nevěděly, že řidič je ožralý?

Tři promile alkoholu v krvi je už řádná dávka, žádný zbytkový alkohol. A učitelky to nepoznaly? V Lochkovském tunelu na Pražském okruhu havaroval autobus, který vezl děti ze školního výletu. Třiatřicetiletému řidiči policisté naměřili tři promile alkoholu v dechu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

Autobus projížděl tunelem ve směru na Plzeň. Šofér v jedné chvíli nezvládl řízení a narazil do stěny tunelu. V době nehody v autobuse sedělo 38 žáků 1. třídy jedné mimopražské základní školy i se čtyřmi učitelkami. Domů je převezl náhradní autobus, který byl přistaven asi po dvou hodinách.

Řidič bude podle mluvčí pražské policie Evy Stulíkové v nejbližší době pravděpodobně obviněn z ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu tak až tři roky vězení, pokuta nebo zákaz činnosti.

Nehoda v tunelu komplikovala více než dvě hodiny provoz ve směru na dálnici D5. Z autobusu vytékaly provozní kapaliny, a tak na místě museli zasahovat hasiči. Havarovaný autobus odvezla krátce po páté hodině odpoledne odtahová služba.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...