Je hyenismus lékařů nezastavitelný a zrůdy jako Kubek či Enge nepotrestatelní?

Hyenismus LOKu a jeho představitele Kubka už přetekl. Je záhadou, že za zrůdné vydírání těžce nemocných ještě Kubka, Engeho  či Volejníka nikdo neinzultoval, policie nevyšetřuje, když lidé se dokáží vyhecovat při daleko méně závažných událostech. Je to stálý strach z bílých plášťů?

Křivárna Kubka č.1

Zásluhou politiky Julínka, Václava Klause a Šnajdra jsou u nás léky strašně drahé. Dohnali jste důchodce k zoufalství a vydíráte pacienty vysokými cenami a lékařům nepřidáte ani deset procent. Tolik autentická slova grázla z LOKu platem za komorové sezení 70000 Kč a za praxi dalších 70 až 100 tisíc, jak poslední přiznání ukázala.

A fakta?

Léky jsou v Česku příliš levné. Končí v cizině a českým pacientům chybí

 Micardis, který jí lékař předepsal na vysoký tlak. Jenže poslední dobou je pro ni lék nesehnatelný. Jako jeden z mnoha totiž končí v zahraničních lékárnách. Čeští pacienti tak mají mnohdy smůlu. České ceny léků jsou totiž nízké a proto se léčiva distribuují za hranice.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/leky-jsou-v-cesku-prilis-levne-konci-v-cizine-a-ceskym-pacientum-chybi-1kq-/domaci.aspx?c=A111208_171644_domaci_taj

Může si Kubek dovolit za plat 70000 měsíčně křivě kohokoliv v televizi obviňovat a nikdo  z novinářů ho nezarazí? Asi může.

V Evropě žádná krize není, to zavinil Šnajdr,  ODS a vláda, aby kamuflovala svoji korupci ...

Tyto duševní výrony stále opakuje Enge a Kubek. Jak je možné, že Merkelová, Sarkozy, Cameron nerozdrtí ODS a naši vládu, aby se českému zdravotnictví ulevilo?

Jasně, reagovat na tyto pitomosti u kterýchkoliv skupin by bylo zbytečné. Jenomže lékaři si tímto vydíráním a hyenismem navýšili platy a znovu se jim mají zvednout na úkor pacientů, krize nekrize! A na to už musíme reagovat, když Kubek dokonce tvrdí, že smlouvy jsou podepsány a žádná krize ve světě není a i kdyby byla válka, tak peníze musí dostat.

Jak dlouho se ještě necháme od těchto hyen vydírat?

Přitom největší korupce je mezi lékaři, kdy každý druhý pacient dává lékařům k jejich platu všimné od 3000Kč do 10000 Kč a někde se vyplácí "lékařské kapesné" 25000 za zákrok. A nikdo z lékařů za tuto korupci nesedí. Ale na politiky nadáváme. Lékařům sami korupci nabízíme. A jsou hvězdy. Není to záhada?

Předešlé:

Žebraví Němci se opět valí do Prahy. Na vzdělání lékařů už nemají...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Jana
před 5 roky

Kubek a Enge jsou opravdu zrůdy a sami lékaři by se od nich měli distancovat, nechtějí li být pacientům nepřekonatelně odporní. Jako vzor moderního lékaře bych uvedla doktora Pomahače. Při jeho návštěvě slovo peníze, které tu slyšíme stále, nezaznívalo.Jenom tvrdá, poctivá práce a výsledek se dostavil.

Petr Pokorný
před 5 roky

Ano a nikdo mu peníze nezávidí, nikoho to ani nenapadne.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...