Řidič olomouckého Dp Roman Smetana musí být potrestán

Zdánlivě je velký hrdina:
Odmítl totiž trest obecně prospěšných prací, který mu uložila soudkyně Markéta Langerová. Smetana to učinil na protest proti tomu, že ho potrestala soudkyně, která je manželkou bývalého lídra olomoucké ODS Ivana Langera.
Odsouzený řidič Roman SmetanaVe skutečnosti však nahrává těm, kteří se schovají za takovýmto nařčením. Místo adresného obvinění skutečného podvodníka tímto způsobem obviní i ty, kteří jsou slušní a čestní.Leda že bychom předpokládali, že kompletně všichni jsou zločinci.
Roman Smetana dostal letos v květnu trest za to, že před loňskými volbami čmáral fixem na předvolební plakáty politických stran, především ODS, ale také ČSSD nebo KDU-ČSL. Politikům přidělával třeba tykadla a k předvolebním heslům připisoval slogany, v nichž politiky označoval za lháře, zloděje, korupčníky a prostitutky. Před soudem skončil poté, co ho udal kolega (o procesu čtěte zde).

 

Slušní a poctiví lidé do vězení nepatří, napsal řidič úřadu

"Odmítám vykonat uložený trest obecně prospěšných prací, stejně tak odmítám, aby mi byl trest přeměněn na trest odnětí svobody. Jsem přesvědčen, že slušní a poctiví lidé do vězení nepatří," napsal Smetana v prohlášení adresovaném Probační a mediační službě, které měla dohlížet na vykonání trestu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ridici-autobusu-ktery-nicil-volebni-reklamy-politiku-hrozi-vezeni-1fr-/domaci.aspx?c=A111209_155921_olomouc-zpravy_sot

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Jaroslav
před 4 roky

Souhlasím s trestem pro p. Smetanu. Počmáral cizí majetek, někdo to musel uklidit, způsobil škodu.

Bedřa
před 5 roky

Tykadla mi vybavily vzpomínku na ENTROPU.Nebude to nakonec umělecké dílo?Tvůrčí vyjádření nespokojenosti občana?Naivní undergránd?

honza
před 5 roky

pokračování: snad i podle zákona jedná o reklamu klamavou, a jako taková nemá žádnou hodnotu. Proto pan Smetana, i kdyby znehodnotil všechny volební prostředky všech stran, nemohl způsobit škodu žádnou.

Petr Pokorný
před 5 roky

Podle mě velkou. Nebo snad reklamy stran jsou zadarmo? I kdyby to byla reklama bolševiků, i kdyby psali, že jsou nejlepší, musím to dokázat svobodnou soutěží, nikolibv tim, že jim ukradnu pokladnu, že jim rozbiji auta a byty, že jim zničím tiskárny či vytištěné plakáty. Chápete, v čem je rozdíl? Prostě se choval jako vandal a trest si zaslouží. Za kolik peněz toho zničil musí být výše trestu. Tečka.

Jaroslav Nedorost
před 5 roky

Vždyť to zaplatil ty ukecaný dogmatiku !!!

Fanouš
před 5 roky

Pokud vím, tak měl jít na veřejné práce a ty odmítl, že raději půjde sedět.

Petr Pokorný
před 5 roky

Podle Vás prostě trh nejsou pravidla, ale špína, co kdo udělá v zájmu většiny nebo nějakého uskupení. To uměl leda Hitler a Stalin. A navíc: být politikem, pracovat slušně a poctivě a být nařčen nějakým vagabundem, tak dostane hezkou českou, žižkovskou facku. Také podle zákona obecné pravdy?

Honza
před 5 roky

Každá strana dostala ze státního rozpočtu x peněz na předvolební kampaň, a to v zásadě nic jiného, než reklama není. Je samozřejmé, že PR agentura nemůže na volební plakát napsat: Milí občané voliči, jsme strana korupčníků, kmotrů, odkálněčů peněz a naprosto nám na vás nezáleží. Třeba si chcípněte, jen když my se budeme mít dobře. Proto nám dejte svůj hlas. Zde vidíte naše podrazácké obličeje a vězte, že každý tento upřímný obličej má na svém kontě tolik křiváren a podrazů, že to nikdy v životě nedokážete ani spočítat. Ta skutečná reklama bude vlídná, přívětivá, optimistická s růžovým výhledem do budoucnosti. I kdyby ta první varianta nebyla pravdivá zcela, prolhanost varianty druhé je taková, že se

tomas
před 5 roky

sedet ma jit pan lagr pripadne i jeho zena za tento
rozsudek lidi proberte se.

mamba
před 5 roky

A to její rozhodnutí nás bude ještě stát prachy. Panu Smetanovi fandím a doufám, pakliže ho tento klausostát zavře, že se obrátí do Štrasburku. Komunisti se alespoň báli jeden druhého. Ten dnešní volený ksindl se už nemusí bát ničeho.

Jonek
před 5 roky

Langrovou by měli vyhodit od soudu ,protože neodvádí dobrou práci a není nezavislá

petr
před 5 roky

nejak moc to pripomina dobu pred 25 roky.tohle je tedy ta demokracie,a svoboda slova???!!!

Aleš
před 5 roky

Jen ať jim dá. Souhlasím se Smetanou. Je nefér aby šel seďet

vasil plechata
před 5 roky

Myslim,že až budou moct tak budou zase věšet,jsou to hovada prolezlý korupcí sedět maj oni.

jitka
před 5 roky

Proboha lidi,kde to vlastně žijem!??????Tohle je snad projev svobodný demokracie,ne???Já tuhle kausu vůbec nechapu? Co ten Smetana vlastně udělal.....

Petr Pokorný
před 5 roky

Čmáral na cizí věci, dostal pokutu a měl to odpracovat jako malý trestík, že ničí, co mu nepatří a on tvrdí, že může psát, kde chce, třeba na auta, zdi, protože je v právu: vláda se mu nelíbí. A samozřejmě využil, že to soudila manželka Langra. Hrdina Sancho Pancha

KONIG
před 5 roky

Ta už je to tady,už mame prvního politickeho vězně po 20 letech,navic ho soudila manželka politika ktereho pomaloval,no tak to je jak od Orwela. Zkrátka náš režim nám zajištuje svobodu projevu,ale už nám nezajistí svobodu i po projevu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuj hanba politikum teto země,v 89tym sem zvonil na vaclavaku kličema,ted když si na to vzpomenu bych si radši uříz ruku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petr Pokorný
před 5 roky

No nevím, jestli si zaplatím reklamu a někdo mi ji zničí jako vandal, protože s ní nesouhlasí... Nemá to i jiný podtext? Když mi někdo počmárá fasádu, auto, protože se mu to nelíbí...

konig
před 5 roky

Langr ma po Grosovi kus Mrazkova archivu!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...