Zrůdný otec připravil vlastní dítě o zrak!

Svitavsko – Násilnický otec dlouhodobě týral několikaměsíční miminko v Dětřichově u Svitav, skončil ve vazbě. Dítě jeho hrubiánské chování totiž navždy připravilo o zrak.

|
 

„Policisté v minulých dnech na Svitavsku zadrželi osmatřicetiletého muže, kterého obvinli z týrání svěřené osoby, spáchaného v souběhu se zvlášť závažnými zločinem těžkého ublížení na zdraví,“ potvrdila mluvčí pardubické policie Eva Maturová. 

Osmatřicetiletý muž měl podle policistů dítě, které ještě není na světě ani jeden rok, týrat zvlášť hrubým způsobem a to opakovaně. Malý chlapec byl od svého otce vystaven fyzickému týrání, které vyvrcholilo těžkým úrazem hlavy. Ten měl bohužel za následek i trvalou ztrátu zraku. S dítětem měl otec například bít o zeď nebo s ním tlouct o postel.

Tím ale seznam obviněných nekončí. „Vzhledem k okolnostem byla v případu kriminalisty dnes zároveň obviněna i dvaadvacetiletá matka dítěte a to z trestného činu týrání svěřené osoby. Dítě bylo svěřeno do péče kojeneckého ústavu,“ uvedla dále Maturová.

Na otce dítěte soud uvalil vazbu, matku policisté vyšetřují na svobodě. Zatímco matce hrozí trest odnětí svobody ve výši dva a osm let, v případě otce kriminalisté navrhli trestní sazbu až do výše dvanácti let odnětí svobody.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...