Ženská se válí v pelechu a přesto má nárok na vydřené peníze manžela

Jak z kopíráku: Paul Mc Cartney z Beatles se na chvíli oženil a stálo ho to 800 miliónů liber - modelka a šlapka se mu vysmála,  Kocourek "odklonil " své peníze a tvrdě narazil a naposledy Šlégr, který léta hrál hokej, musí přenechat majetek z hokejové dřiny ženský, která se válela doma.

Po Šlégrovo odchodu od rodiny se celá situace začala víc a víc vyhrocovat. A o peníze v ní jde samozřejmě až v první řadě. Pokračují tak dohady, jakým způsobem se bude dělit rodinný mnohamilionový majetek. "Je to tak, Šlégr mi nechce dát, na co mám nárok a co mi patří. Já ale moc dobře vím, kolik si za dvacet čtyři let vydělal," hájí se hokejistova manželka v deníku Aha!.

Ano, má nárok na to, co si Šlégr vydělal, zatímco jeho manželka utrácela, jak se dalo. A drama nastalo, když jejich dcera Jessika měla jet na mistrovství v krasobruslení a Šlégr byl ochoten vše uhradit jen trenérce a dceři.Manželka si vše měla hradit sama...

Není čas, aby se přestalo myslet pozitivně genderově, ale spravedlivě?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Iris
před 5 roky

sportovec by nebyl asi moc spokojený, takže to je důvod, proč mu vyhovuje, když se doma žena "válí". Ono se totiž za tím skrývá spousta činností, které nejsou běžně vidět, ale zaberou čas i energii. A manžel má pak vedle sebe usměvavou pohodovou sexbombu v útulné domácnosti a to chcete přece všichni, ne?

Petr Pokorný
před 5 roky

Paní či slečno Iris, znáte domácnosti těchto žen? Většina z nich má posluhovačky, au pair, osobní kosmetičky, silikony a masérky, spíše muže maséry. Nikdo neponižuje skutečné ženy. Naopak. Hluboce si jich vážím a je jejich práce je víc záslužná, než dělat nějakého programátora. Takže každý svět vidíme jinak. Sexbomby chce jenom puberťák, potom je vyhazuje z bytu. Přesně tak žila i krátkodobá manželka Paula, krerého ani strašné množství peněz nezkazilo. A jí ani rakovina nezastavila nevydírat jiné.

Iris
před 5 roky

Taky mě pobavil výrok "vydřené peníze manžela". Obzvlášť u vrcholových pohádkově placených sportovců to sedí:-) Řekl byste totéž o platu zdravotní sestry? Ženy si snad své peníze nevydřou? Ale to i většina mužů - lékaři, zedníci, prostě kdokoliv. Až na pár pohodových profesí dřeme všichni. Dřina sportovců je vykomenzována tolika "bonusy", o kterých se běžnému člověku ani nezdá, že to je velmi výhodná dřina. Žena poskytuje muži zázemí, teplo rodinného krbu. Když jeden fyzicky nefunguje (třeba po tréninku, po práci), hledá zázemí u toho druhého, který ho nabije energií, naservíruje mu večeři atd. Pokud by žena nebyla v pohodě, ale zrovna by se třeba vrátila z dlouhé pracovní směny, onen vrcholový

Irs
před 5 roky

Vážený pane, žena se doma obvykle neválí. Vaření a péče o domácnost je práce jako každá jiná. Kdyby se doma válela, tak by to doma vypadalo jinak a manžel by se s ní rozvedl mnohem dřív. Tohle může napsat jen chlap, který nikdy nepracoval v domácnosti. Já mám jako žena zkušenost s obojím - chozením do práce a péčí o dítě a domácnost - musím říct, že ve srovnání s tím druhým je chození do práce odpočinková činnost.

Dp
před 5 roky

To se ovšem pletete. Američanky zásadně nevaří. A o děti se jim stará televize.

Tukan
před 5 roky

Všichni do toho jdou s vědomím, že se při rozchodu budou muset dělit. Je to více méně o svědomí ex manželek. Mnohdy se rvou jako lvi. Nechci vidět reakce "feministek" na výraz "válela se doma" :-)

Fanouš
před 5 roky

Že jsou některé profese přeplácené asi víme všichni. Ale autor určitě porovnával tvrdou tréninkovou dřinu a běhání kolem dětiček za pomoci vychovatelek a domácích pomocnic, jak je to u této kategorie zvykem.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...