'icv@vlada.cz' 'tejc@seznam.cz'

Proč z nás dělají někteří politikové blbce, se snažím zeptat premiéra a jednoho z opozice - slavného Tejce z ČSSD. Co na to asi odpoví?

Vážený pane premiére

 Rádi bychom  věděli, proč ministru zahraničí nevysvětlíte, že občané České republiky nechtějí odejít z Evropy, chtějí nadále obchodovat s celou západní Evropou, stejně tak jako směrem na východ, cestovat, učit se a i veselit se s nimi. Že chceme býti nadále v České republice v hranicích, schválených Ústavou a mezinárodním právem. Pouze odmítáme platit byrokracii a nesmysly z Bruselu, když na to stačí volné hranice, volný obchod a videotelefon pro všechny ministry zahraničí a předsedy vlád, kdyby se řešila případná nesrovnalost či koordinace nadnárodních smluv např. Evropa versus USA – dohody větších celků.

Pan ministr zahraničí Karel Schwarzenberg snad pod vlivem vydírání lékařů myslí, že celý národ má sbalené kufry a čeká na hranicích na odstěhování.

 Musím Vás ubezpečit, že to není pravda, že to pan ministr popletl a v Bruselu to mylně vysvětluje. My neodmítáme Evropu, ale předraženou administrativu, nesmyslné vláčky peněz do Bruselu a zpět, kdy dotační programy, jejich schvalování, přepočítávání a kontrolování včetně desetitisíců přerozdělovačů stojí daleko, neskonale daleko víc, než přepočet mnoha peněz na hranicích různých měn.

 Vážený pane premiére, skutečně máte na vládě tak málo času, že mu to nikdo nedokážete vysvětlit? Uděláte si prosím čas a celé mu vyložíte?

 Předem děkuji za odpověď a s úctou....


Pane Tejci,

Myslíte, že poslanec, který lže, je stejný lump jako ten, co straší, aby získal politické body? Pokud nemáte v hlavě úplně prázdno, zajisté víte, že když jedna politická strana udělá strašný dluh a ještě zvýší mandatorní výdaje, musí to další zvolená platit. Vážně jste nepochopil prezidenta, který brojí proti politickým a novinářským grázlům, kteří si dělají ze strašení a hrůzy neinformovaných politické body a kšeft? Jak můžete dělat poslance, jak jste mohl vystudovat, když vakuum v hlavě (pokud to není horší jako zlotřilé jednání) Vás opravňuje prý hovořit o věcech, které vůbec nechápete? Nemyslíte, že by měl být velice tvrdý trest za zbytečné strašení osamělých lidí, nemocných lidí včetně těch nejstarších? Hlad nebude, musíme pomoci jenom jedincům, kteří smůlou spadnou na dno. Ostatní se vyhrabou. Doufám, že nejste zločinec, který těží na strachu.

 Pokud se schválí vyrovnaný rozpočet od roku 2015, je mi jedno, kterou stranu zvolím, ale jak budete hospodařit bez slibů a dluhů, neumím pochopit. Jste stejný vůči své rodině, nebo dokážete rozhazovat peníze i vlastní rodiny na svoje zviditelnění, jako to děláte s našimi penězi?

Petr Pokorný

Občan, který se nenechá opít rohlíkem, ani podvodníky


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...