Kam kráčíš multikulti? Porazili jsme rasismus...

Do Polska pro "kvalitní jídla" levná a báječná. Do čínských a vietnamských tržnic za technickými výkřiky. Levnými a báječnými....

Vyhráli jsme boj s rasismem. Na stavbách o Čecha nezavadíš. Nejsme rasisté. Ukrajinci, Slováci, Bulhaři či Albánci, občas Afričané. Multikulti vpřed. Co na tom záleží, že technicky jsou vzděláním sto let za opicemi.

A tak se nám stále více objevují podivné úkazy:

Obyvatelé luxusní novostavby Prague Marina v pražských Holešovicích museli znovu opustit své domovy.

Z bytového domu Prague Marina v Praze Holešovicích byli opět evakuováni lidé. Dnes ráno slyšeli praskání a přivolaní hasiči zahájili evakuaci. Od 12.00 se na místě koná schůzka zástupců stavebního úřadu, Společenství vlastníků jednotek (SVJ) a statika. Po ní se rozhodne o dalším postupu.

"Chápu tu situaci jako nešťastnou a zbytečnou. Prague Marina se zřejmě snažila situaci rychle a překotně vyřešit. Kdyby jejich statik lidem sdělil, že při provizorních opatřeních se mohou nějaké rány ozývat, byli by na to připraveni a nevyděsilo by je to.

Prostě občané luxusních bytů jsou zbabělci. Padá dům a oni hned utíkají. Hlavně to umíme zdůvodnit. Silnice se za pár dní rozpadají, omítky padají, okna vypadávají. Ale staví se levně, pracuje se levně. Takže nějaká "nedohoda" o podloží ŘSD a VIAMONTU a zvlněné silnici už se v té změti hrůz ztratí.

A tak bychom opět mohli zvolat: "Ten Kalousek a vůbec celá vláda je blbá"!

Jenom bychom opatrně měli špitnout. To nebyla migrace, ale exodus cizích kultur. A na to není připraven nikdo. Stejně jako na sarančata v miliardových hejnech...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...