Zatímco špičky ČSSD rozkrádaly dotace, obviňovali ODS a s odbory připravovaly puč

Grázl Rath byl přistižen s ukradenými 7 miliony Kč, oznámila žalobkyně Bradáčová.  A zatímco on a jeho přátelé (Kott, který byl vyražen  jako opilec z ODS) obviňovali ODS z korupce, připravovali se Zavadilem a dalšími špičkami ČMKOS státní převrat!

Rok EU upozorňovala, že dotace se rozkrádají

Velmi staré přísloví: zloděj křičí, chyťte zloděje se opět potvrdilo. Zatímco Zavadil, Rath, Boh. Sobotka či Zaorálek na každém kroku obviňovali ODS ze strašných zlodějen a korupcí a zatímco se společně s některými novináři spolčili a otevřeli kauzy 5 let!!! staré a dav začal magořit, ve stínu odborářských nátlaků a demagogií tiše loupily špičky ČSSD v evropských dotacích.

Jak snadno byl opět dav oblbnut odposlechy a dalšími zástupnými problémy, a jinde mizely desítky miliónů ve velkém!

Ano, národ je nepoučitelný, dav je lehce zmanipulovatelný.

Nyní je třeba přistoupit k tvrdému odkrytí odborářských zdrojů, prověřit konta Zavadilů a všech, kteří se na převratu už několik měsíců podílejí. Asi budeme překvapeni, kdo dělal odposlechy, kdo skutečně ve velkém rozkrádal tento stát a jak lehce se dá někoho obvinit. Štěstí, že nejvyšší činitel ČSSD byl přistižen s milióny přímo při činu a ne nějakým dokazováním z vyšetřovaní. Takto je případ jasný a je pouze otázkou, kolik desítek osob z nejvyššího okruhu ČSSD bude zatčeno.

Fakta:

"U pana doktora Ratha bylo přímo v jeho rukách nalezeno sedm milionů korun při tom, když opouštěl určitý prostor, kde k páchání trestné činnosti došlo," popsala Bradáčová.

Policie Ratha obvinila z přijetí úplatku. V jeho rukou nalezla sedm milionů korun. Poslanci tak hrozí v případě odsouzení až 12 let vězení.
 
"Přípravné řízení je neveřejné, ale situace je tak závažná, že musíme informace podat.Poslanec byl zadržen bezprostředně po spáchání trestného činu," řekla na tiskové konfereci státní zástupkyně Lenka Bradáčová.
Policisté začali prověřovat zadávání veřejných zakázek Středočeského kraje na podzim. Do akce bylo zapojeno sto policistů, řekl Tomáš Martinec šéf Útvaru pro odhalování korupce a finanční kriminality.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...