Opencard a IZIP: chtějí lidé vůbec znát pravdu?

Fanatický dav ze špinavého suterénu nezajímá, zda se skutky skutečně staly. Naočkován frenetickým štěkáním Sobotků, Tejců či Paroubků chce vidět krev!

 

Nechce vidět skutečné viníky, nechce vidět fakta, nechce znát pravdu. Proč taky? Věc je jasná! Viníci jsou popsaní, zavinili evropskou, potažmo světovou krizi,obvinění jsou prý průkazná. Žádné jiné vyjádření od policie a soudců neberou. Bém, Vondra. Cabrnoch, Ouzký  a ODS. Rozkradli miliardy. Desítky miliard. Stovky miliard. Je to pravda a věc je jasná. Slyšeli to stokrát, tisíckrát. Tak co ještě řešit? Dav ví, dav zná. Trochu dav, podporovaný jednoduchými frázemi zaskočilo, že za akce „čisté ruce“ v podání ČSSD a Zemana šli do kriminálu členové ČSSD. Svoboda a Snopková. Za vlády ČSSD. Opět trochu dav zaskočilo, když v době největšího štěkání odborů , Štěchů, Sobotků a Tejců policie při kriminálním činu přichytila přímo Ratha, člena ČSSD,. Ale co. Teď už je hon na ČSSD věrohodnější, přece je v čele ODS a Kubice, nepřítel Paroubka, zkažených voleb a ČSSD. Pomsta je jasná…

 

Ne, není to obhajoba Bémů, Vondrů, Cabrnochů, Ozkých. Jenom blázen by si myslel, že ODS je čistá. Že ostatní jsou čistí. Že ODS je lilium. Nic takového. Jenom je vždy podezřelé, když někdo fanaticky obviňuje druhého. Fanaticky a bez důkazů. Věc je jasná, dav ví, dav tleská. Tak co dál šetřit? Dav a lůza chce krev. Dejme jim jí. Pravda není důležitá. Dav se sápá a žádá krev. Tisíckrát opakovaná obvinění jsou základem čisté pravdy. Tak proč vyšetřovat dál. Proč to protahovat? Dejme davu krev a ten se uklidní. Že se potom najde pravý viník a je už pozdě? Nevadí, dav se oklepe, jedinec si špínu za davem ukryje. A příště bude další. Kolektivní vražda jako by nebyla. Rozdělí se mezi celý dav.

To skutečně chceme?

P.S. IZIP se ruší. Korupce u lékařů je neuvěřitelná, zkorumpovaný je skoro každý doktor. Největšího (Ratha) už zatkli. Povinné přihlášení do IZIPu by korupci lékařů zabránilo. Ale lékaři to zablokovali. Chceme korupční peníze, nebo vaši smrt, hlásali lékaři exitovou sanitkou. Ministerstvo zdravotnictví navrhuje jinou elektronickou kontrolu. Lékaři už se zase bouří. Nechceme kontrolu, chceme úplatky a korupci. Bude opět: chceme úplatky a korupci, nebo to bude vaše smrt, naši milí (pokud dáváte všimné) pacienti?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...