ŠOK! David Rath: (náhodně nebo úmyslně) připravená obhajoba do poslanecké sněmovny byla odhalena!

Vážená předsedkyně, vážení poslanci

Já, doktor David Rath, poslanec a bývalý hejtman vystupuji zde v poslanecké sněmovně, abych vše uvedl na pravou míru a je na vás, jak s těmito fakty naložíte.

Jsem vinen.

Skutečně mé provinění je takové, že jsem odstoupil z funkce hejtmana. Ale sami uvažte, zda je tak velké, abyste mě zbavili poslaneckého mandátu.

Jak všichni víte, byl jsem zatčen, aniž bych býval tušil, že je na mě připravena lest, do které se zapojili mí nejbližší přátelé a pracovníci. Jistě všichni víte, že jsem vždy tvrdě bojoval proti zločinnosti, rozkrádání a úplatkům. Nekompromisně a tvrdě, až jsem si vysloužil nenávist všech kmotrů v čele s Kubicem  a ODS:. Prostě všech, kterým jsem šlapal na paty. A nikdy jsem neustoupil.

Nepopírám, že jsem si naběhl na lest, kterou na mě připravili všichni ti, jimž jsem zabránil v rozkrádání. Kmotři, vládnoucí špičky v čele s ambiciózní státní zástupkyní Bradáčovou, za pomoci policejních složek, které vedl ministr Kubice a kteří zneužili mých přátel. A jedině proto jsem mohl bezelstně převzít dar - krabici vína, ve které, jak se později ukázalo, bylo sedm miliónů.

Je mi strašně, jsem velice smutný, kolik mých přátel se nechalo zneužít, kteří uvěřili  a nalétli propagandě lží, či dokonce diktátu peněz. Vždy jsem vše dělal nezištně pro občany a byl jsem zneužit, abych byl dehonestován a vláčen médii jako zločinec a abych byl umlčen jako největší kritik korupce a zlodějen.

Jsem vinen!

Ale nikoliv proto, že bych stát, nebo dokonce občany okradl. Naopak, všude jsem pomáhal a vždy jsem vyhověl každému, kdo se dostal do nesnází, do neštěstí. Občané to mohou potvrdit. Ale jsem vinen, protože dokonce ani jako lékař jsem neodhadl lidskou závist a nenávist a mojí obrovskou chybou bylo, že jsem své okolí a lsti neprohlédl. Jako hejtman jsem zklamal. Proto oprávněně a s plnou pokorou jsem odstoupil z funkce hejtmana. Tento trest si plně zasloužím za to, že jsem nepoznal nebezpečí spiknutí a včas jsem komplot proti mé osobě neodhadnul. A jako čestný politik jsem okamžitě na všechny své funkce rezignoval.

Jinak vše, co je proti mě uměle vykonstruováno odmítám a je na vás, poslanecká sněmovno, zda uvěříte spiklencům, zda dáte průchod zničit dalšího poctivého občana, který tvrdě bojoval s korupcí, nebo prokouknete tuto lest a donutíte ty, kteří se proti mě spikli, aby pykali za své zločiny. A prosím, dávejte si pozor, aby i vás nepotkalo to samé, co mě a nebyli jste nevinně odsouzeni.

S úctou poslanec Českého parlamentu MUDr. David Rath

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
papouš
před 4 roky

proto ho taky v noci budí co dvacet minut, což se dělá i v iráckém Abú Ghrajb. Dají mu na hlavu pytel, a bude muset před celou (a na kameru) onanovat? Viz "vzpomínky" pvt Englandové...

Petr Pokorný
před 4 roky

Je to možné, měl dvě ženy a čtyři milenky, teď nic...Ale abychom se nedivili, může práskat jak pominutý. Menší flastr nedostane. Důkazy jsou jasné. Ale kde vzal sebejistotu nedotknutelnosti? Buď věří, že na každého něco ví, nebo je psychicky vyšinutý.

Fanouš
před 4 roky

A co by měl plácat jiného? Všichni jsou gauneři, jenom on je zlatý! Chudáček!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...