Pussy Riot: co kdyby zkusily protestovat v Palestině proti židům

Ač jsme z generace která bolševiky, Sověty a Rusáky nenáviděla z celé duše, kritika co jest z Ruska dnes, je ďáblovo přímo evokuje zákon akce a reakce. Tak jako jsme nenáviděli "východní masáž", stejně stupidní je i ta západní dnes!

Jistě je velice špatné, jak si Putin prohodil funkce a zneužití je snadné, ale jestliže vřeštící exhibicionistky takto pošlapávají věřícím jejich chrám a cítění, zaslouží tvrdý trest. Putin neputin!

Pravdou je že daleko rychlejší by byla náprava takto protestovat v Palestině proti ortodoxním židům. Nikdo už by o nich nediskutoval. Prostě by je postříleli jako dobytek a křesťansko-židovská komunita by byla zahráněna.... Opačně však....?

Zavřete zobáky, máte máslo na hlavě!

Tato křesťanská společnost šlapek, kněží, co znásilňují děti nebo dokonce jejich pedofilními představiteli je fakt ta pravá, co má kritizovat hlavu pravoslavné církve, patriarchu Kirilla a jejich věřící!

Zameť si před svým prahem, je řčení staleté. Co kdybyhom se ho drželi i dnes?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
sven
před 4 roky

"Pravdou je že daleko rychlejší by byla náprava takto protestovat v Palestině proti ortodoxním židům. Nikdo už by o nich nediskutoval. Prostě by je postříleli jako dobytek a křesťansko-židovská komunita by byla ZAHRÁNĚNA...."
Ano autore. Pravdou je, že Palestinci by je určitě postříleli jako dobytek.

jumbo
před 4 roky

proč by měly protestovat v palestině když ony nechtěj putina? za znesvěcení chrámu bys je upálil? proč nejdeš do palestiny protestovat ty, když ti to tak vadí? ty budeš asi nějakej mudrlant na entou....

Petr Pokorný
před 4 roky

Vážený pane, když nepochopím pointu, tak se nejdříve zeptám. Za prvé proč nevřeštěly na náměstí, ale vybraly si kostel a proč si nevybraly židovský, to by se o nich psalo víc! Nám jsou židi dáváni za vzor, tak vřeštící nány mohly ukázat, jak to demokracie řeší jinde... A nejlépe naše prý židovsko-křesťansdká společnost v Palestině v pásmu Gazy. demokratický protest tam může být v přímém přenosu! Prostě bych chtěl vidět, jak to řeší demokratický, židovský západ. Nic víc. Třeba by se z nich v Jeruzalémě staly bohyně....

jumbo
před 4 roky

nech laskavě dámy, ať si dělají co chtějí a kde chtějí i když tomu ty zjevně nerozumíš a zbytečně se rozčiluješ, svět běží jinak než ty by sis plamenně přál. udělaly to jak chtěly a tak nechápu, proč tady pindáš jak by to měly udělat podle tebe ty chytrá pointo.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...