Viewegh, Zavadil a jiná prasata

aneb kniha Mráz přichází z Hradu, kde perverzní Viewegh  trapně uráží prezidenta, že „Klaus“ jezdí s milencem na Maledivy, je homosexuál, opět podivné financování a už opět vila Klause ve Švýcarsku… Trapná a stupidní – prý jako koláž…

Že Viewegh není skutečné prase a dobytek, se asi dá poznat. Nosí brýle a kalhoty…

Že se Viewegh udělal na Klausovi, je známá věc. (Mafie) Jeho láska je ukrývaná v žárlivosti, jenom  soudný člověk nechápe, proč se ukrývá jeho intimní rozpoložení na veřejné urážky a perverzi. Že je Viewegh u konce s dechem a přešel skutečně na to, co je mu nejbližší – perverzní a úchylné psaní, už většinou víme. Že propaguje své přátele z Prague pride s namaštěnýma prdýlkama, je jeho věc.Začalo to urážkou užralé Evy Holubové (už prý vyléčené) s Kikinou, dobytka Zavadila, který vládu přirovná k padesátým létům, protože se nechce zadlužit a úchylného Viewegha a Svatá trojice boží na světě.

Jenom je mi záhadou, kam až tahle dobytčárna může zajít. Budou si popisovat svá přirození, budou si je mastit, hnus a špína. Koneckonců už film „Svatá čtveřice“ neboli lehké porno ukazuje, že Viewegh je u konce s dechem a tak klesá stále níže: sprostota, urážky, špína a hnus!

Ale hlavně je tragédií, že demokracie už je natolik za hranou, že kde kdo může kde koho ponížit intimními snímky či nafilmovat na jeho soukromém pozemku i třeba na WC, že někdo na druhého může kydat jakýkoliv vymyšlený hnůj a nic se mu nestane.

A potom se divíme, že vylezou z děr Breivikové a postřílejí děti těchto dobytků a prasat s vědomím, že je vše dovoleno a dělají to v zájmu poctivých lidí.

Jak je možné, že zrůdám, jako je Viewegh a další, co propagují bolševismus (samozřejmě ten jejich, upravený) , skutečná demokracie jednou provždy nezarazí?

Jsou vážně poctiví lidé proti Vieweghům, Zavadilům, paparazziům a jiným špínám naprosto bezmocní? A je mi záhadou, proč zástupce šéfredaktora Kubík s takovouto spodinou dělá celostránkový rozhovor s pointou reklamy: i špína, pomluva a dobytčárna prodává…

Homosexuál Klaus, Bárta otráven. Viewegh v nové knize politiky nešetří

P.S. Strašné je, když na skutečné pravdy se naroubuje lež a perverze. A část čtenářů uvěří: jen prstíčky smočit…. Prostě Viewegh je hajzl hajzlů. Proto prý bude zase prodejný. Tečka.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před 4 roky

Autore, smíchal jste Zavadila s "intelektuálem". Chyba: Zavadil řekl, co si o této vládě myslí, neměl na mysli režim. To Viewegh je jiné kafe - to je opravdu hnus !

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...