Vytuneluje Českou republiku CME s Lauderem podruhé, nebo Nova padne?

Prezident Světového židovského kongresu Ronald Lauder který dostává peníze na  Bermudy (Central European Media Enterprises (CME) se sídlem na Bermudách) je v koncích, přesto hledá další cesty "odklonění " peněz do svého impéria.

Peníze, o které obral Českou republiku, došly

Miliardy, které získal na České republice zmanipulováním arbitráže nejlépe vystihují tyto věty:

LONDÝN 10. února 2003 - Šéf bermudské mediální společnosti CME Fred Klinkhammer hodlá svléci české hokejisty na mezinárodních turnajích z dresů a vzít jim hokejky - pokud to bude nutné, aby se domohl peněz, které doufá vyhrát v arbitráži proti České republice. Klinkhammer to řekl v rozhovoru pro britský list The Times.Podle deníku, který věnuje článek takřka výhradně argumentům CME, považuje CME peníze od České republiky za velice důležité. "Bez nich bychom byli malá společnost, které hrozí převzetí. S těmi penězi, je to přesně naopak," cituje list Klinkhammera.

Slepá spravedlnost

"Myslím, že to je něco šíleného," uvedl  odvolaný ministr průmyslu a obchodu Jiří Rusnok (ČSSD). V celém případu byla podle něj několikrát porušena pravidla v neprospěch České republiky. Pokud další soud nerozhodne jinak, bude se ale podle Rusnoka muset země arbitráži podřídit. "O spravedlnosti ale nemůže být řeč," dodal.

Přestože televize Nova je v roce 2012 na huntě

Společnost CET 21 pošle své mateřské společnosti Central European Media Enterprises (CME) se sídlem na Bermudách částku v celkové výši 900 milionů korun jako dividendy. Z této sumy již CET 21 zaslala 400 milionů korun na konci června.

Manipulace měření sledovanosti s nechvalně známým Soukupem zatím nevyšla

MEDIARESEARCH -  Elektronické měření sledovanosti televize (TV metry), Výzkum návštěvnosti a sociodemografie internetu (NetMonitor) a Monitoring reklamních výdajů v médiích neboli známé "koláče sledovanosti" byly pro slupinu televizer Nova zoufalé. Sledovanost stále prudce klesá a nejlépe se zmanipulují vlastní měření. Proto se tato parta kolem CME připojila k majiteli reklamní agentury Médea Jaromíru  Soukupovi, který byl odříznut od státních zakázek (Lesy ČR, ČEZ, Česká pošta nebo České dráhy) a založila vlastní měření. Všechny ostatní mimo Soukupova Barrandova měří Mediaresearch a protože nátlak, aby dodával "správné vysledky" ztroskotal, Novu už občané nesledují jako za Železného, bude třeba dávat reklamním agenturám ty správné výsledky, nařízené Lauderem.


Zatím podvod nevyšel, Nova jde ke dnu

Firmě, která v Česku vlastní televizi Nova, klesl i provozní zisk před odpisy a amortizací (OIBDA), provozní ztráta se zvýšila. O výsledcích CME informovala její mluvčí Romana Wyllie."Výsledky třetího čtvrtletí a výhled na celý rok 2012 naznačují, že naše trhy jsou stále v útlumu. Ve druhém pololetí roku 2012 nesplňují výdaje na TV reklamu naše očekávání," uvedl v tiskové zprávě Adrian Sarbu, prezident a generální ředitel společnosti CME.

Přesto posílá tato skupina židovského prezidenta Ronalda Laudrupa peníze přes dividendy na Bermudy.

A jak dál?

Lauder spojením se Soukupem přepokládají, že vlastní průzkumy (stylu Paroubek) oblbnou trhy a pokud dodají vlastní výsledky měření, vydělají desítky miliard na úkor ostatních. Od února 2013 mají být výsledky měření až třikrát větší a za jejich správnost se zaručí prezident Světového židovského kongresu Ronald Lauder....

Jak dlouho z nás bude ještě dělat idioty? Nestačí jedno vytunelování České republiky házené na Železného a tehdejší RTRV?





Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zvracející čtenář
před 4 roky

Hele, Nova nepadne, ale informace je to zajímavá. Já myslel, že je to kec, tahle konstrukce. Jenomže neni. Našel jsem i další. Díky. A jak z nás dělaj voly!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...