Jak příjde do USA krize, americké zbraně řádí. Izrael...

 

Je už to skoro pravidlem. Jak se v USA blíží či je krize, padne dvojče, Palestinci přepadnou klacky Izrael a ten kobercově útočí, nebo je další Vietnam či Afghanistan.

Míříme k další katastrofální finanční krizi, varují američtí ekonomové

Ve Spojených státech vzniká další investiční bublina, která vyvolá novou katastrofální finanční krizi. Vytváří ji americká centrální banka (Fed) svými pokusy podpořit ekonomiku neustálým pumpováním peněz do ekonomiky. Řekli to dva prominentní američtí ekonomové Sheila Bairová a Stephen Roach na konci týdne na konferenci v kalifornské Santa Monice.

FED rozhazuje peníze vrtulníkem, neboli místo totálního očistění bank se tisknou další a další série dolarů, zbrojařské firmy se bouří a chtějí zakázky, vždy se najde odbyt v Izraeli či na dálném východě a tisíce mrtvých přibývá.

Prý zemřeli tři židi. Ale kolik aktivistů mezinárodních pozabíjelo na lodích židovské komando, kolik  rodin je zoufalých, kolik kočárků s miminky prevetivně židé odpálí mírově ze vzduchu (jak hlásá strana blízká islámu) aby získali území, už se eviduje jenom jaksi skrytě a sporadicky.

Embargo na tyto informace je horší, než železná opona za bolševika a MOSAD hlídá kdejaké skuliny, neváhá po celém světě likvidovat kohokoliv od Anglie po USA a nikdy se k soudu nedostanou, byť jsou usvědčeni, či dokonce nafilmováni.Tak to alespoň popisují zprávy novinářů a informace na internetu. Dokonce v Izraeli slušní občané proti neustálému vraždění protestují.

Jak z toho ven?

Lehce, pokud by byl skutečný zájem o světový mír, stačí postavit mezinárodní jednotky na území Izraele a pásma Gazy. Každý výstřel, každý přepad, každý zavražděný by se ihned evidoval a vrazi by byli potrestáni. Co je na tom složitého? Pásmo Gazy může dostat samostatný statut a vycvičit jednotky, které by pod mezinárodním dohledem hlídaly hranice.

Proč je Izrael v zádech se zbrojařskými americkými koncerny proti?

A pokud by na palestinském bezpečném území operovaly české a USA jednotky, ostatní na nebezpečném území Izraele, mělo by být spravedlivé informování zajištěno. Co tomu brání, ministře zahraničí?

Předešlé

Výstraha

 

Kruh se uzavírá - analýza z roku 2002


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Honza
před 4 roky

Větší blbost jsem nečetl. Pán je zřejmě vylízaný arabáš.

XXX
před 4 roky

A proč? Abás má žádat 29.11.2012 samostatnost pro Palestinu. A Izrael šílí. To vidí i slepý!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...