Lidé z ŘSD do kriminálu, soudce za dvě miliardy má imunitu?

Kdyby předseda krajského soudu v Brně Jaromír Pořízka pracoval na ŘSD, už by seděl za katrem. Rozkradené dvě miliardy za jeden dům jsou víc, než rozkradl Rath a jeho komplici. 

 

Přesto je stále krajským soudcem v Brně a krčí rameny: No a co, občané to zaplatí. Nám se platy nesmí snížit. Rozhodl to Ústavní soud v čele s Rychetským...

Fraška, která nemá obdoby: evidentně šíleně předrasžený justiční palác v Brně, evidentně zlodějna ze státní kasy a viník? Prostě imunitně imunní. Je to přece krajský soudce a nikdo nemá právo ho ani slovně napadat!

Už dříve Pořízek čelil soudní žalobě, ale soud uznal, že soud nepochybil..... A je to absurdní a vymyšlené a ukazovat na zlodějnu v justici prý podlamuje právní vědomí v České republice.

Je to jednoduché: zlodějnu ve výši dvou miliard prostě zaplatí občané z daní a tím to zhasne, domnívá se předseda krajského soudu v Brně Jaromír Pořízka.

Přesto se oživila naděje, že tento kriminální čin nezůstane nepotrestán. Policie se nenechala umlčet a obvinila soudce ze spáchání trestného činu za rozkradení dvou miliard soudů Brno město a Brno venkov. I když v právní hantýrce se to úředně popisuje jako neodůvodněné předražení dvou stavebních zakázek o ony dvě miliardy, za které byl zodpovědný krajský předseda soudu. A občané by tuto škodu platit neměli. Nebo alespoň do doby, než vypečený předseda půjde za katr.

Nebo se nám justice opět vysměje?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...