Těžký stalking od sta hoven

Těžko těmto vypatlaným mozkům vysvětlovat, že je rozdíl mezi soukromým číslem, mezi veřejným pracovním číslem a utajeným veřejným číslem veřejného činitele. A zneužití prvního je těžký stalking, takže soudy by měly podle toho jednat.

Skupina Ztohoven neboli sto hoven v mozcích zvolila jako součást expozice nové výstavy v centru DOX v Praze instalaci, kterou představuje tabule se zasedacím pořádkem Poslanecké sněmovny včetně soukromých telefonů na jednotlivé poslance. Na čestném místě je i mobil na prezidenta Václava Klause.

Pokud děláte nějakou důležitou veřejnou službu a do soukromého telefonu se někdo nabourá, tak to je klasický kriminální čin. A pokud ho zahltí natolik, že případná pomoc, kterou třeba někdo nejbližší potřebuje, není možná, musí být těžký kriminální čin. Těžký podle definice pronásledování a vydírání známé pod anglickým názvem „ stalking“.

Poskytli jsme jim ten nejpřímější způsob demokracie," vysvětlil serveru Lidovky.cz člen skupiny Petr Žílka.

Umělci popsali instalaci jako rozvinutí projektu Morální reforma, kterou představili v červnu. Tehdy například rozesílali zákonodárcům SMS, které vypadaly, jako by je odeslali sami politici (více o fingovaných SMS čtěte zde).

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ztohoven-zverejnili-cisla-na-politiky-i-prezidenta-fhr-/domaci.aspx?c=A121121_224026_zahranicni_brd

 

Příště si půjčí jejich manželky nebo dcery. A budou použity v jejich autech.,  protože  přímá demokracie si prý žádá své. HOVADA (A nelze jinak nazvat)

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...