Nejlepší ministr Vondra odchází. Bestiální politika ČSSD (zatím) vychází

To, co započal Zeman "Bambergem", přes fanatického Paroubka dovedla ČSSD pod týmem Tejce a vedená obskurním politikem Sobotkou k dokonalosti.

Nepřetržitý kolotoč pseudoobvinění, proložený několika skutečnými a prokazatelnými zlodějnami

nese zatím své ovoce. Dílna Tejce, který před asi třemi léty vytvořil tým, kde se bude vytvářet jedna absurdní aféra za druhou, u méně myslících voličů nese (zatím) velké výsledky. Policie nestačí vyšetřovat nepřetržitý kolotoč obvinění a byť jsou některá už z prvního pohledu totálně absurdní, dav méně chápajících lidí jede na této bestiální vlně a politické kampani až do sebezničení.

Toto dělali Henlajnovci a Goebbels - stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

Kor když se mazaně proloží několika skutečnými případy. A tato bestiální politika vítězí tak dlouho, než se dav probudí a strůjce vykope. Tak dopadli Henlajnovci, tak dopadl Paul Joseph Goebbels (1. května 1945 a dokonce skončil sebevraždou jako jeden z nejvyšších nacistických představitelů), tak dopadl Paroubek a dnes po něm nikdo neštěkne, tak dopadl bulvár Murdocha v Anglii a židovská hvězda Rebekah Brooksová -  bývalá šéfka britských listů Ruperta Murdocha dnes obviněna za těžké zločiny ( nabourání do účtů včetně manipulace s telefony mrtvých). A pět let velice populární, kdy čtenáři hltali každé "pravdivé slovo osočování" než skončili v kriminále a deník The Sun skončil!

Odposlechy v Anglii: zatčena a obviněna Rebekah Brooksová, která ...

Na každého šmejda jednou dojde, Sobotko a Tejci. Rath by měl být pro vás vzorem. Zatím odchází Vondra, který armádní zakázky postavil do latě a grázly z armády za miliardy poslal do kriminálu. Kvůli osočování z blábolů jakéhosi ProMoPra raději odešel. Škoda.

Na každou svini se ale vaří voda a to si zapamatujte, Rathové, Tejcové a Sobotkové. Je pouze otázkou času, kdy lidé prohlédnou a strůjce totálně zničí. Bestiální politika nikdy nezvítězila.

I Hitler se Stalinem padli! I když bylo mnoho mrtvých a postižených!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 4 roky

Mimo mísu, omlouvám se: http://www.jirikajinek.cz/petice/

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...