Pane Zemane, držte tu svou nevymáchanou (ústa) na uzdě

Vzhledem k tomu, že ještě nejste prezidentem, ale zatím pouze vítězem voleb, jak sám pravíte, píši jednoznačně: pivní kecy nechte za branami Vysočiny a k Pražskému Hradu přistupujte s pokorou!

Nebyl jste zvolen jako předseda vlády, abyste dělal stranickou kampaň! I ti pravicoví Vás volili, abyste na mezinárodní scéně obhajoval českou zem, zatímco Schwarzenberg dlouhodobě deklaroval, že nás rozpustí v EU jako tu pověstnou kostku cukru! A na fantasmagorickou podporu z německy mluvících oblastí a eurofanatických šílenců dojel. Kdyby byl kníže normální chlap skutečně si vážící občanů České republiky, nikdy byste nevyhrál! Stal jste se prezidentem z leknutí. Nic víc, nic míň!

Nemá cenu vám připomínat, že jste jako první předseda vlády rozhodl, že dluhem se náš stát vyhoupne do čela ekonomických tygrů. Že jste se Škromachem hlásali, že dluhy se neplatí a chudáci si z toho vzali vzor. Dnes na ně padá exekuční balvan a neslyšel jsem ani vás, ani Škromacha, že se minimálně omlouváte za tuto svinskou lež! Připomínat Bambergy a "Olova" snad netřeba. Takže i když tato vláda není přímo excelentní, v době světové krize se snaží napravit zrůdné výdaje, které jste rozběhl Vy.

A už jako skutečná fantasmagorie zní, že budete bojovat proti klientelismu tím, že si sednete s přáteli Rychetským a Škromacham a obsadíte Ústavní soud a ČNB se svými přáteli ze senátu. Neuvěřitelná drzost, co jste se dopustil hned po zvolení! Takže klientelismus napravíte klientelismem a ČNB obsadíte lidmi, kteří společně s Vámi a Škromachem tvrdili, že dluhy se neplatí, za mládežnické asistence Bóži Sobotky a Stáni Grosse?

Ale budiž. Toto jsme mohli očekávat a očekávali. A pohlídáme si Vás!

Mimochodem, kdyby Vaše ekonomické kecy byly relevantní, strana přátel SPOZ by měla 30% a nikoliv ušmudlané 2 - 3%...

Co je však daleko závažnější můžeme pozorovat na druhé straně spektra!

Nenávist, urážky a ukázka, jak "pravda a láska" ve skutečnosti vypadá! I když s podrazy začala německá část inzerováním Schvanzenberga, Die Welt a jeho přátelé zvyšují nenávist na největší obrátky a urážky na české voliče jsou neuvěřitelné. Nikdo se nebaví o tom, že kníže nabízí německy hovořící části Evropy celý stát a jeho výroky - kdo říká, že je Čech, je v podstatě nacionalista - záhadně korespondují s nenávistí sousedních států po ne-zvolení! Pravdoláskovci dávají trestní oznámení, sprosté nadávky a urážky jsou vedeny nejenom proti Zemanovi, ale i všem, co ho volili, Dejdar a další jsou málem nepřátelé České republiky, jako by volby nebyly demokratické a svobodné. Neuvěřitelná drzost pravdoláskářů, kteří tvrdí. že láska a pravda je jenom na jejich straně a kdo hlasuje jinak, je grázl, lump a zrůda. To je ta jejich demokracie!!

Lži, lži lži a nenávist se šíří od členů "Pravdy a lásky" , urážky nejhlubšího zrna a tento těžko skrývaný hnůj se konečně dostává na povrch a lidé zírají, co se probouzí v těch, kteří si hráli na "svědomí a lásku národa" .

Teď je nutné bedlivě pozorovat ty, co navenek byli skromní a hodní, aby svojí zvrácenost prohrou daly tvrdě najevo. A za to můžeme  Václavu Klausovi, který tuto špínu podporou Zemana odhalil, být vděčni.

Pozorujme a pamatujme si ty, co nyní odkrývají svou pravou tvář! Nikoliv obyčejní voliči knížete, ale zrůdní pravdoláskoví paraziti, kteří nyní veřejně nadávají, urážejí a řvou.

Zapamatujme si tuto eurofanatickou pravdoláskovou partu! Abychom jim příště zase nenalétli! Dnes se veřejně odhalili! A za to vítězství Zemana stojí!

P.S. A aby se Zeman k bolševismu a Ukrajině s Ruskem nepřiblížil duševně, si pohlídáme. Bolševikům i v České republice by měla zvonit hrana. Přidejte se! A tím dokážeme, že zvítězí svobodný český občan, nikoliv Lukoil, nebo Die Welt!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...