Z exceletní hvězdy soudce Šotta v kauze Bárta - Škarka pouze blbeček?

Další důkaz, proč byla amnestie Klause nutná!

To, co se děje u nás v justici skutečně nemá obdoby. Hvězdná flotila dámy ČSSD Benešové, Tejce a dalších, včetně fantasmagorických výroků "nemafiánské justice" opět splakala nad vejdělkem. Trapnost nad trapnost, marnost nad marnost.  Soudce Šott spadl z nebe na zem...

Václav Klaus rozsudek Bárta - Škarka bral jako absurdní reality show. Z Kocourkova obvinění (kdy i jeho bývalá manželka žádala stažení), se začíná stávat fraška a paskvil. Soudce Šott říká, že sice poslechne, ale všichni se mýlí. Až na něho....Pražský soudce Kamil Kydalka vykydal hromadu hnoje a je možné, že po vzoru knížete Schwarzenberga se začne učit češtinu: stále nechápe, že amnestie je akt milosti a nikoliv zákon. Tvrdí, že slovník český ho nezajímá, že on má svoji pravdu a nikdy jinak, i kdyby se Rychetský postavil na hlavu. Soudce Šott veřejně tvrdí, že z něj nadřízení udělali blbečka a on nemá prostor ke spravedlivému rozsudku. Tajemní anonymní soudci (Kydalka) tvrdí, že amnestii měla projednat celá vláda, "nýbrž neexistuje amnestie jako zákon", tudíž nelze zrušit amnestií již hotové rozsudky. Kníže říká, že jako budoucí prezident ví, že dekrety jsou právně vyhaslé a že pouze on se může dostat v restitucích před rok 1948 do roku 1947, poněvač na to má morální právo, což mu potvrdila všechna naše německá média.

Že si už připadáme jako magoři?

Nebo že je magor někdo jiný? Nechť si udělá úsudek každý sám. Nejvyšší soudkyně Iva Brožová je zalezlá jak tajemný hrad v Karpatech, nidko neví, zda není dementní, ale každý ví, že je neodvolatelná a Brožová sama prý přemýšlí, zda by si nemohla nechat svoji fumkci i po smrti.

Amnestie (z řeckého amnéstia, zapomenutí) je rozhodnutí o hromadném, a to úplném nebo částečném prominutí trestu, a současně o zahlazení odsouzení pro trestný čin. Neruší tedy rozsudek ani občanskoprávní odpovědnost odsouzeného (například povinnost nahradit škodu), ale pouze trest. V České republice bývá doprovázena abolicí, to jest rozhodnutím o zastavení nebo nezahájení trestního řízení pro činy, na něž se vztahuje.

Nikdo neví, kde byl soudce Kydalka, když se ve škole učili výklad slova amnestie. Zda zrovna nevyrušoval, nebo byl za školou, ale každopádně to má hoch těžké. Jestli i Rychetský je na tom obdobně, zatím nikdo neví, ale vzhledem k fantasmagoriím výše popsaným, vzhledem k rozsudkům v kauze H-systém, kdy se odsouzení změnilo z osmi let v listopadu na podmínku, vzhledem k fraškám typu Bárta - Škarka jen Bůh ví, co se naší justici zase vyroní z hlavy...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Ježek
před 4 roky

Vyřkne-li v této zemi kdokoli slovo justice,dostávám pupínky,bylo by skutečně hodně silně potřeba,aby se našla osoba,která začne ten chlév čistit,ale skutečně čistit a odspodu,jinak se z toho marasmu nevyhrabeme.Tam je totiž zakopaná jedna z těch mršin,která šíleným způsobem otravuje vzduch v této zemi a na ten puch se vesele nabalují další zahnojené sektory.....doplňte si samy.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...