Zrůdnost odposlechů je úplně jinde, než ochrana politika

Vráceno po delší době. A co se prokázalo z odposlechů, které tenkrát Kmenta zneužil? Štěch se stal senátorským předsedou, zdroj Kmenty se nepodařilo odkrýt: stále tajný, ani soudci se tam nemohou podívat, ale nadčlověk Kmenta kdykoliv....

Ještě jednou se musím vrátit ke "Kmentovým" odposlechům a "davu" vysvětlit, v čem je jejich zneužití strašné.

Vážně si někdo myslí, že se běžně do telefonu řekne: kup samopal, sunky s náboji jsou tam a tam a zastřel Frantu Vonáska? Nesmysl! Odposlechy spočívají v tom, že musí policie analyzovat časové souvislosti, osobní vazby a krůček po krůčku sevřít kruh. Nemůže se spoléhat na domněnky! A třeba podle polohy GPS určí  místo, zda osoba mohla být i u činu. Ostatní hovory jsou lidové, k ničemu a musí se smazat, protože omáčka v telefonu je balast od milostných po kamarádské šťouchání a rejpavé oslovování.

Zamysleme se, kolikrát kdo z nás použije žoviálně i při vážnějším úmyslu slova "sejmi ho,  nakopni ho, sraž ho ze schodů" či obyčejné z pověry "zlom vaz"! A teď si představte, že Kmenta z Mf Dnes vás nahraje jako Kočí a po pár létech, když se nachomejtnete třeba u něčeho vážnějšího jako demonstrace ve Šluknově či dokonce u oběšeného a  novinář Kmenta po pěti létech vytáhne odposlech "zlom vaz" do tisku Mf Dnes. Kdo sakra uvěří, že nejste vrah, že nejste účastníkem likvidace Romů apod.?

A zde, po pěti létech se vytáhnou odposlechy. Po pěti létech!! Jako po třetí knize o zavražděném mafiánovi Františku Mrázkovi, která vyšla pod názvem Kmotr. A zase reportér MF DNES Jaroslav Kmenta. Jako v  "Chobotnici", kdy svazek je v nejpřísnějším utajení a nikdo nesmí do něj vstoupit, pokud nechce jít do kriminálu.  A i tuto záhadu mu náhodou někdo přihrál, pro změnu  Bárta, který byl podezřelý? Po pěti létech? A v době, kdy radnice Prahy odstavila ČSSD, Bohuslav Sobotka a Štěch pochodují po Praze na odvolání vlády, kdy Popelkové vstávají z popela a světová krize drtí rozpočet všech států Evropy a světa a Václav Klaus a většina ODS je proti systému socialistického Bruselu?

Ale vraťme se opět  všeobecně k odposlechům. Dav nezajímá, že odposlechy  jsou X let staré. Dnes to vychází, dnes se to fázuje a drama vstává z mrtvých. Že je to staré a Bůh ví odkud, že je to z diskuze, kdy se jen tak plácá, nebo mluví žoviálně? Nevadí. Umně vložené do časového sledu, správně komentované a dobře nafázované s příslibem, že by mohlo být ještě něco strašnějšího, čtenáře nechá v napětí až do závěrečného odhalení (ne)zločinu a to odrovná každého z nás, politika i celé vlády.

Proto a pro nic jiného je nutné znát zdroj  Kmenty, všechny, kteří účelně zapracují lži, polopravdy a pravdy do časového sledu a hýbají celou veřejností! Osobně pro mě je ten, kdo fázuje tak strašnou manipulací veřejnost,  větší zločinec, než vrah. Takto manipuloval Goebels a další zrůdy, aby Henlajnovci a další pochodovali po vlastech českých a padly miliony mrtvých ve válkách.

Takže nikoliv zakázat odposlechy kvůli zločinu, ale proti ZNEUŽITÍ! A tvrdě, velice tvrdě trestat ty, kteří to chtějí zneužít! Třeba kriminálem až deset let! Protože na manipulaci bylo založeno hodně trestů smrti a doživotí, aby se následně zjistilo, že jsou nevinní. A Kmenta to dnes zase beztrestně ustojí?

Jednoznačně pro zneužití a pro nic jiného souhlasím s prezidentem Václavem Klausem, že to ohrožuje demokracii. A nikoliv, že bych chránil Béma či dokonce jakéhosi kmotra pražského...

Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Hamil
před 5 roky

Vyvlastňování, odposlechy a jiné bonbónky naší pravicové vlády! Bože, kam jsme to došli? Nebo kam až to musí dojít??

Fanouš
před 5 roky

Není v tom KKK, neboli Kristýna Kočí a Kmenta? Za pomoci soudruha Humla, dnes demokrata? A možná Tluchoře, se kterým prý spala?

Brabec
před 5 roky

Budou volby. A TOPka potřebuje zničit svého největšího soka. Kde je ten šmajd Rakušák Šláfenber, Kraďousek s jeho zvyšováním DPH, hrůzná a zmršená důchodová refoma, a co kuní ksicht Drábek a jeho tunel na SW a zpackaná sociální reforma. Vynechávám neschopného Hegera !

cenda
před 5 roky

Uz vcera jsem mel chut s Vami polemizovat. Ale dneska clanku vubec nerozumim... Muzete mi prosim vysvetlit pojem "zneuziti" ve Vasem chapani?? Jinak clanek nema cenu... Pripoustite, ze ty informace mohou byt pravdive? Z Vas sala presvedceni, ze nejsou. Ja si myslim opak. Jako vetsina lidi. I lidi pres ekonomiku a pravo. Schvalne nepisu odborniku, to ba asi neprolo :-))

cenda
před 5 roky

S p.Pokornym se neda polemizovat,je to narcis jako p.Klaus.Staci se podivat na jeho clanky a at vam rekne proc ho nekdo odstrihl od blogu...

cenda orig
před 5 roky

hele neber mi jmeno :-))

Petr Pokorný
před 5 roky

Kdo nechápe podstatu či pointu, pak je to těžké. Nevím, jak víc polopaticky popsat zneužívéní osobních diskuzí. Pokud Bém jede v něčem (a to bez komentáře Kmenty nenasvědčuje) ať sedí v base. Stejně jako každý další. ale osobní rozhovory přetavit do systému je větší zrůdnost, než stalking. Každého z nás mohu držtet v šachu, když se dostanu k odposlechům. Stačí hezky prostříhat a správně načasovat!!! Ale dav chápe až po čase....

Alen
před 4 roky

No, Rath také tvrdí, že jeho odposlechy jsou sestřihané, myslíte že je to pravda?

Petr Pokorný
před 4 roky

Ne, protože klasický soudní proces musí být přezkoumatelný experty i nezávislými. A tak veřejný si nikdo nedovolí zmanipulovat. Pouze obviněný a obhájce smí lhát. I když dodnes nevím, proč. Ale jak získá novinář odposlech? Zlodějnou, nebo korupcí. A to se přezkoumat nedá.

cenda
před 5 roky

- asi budete veledulezity soudni svedek, kdyz tvrdite, ze nahravky jsou sestrihany, vite totiz vic nez ostatni
- ani jeden z nahranych netvrdi, ze nahravky jsou podvrh
- v tom chapani vycnivate z davu, vetsine staci, ze jsou nahravky autenticke (viz vyse...)

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...