Mohou být milióny a kila zlata na korupci rebelů nastrčené peníze Karla Janečka?

Když jsem tuto zprávu slyšel poprvé, vypadalo to jako fantasmagorie. Když jsem to zaslechl podruhé, nedalo mi , abych se na možné spojitosti podíval blíže. A najednou mě až zamrazilo, protože se mi vybavily mnohé věty vyřčené, mnohé kroky uskutečněné a jistotu "fantasmagorie" jsem ztratil. Co když je to pravda?

A tak jsem začal skládat fakta a pokládat si otázky. Mnohé odpovědi jsem našel z veřejných zdrojů a  výroků aktérů samotných, část otázek zůstává.

Ivo Ištvan tvrdí, že akce začala, když začali odposlouchávat lobisty a "náhodně" zaslechl partu odpadlíků, jak rozbíhají korupci. A Nagyová byla "náhodně" vyslechnuta, jak má pod sebou vojenské zpravodajství a pronásleduje pani Nečasovou. Jenomže není to jinak?

Ty "strašné náhody" mají tři okruhy, které neuvěřitelně "náhodně" spolu prý "nesouvisí".

 

Drolení velmi silného mandátu vlády Petra Nečase odstartovala aféra "Kočí", když obvinila členy Věcí veřejných a ODS, že nabízejí peníze a likvidují stranu. Nakonec byl - nebyl odsouzen Vít Bárta a Škarka a začaly se dít věci. Dvě party - jedna kolem Lásky a druhá kolem Dientsbiera (prý vzájemně nespolupracovaly), ale okruh žalob byl tentýž. A ve finále tyto dvě skupiny náhodně žaloby zintenzívnily a zesynchroněly, takže to vypadalo, že tato vláda je nejzločinnější banda na světě, zatímco "zlatíčka" kolem Dientsbiera a Lásky vedou pouze čistý boj proti "zlojedům, korupci a rebelům". A kdo je v pozadí?

Karel Janeček zakládá v březnu 2011 Nadační fond proti korupci

Kristýna Kočí podala 6. dubna 2011 žalobu 17. dubna, vystoupila před novináře s prohlášením, že stranu opouští. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/volebni-konference-veci-verejnych-v-hradci-kralove-f8j-/domaci.aspx?c=A120512_152531_domaci_hro (V tu dobu už je tvrdě napadán Bárta, že ABL propojil se šmírováním a odposlechy)

Začátek roku 2012 "náhodně" vytváří několik paralelních prý vzájemně nesouvisících struktur. Karel Janeček zakládá Nadační fondpomoci, na pomoc všem, kteří se dostali do úzkých z důvodu destruktivní činnosti „zlojedů" nebo v důsledku obecně nespravedlivého mocenského systému..Z pana Janečka se stává Bůh, který vše ví. . V tu samou dobu je prakticky Bárta s odposlechy ABL za Bárty získala odposlechy z pražské radnice. Řeší se, odkud ... ,  odstaven, ale v televizi přiznává Ivo Ištvan, že přebral iniciativu a nasadil totální odposlech na ODS a všechny jejich příznivce. Dokonce byly odposlechy na sjezdu ODS. Den zahájení není znám, ale autentická slova jsou "před rokem a půl".

Kde se vzal Karel Janeček? Adam B. Bartoš: Ve firmě RSJ a.s., která údajně vydělává velké peníze, přitom Janeček působí od roku 1995, vede ji od roku 2000 a firma se stala tzv. "tvůrcem trhu" v roce 2002. Janeček přitom tvrdí, že úspěšný byl už roky dříve - svůj první milion údajně vydělal v amerických kasinech ještě během studií. Proč tedy o Janečkovi slyšíme až v roce 2007? Proč o něm ještě v roce 2006 nenajdeme v médiích jedinou větu? Rovněž v zahraničních médiích najdeme jen skrovné odkazy, rozhodně ne v takovém množství, jaké bychom čekali u firmy, která podle Janečkových slov patří k největším na trhu. Způsob, jak vehementně média vytvářejí Janečkovi legendu úspěšného miliardáře, je až k neuvěření a sám o sobě vzbuzuje pochybnosti.

Od března 2012 má ČSSD totální přístup do zpravodajských pořadů státních okruhů (ČT24 především). RRTV v čele s předsedkyní JUDr Kateřinou Kalistovou tvrdě odmítá kritiku, v dopise č.j.11639/2012 tvrdí, že nemá právo kontrolovat vedení České televize a součet brífinků včetně smyček (mimo voleb) si může dohodnout vedení ČT třeba s vedením ČSSD a nikdo to nemůže zakázat. Toto automaticky vyplývá z ostrého odvolacího dopisu na dotaz, jak rada kontroluje, když nesmí! ČSSD toho náležitě využívá a každý den vytváří brífinky, někdy společně s odbory a senátory za ČSSD. V podstatě 5x týdně až do vánoc 2012.

V létě je najednou podáno mnoho žalob, které sice končily v koši, nebo se stále vyšetřují a budou až do voleb (namátkou Kocourek, Parkanová, Barták)  a stále běží totální odposlechy strany ODS partou kolem Ištvana a Šlachty. Od září nastává období nepřetržitých žalob, střídavě od Lásky a Uhla (sourozenců z nichž jeden je právník a druhý senátor za ČSSD). Každý den je slyšet v televizi, že na dalšího a dalšího člena především ODS je dána žaloba a přestože je většina smetena ze stolu, mezi lidmi už je brána ODS jako totálně zločinná, korupční a snad i vražedná. Na jeden krátký čas to sice bylo přerušeno zatčením Ratha, se kterým tato parta nepočítala, ale masivním podáním žalob na ODS odchází Rath do pozadí.

V listopadu přechází kampaň v ostrou a závěrečnou likvidaci vlády

Kampaň rozjíždí (23.11.2012) šílenec:  černě oděný, s černým kohoutem Daniel Landa při přebírání bronzového Slavíka zařval:  "Jestli mu budete vyhrožovat, já vám ublížím,"! Lidem začal běhat mráz po zádech, ale nikdo netušil, že se budou dít věci.... Bál se, že by zlojedi zkoušeli násilí, obhajuje Janeček Landu ... Landa na Vyšehradě ohrožuje kolemjdoucí nožem a... Události mají rychlý spád. Je dána série žalob na Václava Klause Dientsbierem, Uhlem, Gajdůškovou a dalšími. V novinách je obrovské množství inzerátů "Evoluce a Pozitivní Evoluce" . Všeobecně je Landa nazýván magorem, jenomže temná slova už nejsou nereálná: "Nenechte se kopat do koulí" řve Landa Žito 44 a Král králů a Antikrist Karel Janeček tady vše srovná!!! Sice to vypadá jako bláznovství stejně jako Slávek Popelka s jeho iniciativou či Úsvit kolem Kohouta, Okamury a Janečka, ale nikdo netušil, že jsou pouze beranidlo, co se vlamuje do všech koutů politiky.

A pak nastupují pravidelné protesty odborové: lékařské, Zavadila, Střehuly, a přetože tam nikdo mimo placené klaky nechodí, státní televize to ukazuje jako státní drama. Dokonce Popelka je brán jako hybatel, přestože účast tam byla 8 !!! lidí.

A najednou se dějí věci: 1.1.2013 je totální puč v USTRu. Jsou vyhozeni všichni, kdo nepodléhají ČSSD a hledají se lidé, kteří by o bádání referovali pouze to, co chce senát a ČSSD s komunisty. Místa obsazují staří známí z předešlého děje: předsedkyně je bez výběrového řízení a kamarádka Šustrové, Uhl, Jelínek a všichni další loajální k výše popsané partě. Na ostré protesty je pouze výsměch: Dienstbier: Kritika ODS kvůli odvolání Hermana je pravicový ... Žaloby na Václava Klause a korupčníky či kmotry Rittig, Janoušek a Hrdlička jdou do pozadí a žaloby už jsou cílené. Jedna série jde k Ústavnímu soudu, druhá k civilním. Sice všechny jsou zamítnuty, ale: Ústavní soud zamítl žalobu na Klause. Senátoři ho chtěli pošpinit ...

Jenomže Nečas netušil že žaloby na prezidenta Klause jsou pouze záminka, která má řešit druhou část: likvidaci Nečase, což se provalilo v další diskuzi, kdy to nevědomky prozradil Dientsbier. Ústavní soud se zatím nepodařilo obsadit partou přátel ČSSD, dokonce Výborný je vyražen, že si dovolil hlasovat jinak, než ČSSD chtěla, ale hra už je rozjeta.

Najednou jdou do pozadí jak Janečkové, tak další výše popsaní a po měsíci vystřelí rána z Aurory!

13.6.2013 Do vlády a vojenského zpravodajství pronikly zakuklené skupiny vedené Ivo Ištvanem a Šlachtou

Při zátahu byli zatčeni členové ODS a našlo se 150 miliónů a kila zlata. Čtyřista zakuklenců pokračuje v zatýkání, zabavují se peníze a dokumenty v pytlích. ozbrojený odpor nikde nebyl. Rok a půl odposlouchávají speciální jednotky stranu ODS, členy vlády a jsou důkazy, že vojenské zpravodajství pracuje pod gescí Nagyové, která ho zneužívala. Také nechávala odposlouchávat manželku premiéra a generálové poslouchali všechny její rozkazy. Občané jdou do kolen včetně příznivců a voličů ODS! Tato vláda se musí vymrskat, řve dav a odborář Zavadil s ostatními přizvukují. Na všech servrech se objevuje totální nenávist k politikům a Kmenta rozjíždí své duchaplné seriály. Pouze jednotlivci jsou zaraženi:

Drama se jednalo u "vedlejšího produktu" a Rittigové a Janouškové brázdí vody Jadranu", jak řekl později trefně  ministr Kalousek.

Nagyová je jen vedlejší produkt šetření lobbistů, tvrdí žalobce Ištvan ...

Vláda se otřásá. Může za to premiérova důvěrnice - Deník.cz

ČT24 a Český rozhlas mají předem připravený průzkum a ihned ráno vyráží do ulic?? , kde se okamžitě objeví: ODS se zhroutila, má jenom 8%, pravicová strana spěje k likvidaci. Láskové, Randákové a další zneuznaní bijci najednou vyrostli a defilují po obrazovkách a každý přesně ví, jak to potrestat. Přestože nikdo nic neví. Komedie nebo paralelní odnož ČSSD? Prezident Zeman už se začíná natřásat a připravuje tajemnou likvidaci vlády. Dlouhodobě je slyšen, že poslanec je především zodpovědný svým voličům, ale v okamžiku, kdy se to nehodí, tak je jim volič ukraden a poslanec který odmítá hlasovat podle stranického klíče a odejde, je zatčen a poslán do kriminálu.

15.6.2013 prosakuje, že Ivo Ištvan zázračně spojil tři kazy dohromady, aby v lidech vyvolal falešnou nenávist a novináři začínají mít podezření, že vše není úplně čisté. Petr Placák a Kamberský  ostře vymezuje skoro podrazy, které dvojce Šlachta a Ištvan ve společnosti udělali. Na rok a půl pronásledování jedné strany je žalostně málo důkazů, Stále více lidí začíná protestovat a prezident Zeman žádá urychlení řešení vlády. Plácá cosi o úřednické vládě, přestože máme zastupitelskou demopkracii - parlamerntní. Lidové Noviny ústy Lenky Zlámalové žádají jasné důkazy Ištvana, které vedly k zatýkání na vládě a blízkém okolí. Ištvan prchá, nebo se odvolává na Šlachtu, Šlachta vykřikuje, že podávání informací má od Ištvána zakázáno.

16 - 21.62013 se zvyšuje tlak na objasnění destabilizace státu a jasné důkazy. Pouze Kmenta prý z nějakých zdrojů stále tvrdí, že je to spravedlivé a bere si na pomoc Syrovátka. Je víkend, prezident Zeman rozjíždí nějakou zákulisní hru, že volby nechce, ale přitom způsob, který navrhuje z Lán, je naprosto jasný: několik dní úřednická vláda, se kterou si bude hrát a vysvětluje, že byl zvolen lidmi, tudíž každá pravicová vláda, když se změní veřejné mínění, bude odvolána  a nahrazena tou, která se mu bude líbit.

Mnoho občanů, ale už i politiků začíná být zděšeno a dokonce Moravec změnil tón a veřejně se ptá Šlachty, zda to není blamáž. Vedlejší produkt je zlikvidován a ti, u kterých to prý začalo a společnost chtěla znát jasná obvinění, se smějí a dělají si ze zatčených legraci. Nic jste neudělali, my prý ano, ale sedíte vy. A ještě vás lidé nenávidí. Šlachta temně říká, že si nikdo není jistý a nebude, oni dva - Ištvan a Šlachta jsou špičkoví, pouze ti zločinci jsou tak tajní, že nic neprozradí, takže ani tato dvojce nic neprozradí a vedlejší produkt už sedí.

Je pondělí, veřejnost už není tolik zděšena, ale začíná si dělat legraci, Ištvan už naprosto odmítá komunikovat, nebo dává neurčité informace - možná, asi, směrem k veřejnosti a stovky policistů se snaží najít cokoliv, co by ospravedlnilo jejich akci.Vrací se žaloba na Bártu a Jiří Čunek drsně k aféře Nagyová: Je to bezpráví, trestejte žalobce Ištvana poukazuje na frašku Ištvangate. Společnost je najednou rozpolcena a občané si začali pokládat (možná z legrace, možná vážně otázku: nebyly peníze, nalezené partou zakuklenců s Ištvanem pouze podvrh pana nejčistšího Krále králů Karla Janečka, když jeho otec byl agentem Adam B. Bartoš: Ano, byla to právě jeho matka, Alena Janečková, bývalá příslušnice komunistické SNB, která dělala i se svými malými děti, tedy i malým Karlem, svému muži krytí, když ten jako major rozvědčík StB byl nasazen v zahraničí (v Bonnu, poté ve Stockholmu). /Do špionáže byla zapojena celá rodina.(K dispozici na stránkách archívu ÚSTR.než byl rozprášen) Na čí popud? Kdo tak ÚSTR nenáviděl?

A i já se po tom všem ptám:

Skutečně může být 150 miliónů a kila zlata jenom kamufláž Karla Janečka, protože z jiných zdrojů se píše, že jeho pohyb peněz je nedohledatelný a nezkotrolovatelný? Skutečně tyto náhody jsou jenom náhody? Komu je Ištvan přišije? Jak je možné, že zatýkali a nyní teprve hledají alibi?

Nechť si udělá každý sám, co je a není pravda. Vše je ověřitelné, z veřejných zdrojů. Pouze chronologicky popsáno. Mnoho schází, ale to už by měli dělat odborníci. Výše popsané se vyvrátit nedá.

Jak to skutečně bylo? Já už vážně nevím.....

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
jumbo
před 3 roky

no comment (k tomu mám opsat slovo na obrázku: happy)
tož no happy comment

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...