Čtyři cikáni - čtyři bílí aneb tento víkend

 

 Čtyři muži, které policie obvinila ze sobotního napadení dvou mužů v Duchcově, jsou ve vězení. Jeden si od pondělka odpykává trest, ostatní tři jsou ode dneška ve vazbě.

Rozhodl o tom teplický soud. ČTK to řekl mluvčí teplické policie Daniel Vítek. Čtveřice napadla dva muže po sobotní protiromské akci, která se v Duchcově konala.
Konflikt souvisí s napjatou situací, která v Duchcově panuje od května, kdy tu skupina Romů napadla manželský pár.


Praha - V neděli napadla skupina čtyř pachatelů nakupující rodinu na Rajské Zahradě, potvrdila informace policejní mluvčí Jana Rösslerová. Policisté museli v neděli navečer vyjet před prodejnu Albert na Rajské Zahradě v Praze 9. Čtyři muži tmavší pleti tam napadli rodinu.

"Dva bratři ve věku 34 a 36 let skončili v nemocnici. Zatím je případ veden jako přestupek proti občanskému soužití. Podle zjištěných informací byl útok velmi brutální a údajně útočníci vykřikovali rasistická hesla.

Policie a Pecina v podtextu upozorňuje: ti, kdo budou protestovat proti přepadávání majority, budou zatčeni podle paragrafu o rasové nesnášenlivosti. Romové mají právo na svobodný pohyb dle svého uvážení a nikdo jim nemá právo bránit v jejich aktivitách.

Všichni, kdo se budou bránit, potažmo protestovat, budou pro výstrahu odsouzeni!

Právo je předvídatelné a zárukou je Ivo Ištvan!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
apolo
před 3 roky

K řešení cikánské kriminality,kriminality vrahů a podobných indyvidují mám řešení.Po divoké Klausově privatizaci zůstalo v polích mnoho nevyužitých a dnes chátrajících zemědělských objektů,to jest kravínů.Do těch je třeba instalovat mříže a nějaké palandy na spaní.Umývadla netřeba,jsou tam napáječky.Topení netřeba-vydýchali by si prostor sami.WC netřeba,za zadky krav jsou škrabákové sběrače.Zařízení by bylo levné a rychle návratné.Vězni by měli svázané nohy.Pracovali by na polích 12 hod.denně.Byli by přímo v provozu,nebylo by třeba je za prací daleko vozit.CHovali by krávy,vepře,ovce,taky něco menšího jako jsou husy,slepice,kačeny,krůty atd.Pěstovali by obilí,oves,brambory,řepu,slunečnici,len a jiné plodiny.Byli by si v potravě samostační a ještě by prodávali.Bylo by jak na vybavení kriminálů,nákupu techniky,tak na zaplacení bachařů.Útěky a potyčky mezi vězni by se trestaly bičováním.Napadnutí některého z pracovníků,nebo ostrahy s nástrojem v ruce by se trestalo okamžitým zastřelením.On by si pak každý své jednání rozmyslel.Věřím,že už by se nikdo z těchto zločinců,hlavně cikánů do tohoto výchovného prostředí nikdy nechtěl vrátit.Do dnes si tam jezdí jak na dovolenou a vládnou tam.To by konečně skončilo.

apolo
před 3 roky

Souhlas s p.Garbusem.To by ale nesměla chodit co půl roku na policejní stanice a magistráty oběžníky z ministerstva,aby se cikánská kriminalita posuzovala se stejnou kriminalitou nás bílých co možná nejohleduplněji.

MrGarbus
před 3 roky

Cigánskému řádění může zapříčit pouze změna zákonů. Mám na mysli zákon 3x a dost v trestních věcech, (Už tady města zesvětlají - dále nulová tolerance k bordelu, - a zmrazení sociálních dávek po cca4 děcku). Zbytek cigánů - kteří nebudou "obětí" zákona 3x a dost, se budou tísnit na Florenci na autobusy do Anglie a Belgie...Vzhledem k tomu, že na Slovensku uvádějí v tuto chvíli "defakto" nový proticigánský zákon (tam se s tím nepářou)- Je to zákon o zákazu kovového sběru jednotlivci), tak můžeme čekat další tsunami cigánů do ČR- cigánského ráje, kde "More" dostane peněži, byty, sociálne dávky na dzeci (čhave), jednorázové sociální dávky, dávky hmotné nouze + v případě cigána lékař zadarmiko. Jako kulturní bonus si mohou kdykoliv zmlátit debila čecha až půjde do práce aby si ONI mohli dopřát tento bezstarostný a kratochvilný život....
No a teď návod jak se alespoň trochu posunout v problému.
Jelikož i malému dítěti je dnes jasné, že podpora a ochrana cigánů jde z GLOBALISTICKÝCH CENTER jako EU, OSN a jasným podněcovatelem jsou skupiny parazitů např zastřešení cigánským BLESKEM ROMEA .CZ a my s tím nic nemůžeme dělat, je jediným řešením vlna nevole občanů proti cigánskému neřádu se SOUČASNÝM PRŮBĚHEM VE VŠECH CIGÁNY ZAMOŘENÝCH OBLASTECH ČR. (duchcov, Budějce, Šluknov, Most, Kladno, Nový Bor, Přerov, Karviná, Ostrava, Vsetín aj.) Za těchto okolností nebude moci to vyžrané prasko PECINA vybouchat další a další ozbrojence ze svého ministerského rukávu a NĚCO SE BUDE MUSET ZMĚNIT, Jinač tu budou občanské nepokoje , soudce Lynč, molotovovy koktejly a atentáty na zodpovědné ministry...tak to je alespoň v jiných zemích, když první varovná vlna občanů je ignorována.

apolo
před 3 roky

Vážení.S cikány je třeba neprodleně zatočit a zavládnout jim železnou pěstí v sametové rukavici.Kradou,loupí,přepadávají,znásilňují,vraždí,pasou ženy,prodávají drogy,roznášejí nemoci,jsou hluční a mají veškeré výhody,co my nemáme.Mají z darma školky,školy,učební pomůcky,léky,nemocnici a soc.dávky o kterých se běžným lidem může jen snívat.Duď se přizpůsobí většině a začnou se chovat slušně,což je nepravděpodobné a tudíž jich musíme zavírat a trestat za vše.To je taky nepravděpodobné.Vláda posílá půlročně oběžníky na policejní služebny a magistráty,aby se cikánská otázka kriminality posuzovala co nejlehčeji.Tudíž nezbývá,abychom si s nimi udělali pořádek sami.Tato tmavá tlupa už je v tomto státě stejně nepostižitelná,jako zlodějská a křesťanská pravice.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...