Iveta Bartošová a Miloš Zeman na jedné lodi - alkoholické

 zatímco Ivetu Bartošovou alkohol stáhl až na dno společnosti a bulvární špína si z ní udělala hračku na bahno, Zemana alkohol dostal až na prezidentský úřad. To jsou paradoxy života...

Co tyto dva alkoholiky  skutečně spojuje?

Neuvěřitelné excesy, neuvěřitelné a nevypočitatelné minuty příští a... Budoucnost.

Prezident Miloš Zeman  musí značně omezit alkohol. Mohl by přestat chodit nebo dokonce i oslepnout, řekl pro Český rozhlas primář mužského oddělení závislostí Psychiatrické léčebny Bohnice Karel Nešpor.

Iveta Bartošová se pohybuje mezi nemocnicí, aférami a... Bohnicemi. I u ní je jasné, že pokud s alkoholem nepřestane, nemusí žít příliš dlouho.

Zeman přiznal,  že denně vypije šest skleniček vína a tři panáky slivovice. Ale jsou ještě větší alkoholici, přiznal ministr zdravotnictví Holcát. ..Vypijí i čtyřikrát víc. Fakt argument. Holcát celému národu dokázal, že není nadarmo ministrem zdravotnictví. Ale zatímco Iveta Bartošová má (snad ještě) pod palcem svůj osobní život, Zeman armádu, tajné služby a osudy Českého státu. A to je na pováženou.

Je ještě Zeman svéprávný?

Hraje si Zeman se stranou SPOZ, nebo si strana SPOZ hraje se Zemanem jako bulvár s Ivetou Bartošovou? To je velice závažné podezření a brát to na lehkou váhu, jako že nějaký bolševický prezident byl ještě větší alkoholik a dokonce měl syfilis je nepatřičné!

Mohu si dovolit přijít na tiskovou konferenci prezidenta Zemana a říci: idiote, jsi  kretén, póvl a hnůj, zalez, teď jsem tady já? Jak bych dopadl? A to samé si klidně dovolil a dovolí  Zeman říci novinářům v alkoholickém opojení a... Podle alkoholického výparu Zemana papouškuje i Rusnok: co není v Ústavě, je povoleno. A tak se ptám: je v Ústavě zakázáno oslovovat místo pane prezidente hnojem a idiotem? Pokud ne, mohu to veřejně psát, Zemana tak oslovovat a nikdo mi to nesmí zakázat.

A slova papouška Rusnoka, který po svém velkém vzoru tvrdí, že může vládnout jak chce, s kým chce a jak dlouho chce, protože limity nejsou v Ústavě jenom podtrhují slova o idiotech, póvlech a hnojích. Bohužel to však nejsou tentokrát novináři...

 

A kde jsou vykladatelé Ústavy,  moralisté a strůjci žalob proti Václavu Klausovi?

Kde je napravený komunista Rychetský?

Kde je Eliška Wagnerová, soudící Václava Klause za každou kravinu oddálení podpisu?

Kde je odborář Štěch - druhý táta lidu?

Kde jsou Falbr se Špidlou, nejdražší členové ČSSD s doživotní rentou Bruselu za naše peníze?

Mlčí a šoupou nohama, aby o svůj bakšiš nepřišli!

A skutečný póvl a hnůj si dělá z Ústavy trhací kalendář a papírky na vytření...

P.S. Neumím si představit, že by přišel v USA nějaký politik a řekl Obamovi: "Máš sice většinu, ale vypadni, protože pravdu mám já a na tebe lidé nadávají. A volby si strč za klobouk"... Jenom v České republice může moralizovat hejtman, co má třicet pracovních funkcí a každému zaměstnání se věnuje 8 hodin denně, (Hašek) nebo obcházet Parlament ten, co denně vypije šest skleniček vína a tři panáky slivovice... A lidé mu ještě říkají pane prezidente...

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

apolo
před 3 roky

Bartoška je předem ztracený člověk.Vše si zavinila sama.Nejvíc mně na těch zpěvácích a hercích fascinuje,jak se ji zastávají,chválí,litují,ale především vyzdvihují až do nebe,jak je to skvělá a úžasná žena.Prd.Je to opravdu ztracená žena a ti,co ji tak chválí a vyzdvihují jsou falešní až na půdu.Já vím v tomto kšeftu se jen chválí.Tam neexistuje kritika.Takový člověk by si už ani neškrt.Je to nejfalešnější spolek lidí.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...