Zlodějna Rusnoka a Zemana, která by ODS neprošla

To, co se nyní děje ve veřejném životě, nemá obdoby. Zatímco nákup syna pani Němcové (ODS) ve služebním autě byl brán jako neuvěřitelné zneužívání moci pravicových sil,

a v čele s ČT24 vláčela média rodinu jako zločince, dcerunka prezidenta Zemana se válí na všech recepcích pořádaných prezidentskou kanceláří za peníze daňových poplatníků a Rusnok si sebou na jednání přitáhne dokonce celou rodinu..

A tato špinavost mě vždy znovu a znovu nastartuje.
Nejenom zneužívání funkce těmito dvěma osobami prezidenta a premiéra!
Ale špinavostí mám na mysli manipulace právě hromadnými médii, které se pozastaví vždy pouze nad pravicovou částí spektra, ale u levicové se zlodějna automaticky předpokládá. I když musím upřímně říci, že tentokrát jsem se to dozvěděl nikoliv ze „zdrojů“, ale z tisku, což mě na druhou stranu potěšilo. (Alespoň něco)

A k věci: za prvé se dcerunka Zemana nemusí válet po všech recepcích za moje daně, protože mi není známo, že by na funkci prezidenta někdo volil dvojici Zeman a dcera, ale funkce je stanovena pouze na jednu osobu a v případě, že se zapojí manžel (ka) do veřejného života, tak náklady se částečně hradí i jí. V hovorové řeči se tomu prostě říká zlodějna a zneužívání funkce k rozkrádání. I v  modernějším právním pojetí je to prachsprostá rozkrádačka. To, že se dcerunka Zemana válí po recepcích čert vem, ale náklady na ochranky, limuzíny a další zlodějny prostě odmítám nadále platit a hradit!

 


Stejně tak jako další neuvěřitelná rozkrádání v hávu nevoleného premiéra, kandidáta na správce peněz v ČNB, jakéhosi Rusnoka, kámoše Zemana! A desetiletou dceru, která se stejně jako Zemanová - dcerunka Rusnoka  od dětství napojuje na státní penězovod. To do škol nemusí, hodiny jsou omluvené? A kdo to vše platí? Já se na placení těchto individuí prostě odmítám podílet!

Když i v USA jsme exoti jak za bolševika....

Americký deník The New York Times si v této v souvislosti všiml jednoho detailu - český premiér Jiří Rusnok měl tak početnou delegaci, že ho na letiště muselo dovézt osm limuzín.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rusnok-si-na-jednani-osn-zaletel-i-s-rodinou-na-letiste-ho-vezlo-8-aut-1ga-/zahranicni.aspx?c=A130930_153913_zahranicni_dam

 

Psáno pro:

Bigbloger.czBigbloger

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...