Babiši, Okamuro, o vánocích můžete na rozpočtu makat, opak je zločin!

Když to chcete od dělníků, tak vy se doma také válet nemusíte! Ale nejdříve k ČT 24. pozvat si holčičku Bastlovou z Hospodářských novin, která neví, zda šetření je opoziční rétorika či nutnost a neznající strukturu rozpočtu je do nebe volající!

A neprojednat nižší schodek než  -112 miliard v době vzestupu, když (prý zločinná) vláda Petra Nečase v době propadu dokázala rozpočet -100 miliard  (zdá se, že bude ve finále ještě nižší), je SKUTEČNÝ ZLOČIN!

 

Dluhy se dělají, když není co do úst. V okamžiku, kdy začnu chodit do práce, musím dluhy ihned splácet! A to, co tvrdily USA, to, co nám lhal Škromach, Špidla, Sobotka a další, světová krize obrátila v popel. Byly to lži!

Dluhy nejdou dělat do nekonečna!

Proto je zločin v okamžiku, kdy Česká republika čeká vzestup, udělat větší dluh, než v době celosvětové krize a ještě tento rok u nás doznívající!

Na tyto výtky, na toto jasné a prokazatelné obvinění neni nutné mít vysokou školu, ale obyčejný selský rozum! Rozpočet se musí stlačit pod hodnotu letošního rozpočtu o množství peněz, které se dají velice zjednodušeně vysvětlit:

O kolik procent se odhaduje HDP na příští rok do plusu proti letošnímu, o tolik procent je nutné snížit zadlužování! Když toto dokáže každá normální, obyčejná rodina, tak to snad zvolení experti z nových stran dokáží také! Nebo ať se vrátí tam, odkud přišli. Roky 2002 - 2008 nám musí být mementem!

A kdo je skutečný zločinec, kdo byl ten, co jenom ostatní zločinencem podvodně nazýval, lze lehce už teď na rozpočtu zjistit.

Každý obyčejný občan, absolvující 9 let ZDŠ to může posoudit! Schvalování rozpočtu jsou obyčejné, kupecké počty a ty má umět každý z nás!


Vrací se znovu?
Kdo nejvíce zadlužil naši zem? Už nám nelžete, zde jsou fakta!

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 3 roky

Rád bych s poslední větou souhlasil. Skutečně. Ale zatím mě nenapadlo, jak to (lidově) porovnat, abychom mohli vidět trend vlády. Buď mi na to rozum zatím nestačí, nebo to nejde. Prostě aby to nešlo okecat a lidem bilo do očí. Pokud dostanete nápad, (nebo to nějak jde, pouze nevím) rád to zde budu zveřejňovat.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...